ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    46,4585
    Dolar
  • Euro
    53,0953
    Euro
  • Altın
    6.256,893
    Altın
  • Bist-100
    14.729,65
    Bist-100
  • ADANA
    23/33°
    ADANA
  • ANKARA
    15/28°
    ANKARA
  • ANTALYA
    25/34°
    ANTALYA
  • BURSA
    17/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    20/26°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    21/26°
    IZMIR
  • KONYA
    15/26°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
CHP'den istifa etti aynı gün AK Parti'ye geçti
CHP'den istifa etti aynı gün AK Parti'ye geçti
Akbelen direnişçisi Esra Işık'ın yargılandığı dava 6 Temmuz'a ertelendi
Akbelen direnişçisi Esra Işık'ın yargılandığı dava 6 Temmuz'a ertelendi
Başsavcılıktan 'Cumhur İttifakı Ocakları' soruşturması
Başsavcılıktan 'Cumhur İttifakı Ocakları' soruşturması
CHP'li bir belediye daha AK Parti'ye geçiyor
CHP'li bir belediye daha AK Parti'ye geçiyor
28 Mayıs 2020 Perşembe - 10:02

AK Partili Sürekli'den Yücel'e yanıt... Suni gündem değil, kendi acı gerçekleri

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in, 'Ülke yangın yeni, gündem değiştirme peşindeler" sözlerine yanıt verdi. Sürekli, "Ezana saldırı videolarını yayan CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı’nın yaptığı; şu anki belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin ortaya çıkarılan sosyal medya paylaşımları yenilir yutulur türden değil. Onların suni gündem dediği, ne yazık ki kendi değişmeyen acı gerçekleri, içinde debelendikleri balçık siyasetidir" dedi

AK Partili Sürekli den Yücel e yanıt... Suni gündem değil, kendi acı gerçekleri

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP Karabağlar Meclis üyesi Dila Koyurga'nın gözaltına alınması, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın da aralarında olduğu bazı isimler hakkında Cumhurbaşkanı'na hakaratten suç duyurusunda bulunulmasının ardından CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in YAPTIĞI açıklamalara yanıt verdi. Yücel'in "Ülke yangın yeri, gündem değiştirme peşindeler" sözlerine tepki gösteren Sürekli, "Ezana saldırı videolarını yayan CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı’nın yaptığı; şu anki belediye başkanlarının ve meclis üyelerinin ortaya çıkarılan sosyal medya paylaşımları yenilir yutulur türden değil. Dinimizi aşağılayan, Cumhurbaşkanımıza hakaret eden eylem ve sözleri, hiçbir dayanakla aklayamazlar. Onların suni gündem dediği, ne yazık ki kendi değişmeyen acı gerçekleri, içinde debelendikleri balçık siyasetidir. Cumhurbaşkanı’na saldırıya özgürlük;  kin ve nefret yaymaya hak diyorlar. Bunu ne akla ne vicdana ne de hukuka sığdırabilirler” diye konuştu.  

SÖZ VE FİİLLERİ ÇELİŞKİLERLE DOLU 

Başkan Sürekli açıklamasında, CHP’nin geçmişi ve bugününde; siyaset ahlakı ve dili açısından vahim pek çok örnek olduğuna dikkat çekerek, “CHP İzmir İl eski Başkan Yardımcısı’nın, dini değerlere saldıranların reklamını yaparken, parti görevi yoktur diyerek işin içinden çıkmaya çalıştılar. Kamuoyu parti disiplin soruşturması beklerken; onlar özgürlük savunması yapıp bizi suçladılar. Eski yöneticilerinin yaptığı eylemin ardından 8 gün geçti ve hala parti içerisinde bir işlem yapılmadı. Eğer, CHP yönetimi bu eylem ve söylemi kabul etmiyorsa, eski yöneticileri hakkında hemen işlem başlatmalı. Ayrıca, onların trol dedikleri, halkın ta kendisidir. Meselenin hassasiyeti devam ederken; Cumhurbaşkanımıza küfreden Karabağlar Belediyesi Meclis üyesi ve Gaziemir Belediye Başkanı ifşa oldu. Soruşturacağız diyorlar. Tabi ki soruşturmalılar, gereğini yapmalılar. Sonucunu da kamuoyuyla paylaşmalılar. Çünkü, partilerini hedef haline getiren aslında kendi temsilcileridir, siyasi üsluplarıdır. Suni gündem dedikleri de ne yazık ki kendi acı gerçekleridir. İçinde debelendikleri balçık siyasetidir. Yapılanları da hiçbir dayanakla ya da demagoji ile aklayamazlar. Ne akla ne vicdana ne de hukuka sığar. Ne yazık ki söylemleri ile fiilleri çelişkilerle dolu. Saldırılarını çoğaltmak, konuyu saptırmak yerine, üstlerine düşeni yapmalılar.” dedi.

GEZİ RUHU İLE HAREKET EDİYORLAR

CHP’nin hukukun üstünlüğünü sözde değil özde savunması ve hukuka riayet etmesi gerektiğini vurgulayan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; CHP’nin hakaret ve küfür dilini kullananları da tuhaf bir şekilde sahiplendiklerini söyledi. Başkan Sürekli; “Bu isyan dili, darbe imaları; gezi ruhunun devamı algısı yaratıyor. Övündükleri; vandallık, hakaret, küfür, kalkışma içeren gezi ruhuyla hareket ediyorlar. Geçtiğimiz seçimlerde meclis üyesi yaptıkları kişinin paylaşımları, 7 yıl önce gezi olaylarına; belediye başkanlarının hakaretleri ise 15 Temmuz darbe girişimine rastlıyor. Bu tesadüf değildir. Her biri de zaman içinde üst düzey parti görevlerine getirilmiştir. Devletin ve milletin bir kaosa, bir darbe girişimine daha müsamahası olmayacaktır. Milli ve dini değerlere hakaretin, küfrün açıklaması özgürlük değil; bölücülüktür. Halkı kin ve düşmanlığa itmektir, ayrıştırmaktır.” diye konuştu.

 
CHP'li Kılıç'tan Bakanlığa çağrı... 1.2 milyarlık paket ne oldu?
 
Hakim-savcı atamalarında 'Akraba' etkisi...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İl binasına dikkat çeken pankart
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, “27 Mayıs’ın Hüznü, 15 Temmuz’un Onuru, ...
AK Parti'den Halil Arda hamlesi...
Gaziemir Belediye Başkanı CHP'li Halil Arda hakkında Cumhurbaşkanı Recep ...
CHP'li Yücel'den tepki... "Ülke yangın yeri, gündem değiştirme peşindeler"
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Dila ...
 
Gözaltına alınan CHP'li Koyurga serbest bırakıldı....
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Başbakan olduğu dönemde sosyal medya ...
Erdoğan, CHP'li genci affetmedi!
AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisi ...
Belediyeler için son kararı artık Erdoğan verecek
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı bütçesine konulan “belediyelere ...
 
Davutoğlu'na şok Cidde soruları! Eşiniz ve kızınız 'kan gövdeyi götürecek' dedi mi?
Emekli diplomat Vahit Özdemir, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'na "15 Temmuz ...
Kılıçdaroğlu'ndan Akşener'e bayram ziyareti: Kapıda karşıladı
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB başkanı İmamoğlu, İYİ Parti Genel ...
CHP'li Sertel'den 'partizan' çıkışı! REKTÖRE BAK HİZAYA GEL
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri