ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,5687
    Dolar
  • Euro
    43,6369
    Euro
  • Altın
    4.018,460
    Altın
  • Bist-100
    9.168,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/25°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Garanti Bankası'nın internet sistemine erişilemiyor
Garanti Bankası'nın internet sistemine erişilemiyor
Sokak hayvanları düzenlemesi: AYM, iptal istemini görüşecek
Sokak hayvanları düzenlemesi: AYM, iptal istemini görüşecek
Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem!
Kütahya'da 4.2 büyüklüğünde deprem!
Ünlü iki su markasına dev ceza
Ünlü iki su markasına dev ceza
27 Ocak 2024 Cumartesi - 14:43

AK Partili Saygılı: 'İzmir'de fetret devrini sonlandıracağız'

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Halkapınar Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında partililere seslendi. Yerel seçim sürecini işaret eden Saygılı, "Hamza Dağ Başkanımızla İzmir’imizdeki fetret devrini sonlandıracağız! Bu şehir; 1 Nisan sabahı bambaşka bir güneşle uyanacak; bambaşka bir geleceğe selam duracaktır… Sözümüz sözdür…" dedi.

AK Partili Saygılı:  İzmir de fetret devrini sonlandıracağız

SONKALEİZMİR-Halkapınar Spor Salonu'nda coşkulu kalabalığa seslenen AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şunları kaydetti:

"Sözlerime Hacı Bayram-ı Veli Hazretlerinin ifadeleriyle başlamak istiyorum. İnsan şehri inşa ederken, aslında taşın toprağın arasında kendisini inşa eder. Gönlünde her ne var ise şehir olarak görünür. Gönlü taş olanın şehri taş, gönlü aşk ile dolu olanın şehri Gülistan olur! Kararlıyız… İnşallah hemşerilerimizin desteği ve teveccühü ile İzmir’imizi Gerçek Belediyecilikle buluşturarak Gülistan’a dönüştüreceğiz! Bu şehrin insanına etkin bir şekilde hizmet etmek ve sorunlarını çözmek boynumuzun borcudur. Çünkü Bizler; “Şeref-ül mekan bil mekin”… “Bir şehri aziz kılan; o şehrin sakinleridir.” Diyen ecdadın torunlarıyız… Güzel İzmir; Canım İzmir… Göğsümüzde nefes, gözümüzde güneştir İzmir… İzmir bizim memleketimiz.. Çaresiz değil… Çaresi gönül belediyeciliğinde… Dağında yeniden bir çiçek göverecekse; suyu bizde… Mezbeleye dönen sokakları ağaracaksa; balçığa sıvanmış denizi maviye dönecekse formülü bizde… Bu yıkık, bu mekruh çehresi değişecekse aksiyon planı bizde… AK Parti’nin millet… İlle de millet diyen azminde... AK Parti’nin hizmet… İlle de hizmet diyen yolunda… Cumhur İttifakı’nın hizmet ittifakı anlayışında… Hamza Dağ Başkanımızla İzmir’imizdeki fetret devrini sonlandıracağız!

Referansımız; liderimizin 25 yıl önce İstanbul’dan meşalesini yaktığı belediyecilik anlayışıdır. Güven veren, nefes alan, hayata dokunan canlı şehirler, marka belediyelerdir. İnanıyoruz ki; İzmir 31 Mart’ta Hamza Dağ ile koşulsuz hizmet diyecek, tercihini gerçek belediyecilikten yana kullanacaktır. Yüksek sesle düşünenlerin şehri; en yüksek sesiyle AK Hizmet, AK Belediyecilik diyecektir. Bu şehir; 1 Nisan sabahı bambaşka bir güneşle uyanacak; bambaşka bir geleceğe selam duracaktır… Sözümüz sözdür… Biz İzmir’iz milletimizin desteği ve duasıyla başarabiliriz… Bugün, burada İzmir’in derdine derman, yaralarına ilaç olmak için toplandık… Bugün burada; 22 yıldır olduğu gibi önce millet, önce hizmet diyerek toplandık… Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan İzmir’den elini hiç çekmedi. İzmir hükümetimizin yatırımları ile ayakta duruyor. Artık yerelde de iktidar olarak güzel İzmir’imizi şahlandırma zamanı.   

Çünkü biz; önce ben değil; biz diyenlerdeniz… Önce liyakat diyenlerdeniz… Önce çare, önce iş diyenlerdeniz… Çünkü biz, önce İzmir diyenlerdeniz… Sayın Cumhurbaşkanım; İzmir’in eser, icraat ve hizmet Kadroları hazırdır… Teşkilatlarımız 31 Mart’a kadar gece gündüz demeden çalışmaya hazırdır.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun. Allah hepinizden razı olsun sağ olun var olun. Allah'a emanet olun! Kalın sağlıcakla…"

 
İzmir Tabip Odası'ndan Dokuz Eylül Üniversitesi açıklaması... "Acil servis hizmetleri yürütülemez hale geldi"
 
AK Partili Dağ: ''İzmir derin bir nefes alacak''
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir'de tüm adaylar belli oldu
AK Parti'de İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hamza Dağ'ın ...
CHP'li Arslan'dan özelleştirme tepkisi: ''İzmir'e kötülük, kamu yararından uzak''
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, İzmir'in Çeşme, Dikili, Karaburun ...
CHP'li Kılıç'tan AK Parti'ye 'Şehir Hastanesi' tepkisi...
CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, yapımı 11 yıl süren Bayraklı ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İzmir'de..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün İzmir'de ...
CHP 209 belediye başkan adayını açıkladı
Martta yapılacak yerel seçim öncesi Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) ...
CHP'de kritik toplantı sona erdi... İzmir haftaya kaldı!
CHP'de yoğun gündemle toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında ...
 
CHP Sözcüsü Yücel'den İzmir mesajları...
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı sonrası yerel ...
Battal İlgezdi CHP'den istifa etti...
İstanbul’un CHP’li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, partisinden ...
MHP 2'si büyükşehir 55 başkan adayını daha açıkladı
MHP, 2 büyükşehir ilçesi ve 53 belde olmak üzere 55 belediye başkan adayını daha açıkladı.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 33 12 7 14 41 45 -4 43
10 Onvo Antalyaspor 32 12 7 13 35 55 -20 43
11 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
12 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
13 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri