ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5548
    Dolar
  • Euro
    34,9228
    Euro
  • Altın
    2.443,030
    Altın
  • Bist-100
    9.717,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/35°
    ADANA
  • ANKARA
    15/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    14/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/25°
    IZMIR
  • KONYA
    17/27°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Rezidansta kadın cinayeti!
Rezidansta kadın cinayeti!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Savaş Ay'ın miras davasında karar!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
Babasının silahıyla ağabeyini öldürdü!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
23 Nisan'da tepki çeken Dilan Polat müsameresi!
27 Nisan 2023 Perşembe - 16:30

AK Partili İnan’dan Ödemiş’e müjdeler...

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, dün gerçekleştirdiği Ödemiş ve Tire ziyaretleri sırasında bölge halkına müjdeler verdi.  Turizm başta olmak üzere altyapı ve üstyapı anlamında bölgenin kalkınması için özellikle 92 kilometrelik Ödemiş-Kiraz karayolunun 73 kilometresinin tamamlandığını ve 2023 yılında bitirileceğini dile getiren Başkan İnan, demiryolu hattının da yenilenerek bölge halkına kazandırılacağını vurguladı.

AK Partili İnan’dan Ödemiş’e müjdeler...

Ödemiş Devlet Hastanesi’nin açılışının gerçekleştirilmesi sonrasında vatandaşların daha kaliteli bir sağlık hizmeti almaya başladığını ve eksiklerin de hızlı bir şekilde tamamlanmaya devam ettiğini söyleyen AK Parti Genel Kolları Genel Başkanı ve İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan, turizmin gelişmesi için coğrafi işaretli ürünlerin tanıtımı için de gerekli çalışmaların yapıldığını da söyledi. İnan, “Son 20 yıldır yaptığımız işler ortada. Eksiklerimiz de yapacaklarımız da ortada. Ödemiş Devlet Hastanemizi açtık, pırıl pırıl bir şekilde şuan çalışıyor. Eksiklerimizi de hızlıca gidereceğiz. TOKİ’miz hayırlı ve uğurlu olsun ama şunu söylemem lazım ki biz inşallah 15 Mayıs’tan itibaren Ödemişli kardeşlerimin her zaman emrinde olacağım. Bu noktada 30 yaşında tüm gençliğimin enerjisini harcayacağıma Ödemişli hemşerilerimizle bir ve beraber olacağıma şimdiden burada kayda geçirerek sizlere söz veriyorum. Ödemiş’i çok iyi biliyoruz. Birgi’miz, Bademli Köyümüz burada. Ödemiş köftemizi, patatesimizi, zeytinyağımızı coğrafi işaretli hale getirdik. Ama bunların tanıtımı içinde şu kardeşiniz ve diğer milletvekillerimiz ile birlikte gereken çalışmaları yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Turizm noktasında Ödemiş, 14 Mayıs’tan sonra AK Parti ile birlikte daha fazla ivme kazanacak ve burada şehrimizin gelişmesi için daha yoğun bir gayret göstereceğiz” dedi.

“KİRAZ KARAYOLUNUN 73 KİLOMETRESİ TAMAMLANDI”

92 kilometrelik Ödemiş-Kiraz karayolunun 73 kilometrelik kısmının tamamlandığını ve demiryolu hattının yenilenmesi ve vatandaşlarımızın ulaşımını rahatlatmak için demiryolunun tamamlanacağını söyleyen İnan, “Sadece turizm anlamında değil özellikle altyapımızla üst yapımızla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kiraz yolunu 2023 yılı sonunda bitiriyoruz bunu da buradan müjdelemek istiyorum.  73 kilometrelik kısım bitti yılsonunda pırıl pırıl bir şekilde Ödemişli hemşerilerimize kazandıracağız. Kiraz’ın da yeni demiryoluna ihtiyacı var. Cumhurbaşkanımız, ‘o demiryolu bitecek’ dedik ve onu da seçim beyannamemize biz yazdık. Ankara’da açıkladığımız Türkiye 100 yılı vizyon belgemizde onun içinde Ödemiş var, o demiryolunun yenilenip hem Ödemişli hemşerilerimize hem de Kirazlı hemşerilerimize kazandırılmasını da seçim beyannamemize yazdık. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun. 14 Mayıs sonrası hızlıca ihaleye çıkıyoruz ve o sürecin de hızlı bir şekilde sonuçlanması için çok yoğun bir şekilde gayret edeceğiz” şeklinde konuştu.

İNAN, TARIM VE SANAYİ ALANINDAKİ TEŞVİKLERİ HATIRLATTI

Özellikle tarım alanında bölgeden çokça su sıkıntısının dile getirildiğini ve bu anlamda hükümet olarak gereken çalışmayı yaptıklarını da ifade eden Başkan İnan, Kalkınma Ajansları ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yatırımcılara yapılan teşvikleri de hatırlattı. 14 Mayıs seçimleri sonrası AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın alacağı zafer sonrası yapılacak olan balkon konuşmasıyla özellikle Millet İttifakı üyelerinin rüyalarından uyanacaklarını da ifade eden İnan, “İlçe başkanımız 2 buçuk yıldır ortaya büyük bir gayret koyuyor. Ben ulaşım konusunda bahsettiğim çalışmaları hatırlatmayacağım. Bu bölgede eğer çiftçilerimiz ile ilgili bir su kıtlığımız varsa Tarım ve Orman Bakanlığı’mızdan da alacağımız destekle Ödemişli hemşerilerimiz için somut adımlar atılacaktır. Birgi, UNESCO miras listesinin şuan geçici listesinde. İnşallah asil listeye geçmesi için gereken süreci de hızlandıracağız. Burada kaymakamlıklarımızın kooperatiflerimizle ilişkilerini daha çok güçlendireceğiz. Bugün Kalkınma Ajanslarımızın ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’mızın kooperatiflere verdikleri birçok destek var. Bu desteklerimizin daha fazla hızlanması, daha fazla artması için bizlerin takibinde olacak. Ben bu bölge için tarım başta olmak üzere sanayiye ilaveten istihdamın yoğun bir şekilde güçlenmesi için tüm tecrübemi inşallah 15 Mayıs’tan ortaya koyacağım” dedi.

“15 MAYIS’TA RÜYADAN UYANACAKLAR”

14 Mayıs seçimleri sonrası AK Parti’nin iktidarına güçlenerek devam edeceğini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın balkon konuşması sırasında Millet İttifakı üyelerinin rüyalarından uyanacağını da vurgulayan İnan, “Fakat bunları yapmak için 15 günlük süre içerisinde Cumhurbaşkanımız adına ve partimiz adına destek istiyorum. 14 Mayıs gecesi Sayın Cumhurbaşkanımız yüzbinlere kendisini anlattığında ve konuştuğunda bazıları da rüyalarından uyanmış olacak” şeklinde konuştu.

Öte yandan İnan, AK Parti iktidarının başından beri İzmir ve Ödemiş’te birçok projeyi hayata geçirdiğini belirterek, “Ödemiş her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye sahip çıktı. İnanıyorum ki 14 Mayıs seçimlerinde de Ödemiş yine bir destan yazacak” dedi.

 
Bakan Koca'dan Erdoğan'ın rahatsızlığı ile ilgili açıklama!
 
İzmir'de 100. yılda 100 proje...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Binali Yıdırım'dan 12'li ittifak çıkışı!
AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, İzmir Ticaret Odası'nda düzenlenen ...
DEVA Partili Ösen'den 14 Mayıs yorumu: 'DEVA çarpan etkisi yaratacak'
DEVA Partisi İzmir İl Kurucu Başkanı ve CHP'nin ittifak kontenjanından ...
CHP'li Özkan'dan o iddialara tepki: "PKK ile işimiz yok, görülecek hesabımız var"
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Cumhur ...
 
CHP'li Aslanoğlu'dan AK Partili Bursalı'ya türkülü gönderme: ''Aman doktor derdime bir çare''
CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili ...
Dervişoğlu- Çıray arasında yüksek gerilim...
İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile İYİ Parti İzmir Milletvekili ...
AK Partili Sürekli: 'İzmir'den yapılan ihracat yüzde 430 arttı'
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli Çiğli’de, ...
 
Memleket Partili milletvekili adayı istifa etti!
Memleket Partisi'nden 7. sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen ...
CHP'li Bakan: "Bu seçimi aydınlık kazanacak"
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan Selçuk’ta saha çalışması yaptı. CHP’li ...
AK Partili İnan: ''Terör örgütünün tahakkümü altında kalanlara ders vermeli''
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili adayı Eyyüp ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri