ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3280
    Dolar
  • Euro
    35,0837
    Euro
  • Altın
    2.292,560
    Altın
  • Bist-100
    8,98
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    8/21°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    14/23°
    IZMIR
  • KONYA
    9/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Dilan Polat şikayetini geri çekti... Duruşma boyunca ağladılar!
Dilan Polat şikayetini geri çekti... Duruşma boyunca ağladılar!
O oyuncak için toplatma kararı!
O oyuncak için toplatma kararı!
Karabük Üniversitesi paylaşımlarına 8 gözaltı!
Karabük Üniversitesi paylaşımlarına 8 gözaltı!
Nalbantoğlu'dan İzmirliler'e sandık çağrısı!
Nalbantoğlu'dan İzmirliler'e sandık çağrısı!
3 Ekim 2022 Pazartesi - 15:14

AK Partili Sürekli: "Hükümet yatırımları hız kazanıyor"

AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nın düzenlediği ‘Küçük Menderes Bölgesi Meclis Üyeleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’, Bayındır’da gerçekleştirildi. İl Yerel Yönetimler Başkanı Deniz Doğan ve Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Hızal’ın da hazır bulunduğu toplantıda önemli mesajlar verildi.

AK Partili Sürekli:  Hükümet yatırımları hız kazanıyor

Bayındır, Ödemiş, Kiraz, Tire, Torbalı, Beydağ, Selçuk, Kemalpaşa İlçe Başkanları ve Meclis Üyelerine seslenen İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; “Safları sıklaştırıyoruz. Halkın genel ve yerel sorunlarında, STK’larımızın talep ve önerilerinde hiçbir ayrıntıyı atlamayacağız. Her konuyu, halk size, siz bize, biz de Ankara’ya taşıyacağız. Ankara’dan bu bölgedeki ilçelerimize bazı müjdelerle döndük. Küçük Menderes ilçelerimizdeki yatırımlarımız hızla devam ediyor. Hemşerilerimiz yaptıklarımızı artık daha iyi görüyor. Biz de anlatmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Küçük Menderes bizimle ayakta

Bayındır ve Selçuk’ta atılım…

Küçük Menderes Bölgesi’ndeki yatırımların sürdüğünü ve buradaki ilçelerin tarımdan, eğitime; sosyal konuttan, sağlığa pek çok alanda merkezi idarenin desteğiyle ayakta olduğunu belirten Başkan Sürekli şunları söyledi; “Bayındır ve Kiraz Belediyelerimiz AK hizmet farkını ortaya koyuyor. Sonuna kadar yanlarındayız, destek oluyoruz. Uğur Başkanımızla bakanlık görüşmeleri yaptık. Fen işleri için ekipman, Fen Lisesi projesi gibi pek çok kazanımla döndük. Selçuk ilçemizde Devlet Hastanesi’nin ihalesi 25 Ekim’de yapılıyor. Efes Antik Kenti Kanal Projemiz devam ediyor. Selçuk ve Bayındır’da TOKİ marifetiyle çok sayıda vatandaşımızı ev sahibi yaptık. Ödemiş ve Selçuk’taki emaneti muhakkak suretle geri alacağız. Yerel hizmetlerde mahrumiyet yaşayan ilçelerimiz, cezalandırılan AK Parti Belediyesi yönetimindeki ilçelerimiz merak etmesin; zamanı geldiğinde gereği yapılacak.”

Ödemiş ‘Arasta Çarşısı’ örnek olacak

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Ödemiş’in tarihi Arasta Çarşısı’nın restorasyon projesine başlanacağını, ön tasarımlar için bakanlık düzeyinde incelemelerin kısa sürede tamamlanacağını belirterek şöyle konuştu. “Buradaki esnafımız, tarih yazan bir esnaftır. Taleplerini Kültür ve Turizm Bakanımız ile görüştük. 1856 yılından bu yana 116 dükkân, 3 cami ve 17 hanı ile işgale ve Cumhuriyet dönemine şahitlik ederek ayakta kalmayı başaran Arasta’nın yenilenmesi ve kültür merkezi olması için elimizden geleni yapıyoruz. 1. Dereceden SİT alanı olarak koruma altında olan çarşımızın esnafıyla görüşüyoruz. Kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri de içinde barındıran; günümüz ticari ve kültürel değerlerini de taşıyan büyük bir proje yolda.”

Meclis üyeleri ve ilçe başkanlarına da söz vererek görüş ve önerilerini dinleyen Sürekli; kendilerinden ilçelerindeki çalışmaları titizlikle takip etmelerini ve halkı bilgilendirmelerini istedi. Başkan Sürekli; “Birileri konuşurken AK Parti’nin yaptığını görmek için kılavuza ihtiyaç yok. Ancak; tüm kademelerimizle sahada olacak ve bunları hemşerilerimize anlatacağız. Dertlerini sorarak, çare olacağız. Sosyal yardım ve desteklerimizin doğru ellere ulaşması için takipçi olacağız.

Sürekli’den Ankara notları

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapılan İl Başkanları Toplantısı ve bakanlıklarla gerçekleştirdiği temaslarla ilgili bilgiler veren Kerem Ali Sürekli;” 157. İl Başkanları Toplantımızı yaptık. Her toplantı, bizim için resetlenmek anlamı taşıyor. Heyecanımız tazeleniyor ve gün geçtikçe artarak devam ediyor. Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir ile de teknik bir toplantı yaptık. AK Parti teşkilatlarının alandaki pozitif ve etkin gücü, bu toplantılarımızı çok daha verimli hale getiriyor. Liderimiz, soluksuz çalışıyor. Bakanlıklarımız çalışıyor. Dünya gerçeklerinin olumsuz yansımalarını ortadan kaldırmak, vatandaşımızın her ihtiyacında yanında olmak, proje ve yatırımlarımızı gerçekleştirmek üzere; tüm donanımızı harekete geçirdik. Milletimiz gerçekleri görmektedir ve Cumhur İttifakına desteğini güçlendirmektedir.” diye konuştu.

 
Onur Şener cinayetinde yeni gelişme!
 
İzmir merkezli FETÖ operasyonunda 5 tutuklama!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ümit Özdağ'dan flaş Erdoğan ve FETÖ iddiası!
Ankara ATO Congresium kongre merkezinde düzenlenen Zafer Partisi 1. Olağanüstü ...
AK Partili Hızal'dan Tunç Soyer açıklaması
İçişleri Bakanlığı’nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer hakkında ...
Son anket sonuçları açıklandı
BUPAR’ın 3 bin 500 kişiyle yaptığı araştırmasına göre “Başkanlık sistemi ...
 
AK Parti İzmir'den engelli ve yaşlılara öncelik
İzmir’in AK kadrosu, ‘30 İlçe Eş Zamanlı’ saha çalışmalarını sürdürüyor. ...
İzmirli yem satıcısı dertli... Fiyatlar arttı, ahırlar boşaltılıyor!
Ana geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğu İzmir Ödemiş’te yem ve ...
AK Partili Sürekli'den Ankara mesaisi...
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, 3 günlük yoğun bir Ankara ...
 
AK Partili Şen’den CHP’li Sertel’in ‘atık su’ iddiasına cevap
AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, CHP İzmir Milletvekili Atila ...
Altılı Masa görüşmeleri öncesi kritik ziyaret
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Altılı Masa'nın 2 Ekim’de başlayacak ...
CHP'li Beko: "Staj mağdurlarının sesini duyun"
Türkiye'de bir buçuk milyon staj mağdurunun, staj girişlerinin sigorta ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri