ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5598
    Dolar
  • Euro
    34,8967
    Euro
  • Altın
    2.433,330
    Altın
  • Bist-100
    9.645,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/31°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    16/28°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    17/31°
    IZMIR
  • KONYA
    13/28°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
20 Temmuz 2022 Çarşamba - 09:34

AK Partili İnan: ''Gençlerin oyları ile aralıksız iktidardayız''

İzmir'de AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, "AK Parti hükümetleri olarak gençlerimizden aldığımız güçle, 20 yılda yaptığımız yatırımlarla ülkemizi çağ atlatan projelere imza attık. Atmaya da devam ediyoruz. AK Parti gençlerin partisidir. Gençlerin oyları ile aralıksız 20 yıldır iktidardayız. 2023 seçimleri, AK Parti’nin gençlerden en fazla oyu aldığı seçim olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlerden tekrardan Cumhurbaşkanı seçilecektir’’ dedi.

AK Partili İnan:  Gençlerin oyları ile aralıksız iktidardayız

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, bir dizi program için İzmir’e geldi. 3 gün boyunca İzmir’de olan İnan; Buca Hasanağa Bahçesi’nde ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’, Bayraklı İlçe Gençlik Kolları ile ‘Teşkilat Buluşması’ ve Bergama’da ‘Gençlik Buluşması’ gerçekleştirdi. Programa AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da eşlik etti. Programlarda gençlerle bir araya gelen ve sohbet eden AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İzmir’in sıcak havasının gençlerin enerjisi ve heyecanı ile serinlettiğini belirtti.

Gençlerimizden aldığımız güçle, 20 yılda yaptığımız yatırımlarla ülkemize çağ atlattık

Buca Hasanağa Bahçesi’nde ‘Mahalle Bizim Gençlik Bizim’ programında konuşan Başkan İnan, ‘’Eski mahalle kültürümüzü yaşatmaya devam ediyoruz. Gençlik teşkilatımızla, ülkemizin dört bir yanında gençlerimizle bir araya geliyoruz. Her bir gencimizi kucaklıyor, derdiyle dertleniyor, sevinciyle mutlu oluyoruz. AK Parti milletin içinden çıkan, milletin kurduğu bir partidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, eser ve hizmet siyasetimizle milletimiz için çalışıyor ve üretiyoruz. Gençlerimizde, büyük ve güçlü Türkiye yolunda en büyük katkıyı koymak için var gücü ile çalışıyor. AK Parti hükümetleri olarak gençlerimizden aldığımız güçle, 20 yılda yaptığımız yatırımlarla ülkemizi çağ atlatan projelere imza attık. Atmaya da devam ediyoruz. Öte yandan pandemi süreci ile başlayan, Rusya- Ukrayna savaşı ile devam eden süreçte dünya büyük bir sınavdan geçiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimiz, olumsuzluklara karşı tüm tedbirleri aldı. Aktif bir sürecin içindeyiz ve tedbirlerimizi almaya da devam ediyoruz.’’ dedi.

Gençlerin oyları ile aralıksız 20 yıldır iktidardayız

İnan, ‘’AK Parti kurulduğundan bu yana gençlerin her zaman en fazla oy verdiği parti oldu. AK Parti gençlerin partisidir. Gençlerin oyları ile aralıksız 20 yıldır iktidardayız. Gençlerimiz oy verdiği gibi siyaseti de AK Parti ile yapıyor ve ülkemiz için çalışıyor. Siyasi partilere baktığımızda; parlamentoda, belediye başkanlığı, il ve ilçe başkanlığı, belediye meclislerinde, il ve ilçe yönetimlerinde en fazla gençlerin bulunduğu parti, AK Parti’dir. En yakın örneğimiz sizlerin de yakından tanıdığı Genel Başkan Yardımcımız Hamza Dağ başkanımızdır. Kendisi, İzmir Gençlik Kolları’nda siyasete başlayıp, Genel Başkan Yardımcımız oldu. AK Parti de bunun örnekleri fazlası ile vardır. 2002’de iktidara geldiğimizde, partimizin oyu 10 milyondu. Son seçimlerde aldığımız oy 28 milyon. Alttan gelen, ilk defa oy kullanan kardeşlerimiz bize oy vermeseydi iktidar olabilir miydik? Hayır. 2023’te çok güçlü bir şekilde ilk defa oy kullanacak seçmen geliyor. Göreceksiniz, 2023 seçimleri, AK Parti’nin gençlerden en fazla oyu aldığı seçim olacak. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan gençlerden en fazla oyu alarak tekrardan Cumhurbaşkanı seçilecektir.’’ dedi.

Gençlerimiz Cumhurbaşkanımızın arkasında sağlam bir kale gibi duruyor

Bergama’da gerçekleştirilen ‘Gençlik Buluşması’nda gençlerin sorularını yanıtlayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, ‘’AK Parti hükümetleri olarak, 20 yılda, sayısız kütüphane, gençlik merkezi, spor merkezleri açtık. Mevcut üniversitelerimizin durumunda iyileştirmeler yaparken, yeni yeni üniversiteler açtık. Üniversitesi olmayan ilimiz kalmadı. Öğrencilerimizin barınacağı yurt kapasitesi, 2002’de 180 binlerdeyken, şimdi 720 binlere getirildi. Yeni yurtlar da yapılmaya devam ediliyor. Yükselen kredi ve burs imkanları ile gençlerimize hep önem verdik. Gençlere önem veren bir liderimiz olduğu için gurur duyuyoruz. Ve gençlerimiz de Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında sağlam bir kale gibi her zaman duruyor. Bunu 2023’te, hep birlikte bir daha şahit olacağımıza inanıyorum.’’ dedi.

Gençlerimizin gönlü de tercihi de AK Parti’den yana

Genel Başkanları Eyyüp Kadir İnan ile 3 gün boyunca dolu dolu programlar geçekleştirdiklerini belirten AK Parti İzmir Gençlik Kolları İl Başkanı Recep Tayyip Taslak ise, ‘’Eyyüp Başkanımızı İzmir’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. İzmir onun evi biliyoruz ama sorumluluğu büyük. Çalışmalarını 81 ilimizde gece gündüz durmadan yorulmadan, ara vermeden sürdürüyor. Bizler de İzmir teşkilatları olarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a layık olmak için sahadan bir an bile ayrılmadan çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gençlerimizin gönlü de tercihi de AK Parti’den yana olduğu 2002’den bu yana ortadadır. Partimizin sadece gençlik kolları üyesi bile ana muhalefet partisinin tüm üyesiyle aynı seviyededir. Biz gençlere salt seçmen olarak da bakmıyoruz. Seçme ve seçilme yaşı 30'du. Önce 25'e sonra 18'e biz indirdik. Biz diğer siyasi partiler gibi gençleri sadece seçim zamanı hatırlamıyoruz. 20 yılda gençlere verdiğimiz önem ortada.’’ dedi.

 
Konak’ta bayram iyilikle geçti
 
Bornova’da asfalt hamlesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kani Beko: "Asbest bombası gemiyi İzmir'e getirtmeyeceğiz!
Brezilya donanmasına ait içinde 600 ton asbest barındırdığı iddia edilen ...
İşçi Partisi İzmir'den asbestli gemi tepkisi: "Kabul etmiyoruz, hesap soracağız"
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın yüzlerce ton asbest ...
Ümit Özdağ: Önce devlet yatırımlarını planlayacağız
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, parti olarak 12 yıllık kalkınma ...
 
AK Partili Sürekli’den demokrasi mesajı ve davet
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 15 Temmuz Darbe Girişiminin ...
AK Partili Sürekli'den Kurban Bayramı mesajı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Kurban Bayramı dolayısıyla ...
CHP İzmir'den Menderes çıkarması...
CHP İzmir İl Başkanlığı, Menderes'te belediye ihalelerine yönelik soruşturma ...
 
Başkan Kırgöz'den Kılıçdaroğlu'na ziyaret
Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ...
CHP'li Beko'dan kağıt işçileri için meclis araştırması talebi!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, atık kağıt işçilerinin içinde bulundukları ...
AK Partili Sürekli'den Karşıyaka turu...
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; teşkilat mensupları, esnaf ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri