Altınordu ateş hattından çıktı!

TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta evinde düşme hattındaki Zonguldak Kömürspor'u 3-0 mağlup eden Altınordu, kümede kalmayı büyük oranda garantiledi. Bitime 8 hafta kala ateş hattının 9 puan üzerine yükselen 31 puanlı İzmir ekibi, tehlikeli bölgeyle bağını koparıp derin bir nefes aldı. 

  • | Son Kale İzmir

İç sahada üst üste Bursaspor, Adıyaman FK, Kırşehir FSK ve Zonguldak Kömürspor'u yenerek 4'te 4 yapan kırmızı-lacivertliler, kendisi gibi kümede kalma mücadelesi veren rakiplerini İzmir'den eli boş göndererek büyük avantaj yakaladı.

Ligde zorlu bir periyoda girecek Altınordu, bu hafta deplasmanda Play-Off hattındaki 1461 Trabzon FK'ya konuk olacak. İzmir ekibi deplasmandaki 9 maçlık galibiyet hasretine son vermeye çalışacak. Daha sonra lider Esenler Erokspor'u ağırlayacak kırmızı-lacivertliler, sezonu Afyonspor (D), Diyarbekirspor, Vanspor FK (D), Yeni Mersin İdmanyurdu, Karacabey Bld (D) ve Ankaraspor müsabakalarıyla tamamlayacak. Altınordu'da stoper Alperen sarı kart cezalısı durumuna düştü.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz