Altay'a rehavet uyarısı

Altay’ın yıldız oyuncularından Leandro Kappel, hafta sonu deplasmanda Eskişehirspor’u mağlup etmekten başka düşüncelerinin olmadığını söyledi.

  • | Son Kale İzmir

Siyah-beyazlı takımın Akhisarspor’u 3-1 mağlup ettiği karşılaşmada bir gol atan Hollandalı oyuncu, Eskişehirspor ile oynanacak maçta mutlak 3 puanı hedeflediklerini söyledi.

HİÇBİR MAÇ OYNANMADAN KAZANILMIYOR

Süper Lig yolunda Akhisarspor engelini aştıkları için mutlu olduklarını dile getiren yıldız oyuncu, “Pazar akşamı bizim adımıza oldukça önemli olan bir maçı geride bıraktık. Kazanılan üç puan çok önemliydi. Tüm arkadaşlarım sahada ellerinden geleni yaptılar çok önemli bir galibiyet aldık” dedi.

Bazı kesimler tarafından ‘Altay, Eskişehirspor’u rahat yener’ şeklindeki yorumları gördüğünü kaydeden Kappel, “Hiçbir maç sahada oynanmadan kazanılmıyor. Rakip ligin dibinde yer alabilir. Hafta sonu Erzurumspor ile bir maç oynadılar. Son sırada bile olsalar rakipleri onları son saniyelerde bulduğu golle yenmeyi başardı. Bu nedenle bizim bu maça da aynı şekilde çok iyi konsantre olup hazırlanmamız gerekiyor. Rakibi hafife alırsak bize cezayı keserler. Biz her maça olduğu gibi bu maça da üç puan parolasıyla hazırlanıp kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

HEDEFİMİZ SÜPER LİG

Hollandalı oyuncu, ligde kalan 5 haftadaki maçlara tek tek baktıklarını vurgulayarak, “Her maçın öyküsü başka. Tabiki hedefimiz Altay’ı Süper Lig’e çıkarmak. Biz her maça tek tek bakıyoruz. Her maçımızı kazanıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Büyük Altay taraftarını statlarda yanımızda göremesek de onların desteğini çok yakından hissediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz