ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2719
    Dolar
  • Euro
    34,7779
    Euro
  • Altın
    2.397,360
    Altın
  • Bist-100
    10.248,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/29°
    ADANA
  • ANKARA
    12/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    17/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/21°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Doğalgaz ve elektrik faturalarında yeni dönem!
Doğalgaz ve elektrik faturalarında yeni dönem!
Ünlü şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı!
Ünlü şarkıcı Kalben uyuşturucu operasyonunda gözaltına alındı!
Galatasaraylı baba ve kızına saldırıda istenen cezalar belli oldu!
Galatasaraylı baba ve kızına saldırıda istenen cezalar belli oldu!
Özgür Özel'den Taha Hüseyin Karagöz açıklaması!
Özgür Özel'den Taha Hüseyin Karagöz açıklaması!
27 Nisan 2024 Cumartesi - 10:22

Altınordu Teknik Direktörü Küçüktaka: "Asla güvenimizi kaybetmedik"

TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu’da Teknik Direktör Atilla Küçüktaka, sezon başından beri takımına hep inandığını ve güvendiğini söyledi.

Altınordu Teknik Direktörü Küçüktaka:  Asla güvenimizi kaybetmedik

Altınordu TV’ye açıklamalarda bulunan Küçüktaka, sezon başında herkes için zor bir dönemde görev aldığını belirterek, “Sezon başında gerçekten yıllar sonra İkinci Lige düşmüş bir Altınordu ailesinde, güvenimizin enerjimizin düşük olduğu dönemde görev aldık. Bu süreç herkes için çok zordu. Sezon başladıktan sonra adeta ilmek ilmek işleyerek bütün bir aileyi bir araya getirdik. Futbol takımı sadece sahaya çıkan 11 kişiden ve hocalardan ibaret değildir. Hele Altınordu Futbol Kulübü asla bu tanıma uymaz. Bir şey başaracaksak hep birlikte başaracaktık. Oyuncularımızın şu andaki durumları temmuz ve ağustos ayındaki gibi değil. Mücadele güçleri ve ruhları oldukça yükselmiş durumdalar”

İLK YARI SKOR BULMAKTA SORUN YAŞADIK

Bir sezon önce ligden düşen takımın bu sezona da kötü başlangıç yaptığı için zorlu süreçlerin sürdüğünü hatırlatan Atilla Küçüktaka, “İlk yarıda 4. haftadan sonra bir çıkış yakaladığımıza inanıyorum. Hem oyun hem de pozisyon anlamında iyi oynamaya başladık fakat bu defa da gol yollarında skor bulmakta büyük zorluklar yaşadık. İyi performans ortaya koymamıza rağmen skor gelmeyince ister istemez yine güvensizlik ortamı oluştu. Ligin ilk yarısını istediğimiz yerde tamamlayamadık. Devre arası da bizim için oldukça zorlu geçti. Devre arasında sezon başında kadroya katılan bazı tecrübeli oyuncularla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık. Dışarıdan da iki tane oyuncu transferi yaparak ikinci yarıya başladık. İkinci yarıda özellikle İzmir’de kazanmamız gereken maçları kazandıktan sonra birlikteliğimiz ve moralimiz yukarı çıktı. İlk yarıda iyi oynayıp skor bulamazken ikinci yarıda iyi  oynayıp skor da bulmaya başladık. Bu süreçleri yaşarken asla aldığımız dersleri unutmamamız gereken bir sezon oldu” diye konuştu.

Küçüktaka, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Yaşanan oldukça zorlu süreçlere rağmen biz çocuklarımıza her zaman inandığımızı gösterdik. Onlar hafta sonu maçlarını kaybettikten sonra kapıdan girerken onlara hafta sonu maçı kaybeden oyuncu olarak değil kendisini gelişim sürecinde olan oyuncu olarak karşıladık. Onlara asla olumsuz bir yapı sergilemedik. Özellikle ilk yarıda çok maç kaybettik ama asla güvenimizi kaybetmedik. Bizi ayakta tutan o güven oldu.  Zaten lig içinde de baktığınız zaman farklı skorlarla mağlup olmadık. Bu durum bizim ne kadar inatçı bir takım olduğumuzu da gösterdi.

ALTAR HAN HİDAYETOĞLU VE FURKAN YÖNTEM’İN SAKATLIKLARI BİZİ ETKİLEDİ

Bu sezon içinde genç oyunculara fazla şans tanıdıklarını kaydeden Küçüktaka sezonun ilk yarısında sakatlanan ve sezonu kapatan Furkan Yöntem ve Altar Han Hidayetoğlu’nun sakatlanmasının oyun planlarını da etkilediğini belirterek, “Bu sezon başından beri kendi Öz Kaynak Sistemimizden yetişen oyuncu grubu ile mücadele ettik. %80 kendi evlatlarımızla oynadık. Onların da profesyonel kariyerlerinde ilk sezonlarının olması, bu ligi bilmemeleri de bizleri olumsuz etkiledi. Altınordu Futbol Kulübü olarak felsefesi ve vizyonu belli olan  kulüp olduğumuz için başarımızdaki en büyük paylardan birisi hiç şüphesiz Altınordu Futbol Akademimizdir. Akademimiz yetiştirdiği oyuncularla bize her zaman büyük destek oldu. Bu sezonki oyuncu kadromuza baktığımız zaman Hasan Berat Kayalı, İlkan Sever, İlker Akar, Furkan Yöntem, Ege Arslan gibi oyuncular akademimizden gelip A Takımımızda çoğu maçta ilk 11’de forma giydiler”

LİGDE KALMAK BAŞARI MI?

Sezonun bitimine iki hafta kala ligde kaldığımızın hatırlatılması üzerine Küçüktaka, “Altınordu için ikinci ligde kalmak başarı mı; tabi ki asla başarı değil. Bizim adımıza yeni bir ligde mücadele ettiğimiz için bu sezon çok önemliydi. Genç oyuncularımız ilk profesyonel deneyimlerini bu sezon yaşadılar. Bu seneyi tamamladık. Bundan sonra hedeflerimiz yukarı olmalıdır" dedi.

Kulüp bünyesinde 10 yıldır görev yaptığını hatırlatan Atilla Küçüktaka, ““Kendimi asla hiçbir zaman A Takım çalışanı olarak görmedim. Her zaman akademi grupları ile iç içe oldum. Kulübümüzle ilgili her türlü süreçlere de hakimim. Bizim kendi yetiştirdiğimiz çocuklarla başaramayacağımız hiçbir şey yok. Kulüp olarak çocuklarımızın iyi yerlere gelmesi için tüm imkanlar seferber ediliyor.  Altınordu’nun sabra ve süreye ihtiyacı var.”

Atilla Küçüktaka, sezon boyunca oynadıkları hiçbir maçta rakiplerin durumlarına değil  kendi durumlarına odaklandıklarını sözlerine ekledi.

 

 
Çeşme’de turizm sezonu öncesi altyapı atağı...
 
İYİ Parti'de Dervişoğlu dönemi....
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Süper Lig'in nefes kesen şampiyonluk yarışında avantajı yakalayan Galatasaray, ...
Altay'ın efsane ismi yaşamını yitirdi
Altay'ın Türkiye Kupası'nı kazanan kadrosunda yer alan efsane oyuncularından ...
Altınordu'da Korkmaz'dan sezon değerlendirmesi... ''Hiçbir maçta ezilmedik''
TFF 2. Lig ekiplerinden Altınordu Sportif Direktörü Murat Korkmaz, sezonun ...
 
Altay'da Caner sezonu kapattı!
1'inci Lig'de pazar günü deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarını ...
Altınordu 'da yeni sezon planlamaları!
 TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta bitime 2 hafta kala kümede kalmayı garantileyen ...
Göztepe dış dünyaya kapıları kapattı!
1’inci Lig’de pazar günü Gürsel Aksel Stadı’nda Gençlerbirliği’ni yenip ...
 
Karşıyaka son provada!
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'u üçüncü sırada bitirmesi kesinleşerek adını ...
Bucaspor 1928'in son maçı seyircisiz
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 9 galibiyetin ardından zirve yarışındaki rakipleri ...
İzmir'e milli maç müjdesi...
A Milli Takım'ın 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi'nde 9 Eylül'de oynayacağı ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri