ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3386
    Dolar
  • Euro
    34,8343
    Euro
  • Altın
    2.392,270
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    17/28°
    ADANA
  • ANKARA
    11/17°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/26°
    IZMIR
  • KONYA
    10/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Seçil Erzan davasında yeni gelişme... İki yeni iddianame hazırlandı!
Seçil Erzan davasında yeni gelişme... İki yeni iddianame hazırlandı!
Türkiye'de kaza yapmıştı... Sudan cumhurbaşkanının oğlundan kötü haber!
Türkiye'de kaza yapmıştı... Sudan cumhurbaşkanının oğlundan kötü haber!
O ülke de İsrail ile ilişkilerini kesti!
O ülke de İsrail ile ilişkilerini kesti!
CHP'li Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı!
CHP'li Bülent Tezcan hastaneye kaldırıldı!
18 Aralık 2023 Pazartesi - 11:09

AK Partili Kasapoğlu'dan yerel seçim mesajı: 'Önemli dönemeçteyiz'

Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve İzmir milletvekili Mehmet Kasapoğlu, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi gündeme dair değerlendirmeler yaptı. Yerel seçimleri İzmir açısından önemli bir dönemeç olarak gördüğünü belirten ve adaylık için adının geçmesiyle ilgili konuşan Kasapoğlu, "Bu şehri, tüm sorunlarını çözerek yarınlara hazırlamak İzmir'in hemşehrisi olarak sorumluluklarımızdan biri. Partimizin İzmir için alacağı karar hepimiz için heyecana sebebiyet verecek" dedi.

AK Partili Kasapoğlu dan yerel seçim mesajı:  Önemli dönemeçteyiz

SONKALEİZMİR-Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir milletvekili Mehmet Kasapoğlu, AK Parti İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyerek gündeme dair değerlendirmeler yaptı. 

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Recep Tayyip Taslak, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, il başkan yardımcıları İsmail Çiftçioğlu ve Ayşe Cankurtaran ile il yönetim kurulu üyesi Ozan Işık da toplantıda yer aldı. 

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarının son bulmasını temenni eden ve katliamın son bulması için çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Kasapoğlu, 14 Mayıs Seçimleri'nde büyük başarı elde ettiklerini ve çıtayı yükseltmeyi hedeflediklerini belirtti. Mehmet Kasapoğlu şöyle konuştu:

"İzmir'in sıkıntılarını çözmek için adımlar atacağız. Halkımızla iletişimimiz, güçlenen diyaloğumuz bizi mutlu kılıyor. İzmir'in layık olduğu şekilde yarınlarının güçlü olması için çalışıyoruz. İzmir'in kentsel dönüşümü, trafiği ile çevre faaliyetleri, gençliğiyle, kültür sanat dünyasıyla, sporuyla, her alanda daha güçlü olması adına ilgili kurumlarla işbirliklerine devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında ülke olarak ulaşımdan sağlığa, altyapıya, ekonomiye, kültüre, spora, gençlik yatırımlarına her alında attığımız devasa adımlar var. Türkiye yüzyılına hazır olmak için güçlü bir altyapıyı sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra daha güçlü görevler düşüyor hepimize. İzmir çok özel bir şehir. Bir medeniyetin sembolü. Yerliliğin ve milliliğin sembolü İzmir. AK Parti'de dinamizm önceliklidir. Bayrak değişimleri gerçekleşir. İlçe ve il bazlı tazelenmeyi gerçekleştirdik. Tüm kadroların el ele verdiği bir sürece tam olarak hazırız. İnanıyoruz ki bu şöleni ana kademesiyle, gençlik kollarıyla, kadın kollarıyla, İzmirli hemşehrilerimizle başarılı bir netice ile tamamlayacağız. İzmirlilerin kazandığı bir sonuçla taçlandıracağız."

"KARŞIYAKA STADI'NI YAPMAK BİZE NASİP OLUR"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için adının geçmesi, İzmir'in altyapı sorunları ve Karşıyaka  Stadı'nın durumu ile ilgili soruları yanıtlayan Kasapoğlu şöyle devam etti:

"Merkezi hükümet olarak İzmir'e kazandırdıklarımız devrimdir. 3 ana stat temeli attık İzmir'de. Göztepe, Karşıyaka ve Alsancak Stadı. Hızlı bir şekilde başladık. İkisi pürüzsüz şekilde bitti, diğeri mahkeme süreçleriyle durduruldu. Binlerce spor tesisi yaptık. Bir kısmı İzmir'de. Karşıyaka Stadı eğer mahkeme ile durdurulmasaydı bugün İzmir'in hizmetindeydi. Tıpkı Göztepe ve Alsancak gibi. Bir ara biz yapalım dediler, buyrun dedik. Halen bekliyoruz. Onu da yapmak bize nasip olur. Kimsenin tereddütü olmasın. Yerel yönetimlerden kaynaklı büyük ihmal var. Altyapıda da var ihmal. Her zamanki stat gibi istemezük, yaptırmayız anlayışını görüyoruz. Yapıcı olmayan bir tavrı görüyoruz. Üretken olmayan bir zihniyeti görüyoruz. 

"ÖNEMLİ BİR DÖNEMEÇTEYİZ"

22 yıllık süreçte gelişen ortak aklı çalıştırma halkın teveccühünü öne alan bir bakış açısıyla çok güzel bir mekanizma işliyor. 3 hafta önce temayül gerçekleşti. 30 ilçe ve büyükşehir ile ilgili.. Sayın cumhurbaşkanımızın başkanlığındaki toplantı ile İzmir'deki tüm arkadaşlarımızın fikirleri alındı. Yürüyen bir süreç var. Kişiler elbette önemlidir, heyecanı önemlidir. AK Parti bu noktada İzmir'i ve ilçelerini yönetecek liyakatli isimlere sahiptir. Aday olacak güçlü arkadaşlarımız var. İpi göğüsleyecek arkadaşları İzmir'de buluşturup, en güzel şekilde buluşturacağız. İzmir milletvekili olarak huzurunuzdayım. Bu şehri tüm sorunları ile yarınlara hazırlamak hem parlamento üyesi olarak hem İzmir'in hemşehrisi olarak sorumluluklarımızdan biri. Yerel yönetim seçimleri önemli bir dönemeç. Partimizin çalışmaları, alınacak karar inanıyorum ki hepimiz için büyük bir heyecana sebebiyet verecektir. Farklı isimler konuşulur. 30 ilçe ve bir büyükşehir adayı inşallah. Bu ay içerisinde netleşecek. 

Saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler'i ziyareti ve sporda şiddetin önlenmesi ile ilgili soruyu yanıtlayan Kasapoğlu, "Şiddet hayatın hiçbir alanında kabul edilemeyecek bir olgu. Sporda kardeşliği güçlendirmek olan şirdeti konuşmak çok üzücü. Tasvip etmeyi, konuşmayı dahi zul olarak addediyorum. Tüm paydaşlar, sahadan tribüne, tribünden medyaya, medyadan okula, aile, çarşıya pazara kadar herkesin söylediği eymlenini ölçüp biçme ilazım. Duyarlılığımı, elyemlere yansıtmak çok önemli" diye konuştu. 
 

 
İzmirliler en uzun gecede koşacak!
 
Gökçealan'a yol hamlesi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Ulaş Aydın, Bayraklı'nın spor kulüpleriyle buluştu
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, Bayraklı'da faaliyet ...
Alevi Derneklerinden Başkan Batur’a destek
Alevi dernek ve federasyonlarıyla bir araya gelen Konak Belediye Başkanı ...
Kasapoğlu'dan hakem Halil Umut Meler'e geçmiş olsun ziyareti
Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve Ak Parti İzmir Milletvekili Dr. ...
 
CHP Urla aday adayı Şen: Üreticinin ürünleri sabah kapınıza gelse olmaz mı?
CHP Urla Belediye Başkan aday adayı Seyfettin Şen, “Üreticinin ürünleri ...
Muharrem Dayanç'tan gençlik buluşması!
CHP Balçova Belediye Başkanı Aday Adayı Muharrem Dayanç, ilçedeki gençlerle ...
İYİ Parti'de Şeyh Sait istifaları... 12 bin 750 kişi birden ayrıldı!
Şeyh Said ile ilgili açıklamaları nedeniyle disipline sevk edilen İYİ ...
 
Özel'den Erdoğan'a Filistin çağrısı: Cesaretin varsa...
CHP lideri Özgür Özel, memleketi Manisa’da yaptığı konuşmada Filistin ...
Foça'da CHP'li başkan adayları bir araya geldi
CHP'nin Foça Belediye Başkan aday adayları, ilçe yönetiminin çağrısıyla ...
CHP'li vekil Saadet Partisi'ne geçti!
CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Saadet Partisi'ne geçti.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri