ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,1008
    Dolar
  • Euro
    43,4851
    Euro
  • Altın
    4.076,870
    Altın
  • Bist-100
    9.317,00
    Bist-100
  • ADANA
    13/28°
    ADANA
  • ANKARA
    8/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    13/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    8/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/24°
    IZMIR
  • KONYA
    8/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ece Gürel'in ölüm nedeni belli oldu
Ece Gürel'in ölüm nedeni belli oldu
MEB'den '23 Nisan etkinlikleri' genelgesi
MEB'den '23 Nisan etkinlikleri' genelgesi
Göbek bağı bile kesilmeyen bebeği öz annesi çöpe bırakmış!
Göbek bağı bile kesilmeyen bebeği öz annesi çöpe bırakmış!
Yozgatlı çiftçi CHP mitinginde konuştu: Turp ve şalgamla devlet yönetilmez
Yozgatlı çiftçi CHP mitinginde konuştu: Turp ve şalgamla devlet yönetilmez
24 Mart 2025 Pazartesi - 21:00

AK Partili Saygılı: CHP'yi vicdan sahibi CHP'liler ihbar etti''

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, "Bir ömür çalışsanız, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke ve millet için yaptıklarının zekatını çıkaramazsınız. CHP’yi CHP’nin yolsuzluklarından, rüşvetçiliğinden, kamudaki yağmalarından bıkan vicdan sahibi CHP’liler ihbar etti’’ diye konuştu.

AK Partili Saygılı: CHP yi vicdan sahibi CHP liler ihbar etti

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programında konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti’nin milletin selameti için cefa çekenlerin ve her koşulda millete vefa gösterenlerin partisi olduğunu belirterek, ‘’Gece gündüz Sayın Cumhurbaşkanımızı suçluyorlar. Ya hu topunuz bir araya gelip bir ömür çalışsanız, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke ve millet için yaptıklarının zekatını çıkaramazsınız. O yüzden haddinizi bilin! Ayağınızı denk alın! Polisimizin yakasından düşün! Sizin kavganız kendi içinizde. Sağı solu suçlamayı bırakın! Sizi kendi adamlarınız ihbar etti. CHP’yi CHP’nin yolsuzluklarından, rüşvetçiliğinden, kamudaki yağmalarından bıkan vicdan sahibi CHP’liler ihbar etti. Çünkü siz, milletin yerel seçimlerde size verdiği emanetine ihanet ettiniz’’ dedi. 

AK Parti İzmir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Geleneksel İftar Programı’na; AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı, İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, önceki dönem Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti İzmir Milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Şebnem Bursalı, Yaşar Kırkpınar, MKYK Üyeleri Temel Başalan, Cemal Bekle, Emre Cemil Ayvalı, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gerçek Tekin, MHP İl Başkanı Veysel Şahin, önceki dönem İl Başkanları, önceki dönem milletvekilleri, teşkilat mensupları katıldı.  Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, ‘’AK Parti, milletin selameti için cefa çekenlerin ve her koşulda millete vefa gösterenlerin partisidir. Biz Sayın Cumhurbaşkanımızı milleti uğruna çalıştığı uykusuz gecelerden, geçtiği zor dönemlerden, insanı ve mazlumlar için döktüğü gözyaşlarından tanıyoruz. Milletin duası Recep Tayyip Erdoğan’ladır. Zilletin utancı ise Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhur İttifakının şahsı manevisinde yükselen Türkiye Yüzyılı’nın ideallerine sırt dönen nasipsizlere aittir. Bugün o nasipsizlerden biri, Ankara’da kullandığı “sözde Genel Başkan oturağından” kalkmış ve İstanbul’da provokatörlük yapmaktadır. Biz onları Gezi Parkı Kalkışmasından tanıyoruz. Önce hak, hukuk, adalet derler. Sonra türlü vandallıklarla sokakları teröre ve şiddete teslim ederler. Ağızlarından demokrasi düşmez. Ellerinde de polise attıkları, taş, saldırdıkları sopa eksik olmaz. Madem adalet diyorlar, samimi olsunlar. İşleyen yargı sürecine saygı göstersinler. Bunlar mahkeme basıp hâkime saldıran, adliye önünde savcıları tehdit eden siyaset mafyaları. Gece gündüz Sayın Cumhurbaşkanımızı suçluyorlar. Ya hu topunuz bir araya gelip bir ömür çalışsanız, Recep Tayyip Erdoğan’ın bu ülke ve millet için yaptıklarının zekatını çıkaramazsınız. O yüzden haddinizi bilin! Ayağınızı denk alın! Polisimizin yakasından düşün! Sizin kavganız kendi içinizde. Sağı solu suçlamayı bırakın! Sizi kendi adamlarınız ihbar etti. CHP’yi CHP’nin yolsuzluklarından, rüşvetçiliğinden, kamudaki yağmalarından bıkan vicdan sahibi CHP’liler ihbar etti. Çünkü siz, milletin yerel seçimlerde size verdiği emanetine ihanet ettiniz.’’ ifadelerini kullandı.

"Algı operasyonları ve PR çalışmalarıyla kâğıttan bir kaplan yaratıp suni bir lider kültünü bize dayatmak istiyorlar"

‘’Dün İstanbul’da ne yaşandı ve yaşanıyorsa İzmir’de de yaşandı ve yaşanıyor.’’ diyerek sözlerine devam eden Başkan Saygılı, ‘’Rantsal bölüşüm var, kentsel dönüşüm yok! Körfez’de çevre felaketi var, temizleyen belediye yok. Hizmet ve ilgisizlikten CHP’nin yerel siyasetine isyan eden İzmirliler var, işiten CHP siyasi aklı yok. İstedikleri kadar kaynak ve imkân var, çalışmak için hevesleri ve niyetleri yok. Rüşvet, yolsuzluk, hırsızlık, arsızlık var, utanma, sıkılma, mahçup olma yok! Şimdi de milletin aklıyla alay ederek tek adaylı bir ön seçimle vazgeçemedikleri bir davranışı tekerrür ediyorlar. Açık oy gizli sayım. Adına ön seçim dedikleri ne idiği belirsiz bir siyaset sirkinde politika cambazlığı yapıyorlar. Algı operasyonları ve PR çalışmalarıyla kâğıttan bir kaplan yaratıp suni bir lider kültünü bize dayatmak istiyorlar. Oysa liderlik; Avrupalılara Türkiye’yi şikâyet eden ucuz bir belediye başkanlığı performası değildir. Liderlik; küresel her platformda Dünya 5’ten Büyüktür diyebilmektir. Liderlik; kurultay salonlarında fiyatı bir cep telefonu eden delegelerden oy satın alarak koltuğa oturmak değildir. Liderlik; kelle koltukta 15 Temmuz gecesi İstanbul’a inip milletiyle darbecilere direnmektir. Bu haliyle Türkiye’nin CHP’den öğreneceği bir taz-ı siyaset ve liderlik örneği yoktur ve olamaz.

"Eskisi yenisi yok. Hep birlikte başaracağız"

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı sözlerini şu şekilde sonlandırdı, ‘’ Rabbim devletimizi ve milletimizi her türlü şer odağından ve hain plandan muhafaza etsin. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim ve kaim eylesin. Çok çalışacağız. İzmir için gece gündüz demeden koşturacağız. İzmir’imizi, Türkiye’mizi siyaset tüccarlarının rüşvet ve hortum çarklarına teslim etmeyeceğiz. Her gönüle girecek, İzmir’de AK Parti’nin bugüne kadar yaşamış olduğu en büyük başarıya hep birlikte imza atacağız. Eskisi yenisi yok. Hep birlikte başaracağız. AK Parti burada, teşkilat burada, vefa burada, zaferin sırrı da burada inşallah! İftar soframızı şereflendirdiğiniz için başta Sayın Genel Başkan Vekilimiz olmak üzere tüm kardeşlerime yürekten şükranlarımı sunuyorum.  Allah tuttuğumuz oruçları, yaptığımız ibadetleri kabul eylesin.’’

 
İzmir'deki poşetli cinayetin firarisi yakalandı
 
Erdoğan: Kazanımlarımıza halel gelmesine müsaade etmeyeceğiz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aslanoğlu'dan gözaltına alınan gençlere destek... ''YALNIZ DEĞİLSİNİZ''
CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem ...
Başkan Tugay'dan soruşturma tepkisi... İZMİR'DE DE OLASI!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanıp ...
Başkan Duman: Umudumuzu diri tutmayı Mustafa Kemal Atatürk’ten öğrendik
Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için ...
 
DİSK Basın İş: Sendika binamıza polis baskını yapıldı!
DİSK Basın İş, dün İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasının ardından ...
Aralarında gazetecilerin de bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alındı!
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) yönelik yürütülen 'terör' ve 'yolsuzluk' ...
Kabine toplanıyor, gündem İmamoğlu, ekonomi ve terör
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında bugün Beştepe’de ...
 
CHP'li Çelik'ten gözaltına alınanlara ilişkin açıklama
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, hukuk komisyonundaki avukatların ...
İmamoğlu'dan yeni mesaj: Bu savaşı kazanacağım
Tutuklanarak görevden uzaklaştırılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal ...
Özgür Özel, ön seçimde kullanılan oy sayısını açıkladı
CHP lideri Özgür Özel, ön seçimde ne kadar oy kullanıldığını açıkladı...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 30 24 5 1 73 29 44 77
2 Fenerbahçe 29 22 5 2 74 27 47 71
3 Reeder Samsunspor 30 15 6 9 45 36 9 51
4 ikas Eyüpspor 30 14 8 8 48 32 16 50
5 Beşiktaş 30 13 10 7 43 31 12 49
6 Rams Başakşehir 29 13 6 10 47 38 9 45
7 Trabzonspor 30 11 9 10 48 36 12 42
8 Gaziantep FK 29 12 6 11 39 38 1 42
9 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
10 Göztepe 30 10 10 10 47 38 9 40
11 Tümosan Konyaspor 31 11 7 13 38 43 -5 40
12 Onvo Antalyaspor 30 11 7 12 34 53 -19 40
13 Bellona Kayserispor 29 9 9 11 35 46 -11 36
14 Sipay Bodrum FK 31 9 7 15 23 35 -12 34
15 Çaykur Rizespor 29 10 4 15 35 49 -14 34
16 Corendon Alanyaspor 29 8 7 14 32 43 -11 31
17 Net Global Sivasspor 31 8 7 16 41 53 -12 31
18 Atakaş Hatayspor 30 4 7 19 32 57 -25 19
19 Adana Demirspor 30 2 4 24 26 74 -48 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri