ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5289
    Dolar
  • Euro
    34,9441
    Euro
  • Altın
    2.438,860
    Altın
  • Bist-100
    9.717,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/34°
    ADANA
  • ANKARA
    15/27°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    14/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    16/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Rezidansta kadın cinayeti!
Rezidansta kadın cinayeti!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
29 Nisan 2023 Cumartesi - 14:41

AK Partili İnan Ödemiş'te muhtarlarla buluştu...

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, seçim çalışmalarına Kiraz, Bayındır ve Ödemiş ilçelerinde devam etti. Ödemiş ilçesi 125. Yıl Kültür Parkı’nda muhtarla buluşan İnan, CHP’li İzmir Büyükşehir ve Ödemiş Belediyesi’ni eleştirerek, “Büyükşehir'in Ödemiş’te bitirdiği bir tane projeyi gördünüz mü? Yok. Mahmut Badem başkanımızın başladığı projeler dışında bitirilen bir proje var mı? Yok. Milletvekilleri Ödemiş’e ne yaptı, hiçbir şey” dedi.

AK Partili İnan Ödemiş te muhtarlarla buluştu...

İlk olarak Kiraz ilçesine bağlı Karaburç ve Cumhuriyet Mahallesi esnaflarını ziyaret eden Başkan İnan ardından ise AK Partili Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Şengül’ü ziyaret etti. Esnaflarla tek tek sohbet etme imkanı bulan Başkan İnan, yine Başkan Özçınar’ın kıydığı nikah töreninde şahitlik yaptı. Kiraz ilçe programındaki etkinliklerde kendisine eşlik eden 2. Bölge Milletvekili adayı İsmail Hancı ile birlikte Ayşe Kuzu ve Selahattin Hayta’nın nikah şahitliğini yapan Başkan İnan, genç çiftleri ömür boyu mutluluk diledi.

BAYINDIR’DA AK BELEDİYECİLİK FARKI

Kiraz programı sonrası Bayındır ilçesine geçen Başkan İnan ilk olarak Tarım Kredi Kooperafi’ne ziyarette bulundu. Bölgedeki üreticilerin talep ve önerini dinleyen Başkan İnan’a yöresel ürünler de ikram edildi. Ardından AK Partili Bayındır Belediye Başkanı Uğur Demirezen’i ziyaret eden Başkan İnan, pazarcı esnafıyla da tek tek selamlaştı. Her girdiği tezgahta AK Belediyeciliğin Bayındır’a yaptığı yatırımların bölgeye getirdiği refahı esnafın kendi ağzından dinleme fırsatı bulan İnan, ardından ise Gençlik Merkezi’nde gençlerle buluştu. Gençlerle uzun süre sohbet etme imkanı da bulan İnan, AK Parti iktidarının yaptığı hizmetlerin yanı sıra Bayındır’da AK Belediyeciliğin yaptığı yatırımları gençlere tek tek anlattı.

“İTHAL DEĞİL, BÖLGENİN EVLADIYIM”

AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı ile birlikte Ödemiş ilçesi 125. Yıl Kültür Parkı’nda muhtarla buluşan İnan, burada CHP’li İzmir Büyükşehir ve Ödemiş Belediyesi’ni de sert bir dille eleştirdi. Muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Başkan İnan, kendisinin Millet İttifakı adayları gibi ithal olmadığını ve annesinin Tireli olması nedeniyle direkt bölgenin evladı olduğunu belirtti. AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp Kadir İnan, yaptığı konuşmasında, “İlçe başkanımızın talebi üzerine bugün Ödemiş’te Ceyda Bölünmez Çankırı vekilimiz ile birlikte siz değerli muhtarlarımızın talep ve önerilerini dinlemeye geldik. Sizlerle bir arada olmak bizim en büyük görevlerimizden bir tanesi. Bugün burada olmak da bizleri çok mutlu ediyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi öncesinde de sizlere geldik. Çünkü derdimiz var, anlatmamız gereken şeyler var. İsteklerimiz var, taleplerimiz var. Bunlardan size biraz bahsedip sonrasında da teveccühü size bırakmak istedik. İzmir Konak doğumluyum, annem Tireli. Anneannem sürekli beni 5-6 yaşlarından itibaren Ödemiş pazarlarında, Gaziemir-Ödemiş dolmuşlarında büyüttü desem yeridir. Ardından siyasete Gençlik Kolları atıldık ve 17 yaşından itibaren Ödemiş’e gidip geliyoruz. Buradaki ilçe başkanımız ile birlikte birçok etkinlikte buluştuk. Sonrasında İzmir Gençlik Kolları başkanı oldum ve son 2 senedir de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevini yürütüyorum. Şimdi de Cumhurbaşkanımızın teveccühü ile bu bölgeden milletvekili adayı olarak buradayım” şeklinde konuştu.

“YAPTIKLARI BİR TANE BİLE PROJELERİ YOK”

Ödemişli vatandaşların hizmetten mağdur bırakıldığı ve AK Partili Ödemiş eski Belediye Başkanı Mahmut Badem’in hazırlamış olduğu projelerden başka bölgeye hem Büyükşehir hem de Ödemiş Belediyesi’nin hiçbir proje üretmediğini de vurgulayan İnan, “Önümüzde çok kritik bir seçim var. Son yerel seçimlerde de genel seçimlerde de normal zamanlarda da hep beraber olduk. Birlikte işler yaptık. AK Parti döneminde kazandırdıklarımız hepinizin malumu. 9 ay sonra önümüzde bir yerel seçim var. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Ödemiş’te başlayıp da bitirdiği bir tane projeyi gördünüz mü? Yok. Mahmut Badem başkanımızın başladığı projeler dışında bitirilen bir proje var mı? Yok. Buranın milletvekilleri Ödemiş’e ne yaptı desek, hiçbir şey yapmadılar. Biz bunlardan eminiz. Biz Ceyda ablamız ile bugün buradayız. Bizler CHP’nin eksik bıraktığı Ödemiş’in hakkını alacağız. Ödemiş’in potansiyelini gençlerimiz için, çocuklarımız için daha fazla hakkının arandığı bir süreç geçireceğiz ve 9 ay sonra yerel seçimlerin provasını inşallah 14 Mayıs’ta siz değerli muhtarlarımız ile birlikte yapacağız. Fakat bunu yaparken kuru kuruya konuşmuyoruz. Ceyda ablamız ile birlikte Ödemiş’in kalkınması için çok çaba göstereceğiz. Fakat önümüzdeki 15 gün içerisinde sizlerin de bizim elimizi güçlendirmenizi istiyorum ve Cumhurbaşkanımız adına tüm sandıklardan güçlü bir oy istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“ÖDEMİŞ BİLMEZ, TANIMAZLAR”

Millet ittifakı listesine baktığını Ödemiş’in yolunu bile bilmeyen adaylarla dolu olduğunu da ifade eden İnan, “Burada tapu sorunumuzu konuşabiliriz, yıllardır konuşulmayan su sorununu konuşabiliriz. Yol işini, demiryolunu konuşabiliriz. Bunları konuşacağız, bunları tartışacağız. Bunların da çözülmesi için hem Cumhurbaşkanımız hem yeni kabinemiz hem milletvekillerimiz çok çaba sarf edecek ama yeter ki aramızdaki bağ aynı bu salondaki gibi güçlü olsun ve bu mücadeleyi sürdürelim. Fakat değerli hemşerilerim şunun da altını çizmek istiyorum, bugün AK Parti Milletvekili aday kadroları hariç Cumhur İttifakımızın milletvekili aday kadroları hariç CHP başta olmak üzere diğer Millet İttifakı adayları Ödemiş’i bilmez. Ödemiş’i tanımaz. Bırakın Ödemiş’i bunlar İzmir’in sokaklarını dahi bilmiyor. Getirebildikleri kadar ithal adayları getirdiler ve şuan listenin başına koydular. Burada tadımız kaçmasın diyeceğim ama bazı meseleleri de konuşmamız lazım. Burası Ödemiş, burası Kuva-i Milliye’nin şehri. Burası ilk kurşunun atıldığı yer. O nedenle buraya Atatürk düşmanlarının, buraya FETÖ ve PKK yardakçılarının öyle kolay kolay gelip Ödemişli Efe’lerden oy istememeleri lazım. Ben o nedenle Ödemiş’te 14 Mayıs’ta bazı şeylerin de hesabını sormamız gerektiğine inanıyorum” dedi.

KÜÇÜKPARK’TA GENÇLERLE BULUŞTU, KAHVE İKRAM ETTİ

İnan, Ödemiş’teki muhtarla buluşması sonrasında Bornova ilçesinde bulunan ve özellikle üniversiteli gençlerin yoğunlukta olduğu Küçükpark mevkiinde gençlerle bir araya geldi. Hazırlatmış olduğu karavan ve ikram aracıyla gençlere kahve ikramında bulunan İnan’a, AK Parti Milletvekili ve Milletvekili adayı Ceyda Bölünmez Çankırı da eşlik etti. Ardından ise İnan ve Çankırı, bölgedeki bir kafede gençlerle bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi.

 
Vatandaş İYİ Partili Keskin'e dert yandı...
 
Anadolu Efesli Byrant Dunson ölümden döndü!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Vatandaş İYİ Partili Keskin'e dert yandı...
İYİ Parti İzmir Milletvekili Adayı Öztürk Keskin, Torbalı ilçesine ziyarette ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gündoğdu'da....
Cumhurbaşkanı, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın cumhurbaşkanı ...
İzmir'de 6 partiden miting daveti: 'Ses ver, bayrak aç, değiştir'
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yarın 15.30'da ...
 
KIlıçdaroğlu: ''Yaşama sevinci geri kazandıracağız''
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Kılıçdaroğlu: "Hiçbir yabancıya ev satılmayacak"
Kocaeli mitinginde konuşan Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Dervişoğlu'ndan Soylu'ya sert çıkış: "Bu aklın devlet yönetiminden uzaklaştırılması lazım"
TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu ...
 
CHP İzmir’den bisikletli miting daveti...
CHP İzmir İl Başkanlığı, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ...
AK Partili Çankırı: Ülkeye tarım vizyonu kazandırdık
AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez ...
MHP'li Şahin'den CHP ve İYİ Parti'ye liste eleştirisi...
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, 14 Mayıs Genel Seçimleri öncesi yaptığı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri