ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2563
    Dolar
  • Euro
    34,6776
    Euro
  • Altın
    2.402,960
    Altın
  • Bist-100
    10.337,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/22°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    9/26°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/30°
    IZMIR
  • KONYA
    10/22°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Okuldan atılan öğrenci müdürü vurdu!
Okuldan atılan öğrenci müdürü vurdu!
Bahadır Erdem CHP'ye katıldı... Rozetini Özel taktı!
Bahadır Erdem CHP'ye katıldı... Rozetini Özel taktı!
Tarifsiz acı... Yan yana gömüldüler!
Tarifsiz acı... Yan yana gömüldüler!
Ablasını bıçaklayarak öldürdü!
Ablasını bıçaklayarak öldürdü!
20 Kasım 2019 Çarşamba - 13:37

Altay'dan Alsancak Stadı açıklaması...

Altay'da bazı taraftarlar isminin 'Altay Alsancak' olmasını istediği stadın kapısında nöbet tutarkan, Sportif Direktör Özden Töraydın, flaş açıklamalarda bulundu. Stadın kulübe tahsisi için çalıştıklarını ancak bunun bir süreç alacağını belirten Töraydın, "Altay ismi Alsancak Stadı ile özdeşleşmiş. Taraftarımız hassas ancak stratejik bir durum içerisindeyiz. Sportif açıdan ne kadar başarılı olursak stadın tahsisi noktasında da öne geçmiş oluruz" dedi

Altay dan Alsancak Stadı açıklaması...

Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, Alsancak Stadı'nın kulübe tahsisi konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Bazı siyah-beyazlı taraftarlar, adının 'Altay Alsancak' olmasını istedikleri stadın kapısında nöbet tutarken, Töraydın, "Altay ismi Alsancak Stadı ile özdeşleşmiş. Alsancak Stadı’nın kulübümüze tahsisi için her platformda çalışıyoruz. Stadın inşaatı sürüyor. Ödenek sıkıntısı çözüldü ve misafir tribün yapımı yeniden başlatılacak. Kulüp Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu projenin en başından bu yana büyük emek harcadı ve yüz yılı aşkın maziye sahip Altay Alsancak Stadı’na yakışacak bir proje yapılmasına önemli katkılar koydu. Stadın üstünün kapatılması, projenin defalarca revize edilmesi, dış kaplamanın siyah-beyaz renklerde olmasında Özgür Ekmekçioğlu’nun girişimleri çok önemliydi. Yönetim olarak tahsis konusunda da büyük mücadele veriyoruz. Ancak bu bir süreç" dedi. 


BORNOVA STADI BAŞVURUSU
Siyah-beyazlı taraftarların stat konusunda sabırlı olması gerektiğine vurgu yapan Töraydın, "Taraftarımız Alsancak konusunda hassas ve sabırsız olabiliyor, çünkü orada hepimiz için önemli anılar var. Yüklenici firma Ağustos ayında teslim edileceğini kaydetti. Stratejik bir durum içindeyiz. Bu işin lokomotifi profesyonel futbol takımımız. Biz ne kadar başarılı ve yukarıda olursak, stadın tahsisini alma konusunda da bir adım öne geçeriz. Bu yıl Süper Lig’e çıkıp rakiplerimizi mabedimiz Altay Alsancak Stadı’nda ağırlamak istiyoruz. Bu sezon ligin 2. yarısını da Bornova Doğanlar Stadı’nda oynamak için de gereken başvuruyu yaptık.’’ dedi.
"AKHİSAR MAÇI İLE ÇIKIŞA GEÇERİZ"
TFF 1. Lig'de son üç maçını kaybeden Altay, pazar günü deplasmanda oynanacak Akhisarspor sınavına odaklanırken, Sportif Direktör Özden Töraydın, Ege derbisinden galibiyetle ayrılıp yeniden çıkışa geçmek istediklerini söyledi. Akhisarspor’un Süper Lig’den düştükten sonra belli ölçüde kadrosunu muhafaza ettiğini hatırlatan Töraydın; ‘‘Ligde zirve ile aramızda 6 puanlık bir fark var. Bunu kapatabilecek güçteyiz. Son 3 haftada hanemize puan yazdıramadık fakat lig geçen sezona oranla denk güçlerin yarıştığı daha zor bir maraton haline geldi. 3 puan aslanın ağzında. Sonuna kadar istikrarını koruyan başarıya ulaşacak. Akhisarspor maçında futbolun her anlamda güzellikleri sahada olacak. Rakibimiz de bizim gibi kapanmaktan çok futbol oynamaya gayret eden bir yapıda. Motivasyonları yüksek. Biz de müsabakaya iyi hazırlanıyoruz. Geçtiğimiz sezon lige alışma sürecindeydik. Özellikle ligin 2. yarısı ara transferde gelen oyuncular ve Sait Karafırtınalar hocamızın katkısıyla dikkat çekici sonuçlara imza attık.  Bu yıl oyun ve puan anlamında hedefimiz daha üstte, bireysel sıkıntılar var ancak bunları çözmek zor değil. Ekiple toplantı yaptık, gerekli uyarılar yapıldı. Beklenen çıkışı bu hafta yakalayacağımıza inancımız tam.’’ şeklinde konuştu.
KAZIMCAN İÇİN KARAR HAFTAYA
Galatasaray’ın radarına giren genç golcü Kazımcan Karataş konusuna da açıklık getiren Özden Töraydın, altyapılarından yetişen genç oyuncu için Galatasaray tarafından resmi bir teklif geldiğini, yönetim kurulunun konuyu önümüzdeki hafta değerlendireceğini kaydetti. Töraydın; ‘‘Kazımcan 2003 doğumlu, şut becerisi yüksek, oyun zekası iyi, fiziksel gelişimi iyi seyreden bir oyuncumuz. Galatasaray teklifini yaptı. Önümüzdeki hafta değerlendireceğiz. Kazımcan haricinde, Cenk Özkaçar, Eren Erdoğan, Cem Özgener gibi gençlerimiz de yaş gruplarında milli takıma çağırılıyor. Altyapı geleneğimiz sürüyor. Ancak altyapı çalışmaları için tesis konusunda sıkıntımız var. Günlük başarılardan çok kalıcı bir altyapı sistemi için çalışıyoruz. Bornova Belediyesi ve Belediye Başkanımız Dr. Mustafa İduğ ile önemli bir proje üzerindeyiz. Süper Lig’e yükselip tesisleşmeyi sağladığımız taktirde Altay eski gücüne dönerek Anadolu futbolunun baş aktörü olacaktır.’’ şeklinde konuştu.
 

 
İşte Türkiye’nin vergi rekortmenleri...
 
Annesini bıçaklayan zanlı tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sait Altınordu anıldı
Altınordu’nun efsane futbolcusu, vefatının 41. yılında törenlerle anıldı. ...
Karşıyakalı Mert İzmir’in gururu oldu
Futbol, basketbol, voleybol ve yelkende adından övgüyle bahsettiren Karşıyaka ...
Sessizlerspor sponsor arıyor
Spor Toto Sağırlar Futbol Süper Ligi'nde mücadele eden Bornova İşitme ...
 
Altınordu geleneği... Alkışlarla A Takıma!
Altınordu Futbol Akademisi, bu sezon 6. oyuncusu Muzaffer Kocaer’i diploma ...
Altay Kappel'den gol bekliyor
TFF 1'inci Lig'de deplasmanda karşılaşacağı Akhisarspor'u yenerek 3 haftalık ...
Karşıyaka Stadı için mahkemeden karar çıktı
İzmir'de Göztepe ve Alsancak statlarının inşaatları son aşamaya girerken, ...
 
Pınar Karşıyaka tur için sahada
ING Basketbol Süper Ligi'nde evinde Galatasaray Doğa Sigorta'yı 84-55 ...
Göztepeli eski hentbolcu Yunus: Yunanistan'da can güvenliğimiz yoktu
 A Milli Hentbol Takımı'nın 27 Ekim'de Belçika ile oynadığı maçın ardından ...
Altay ve Karafırtınalar...
Abdullah Çelebi yazdı
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri