folkart, orion,

Altınordu filede kupayı aldı

Kadınlar Voleybol 2'nci Ligi'nde Nevşehir'de yapılan Final Etabı'nda B Grubu'nda ikinci olan Altınordu adını 1'inci Lig'e yazdırmanın sevincini yaşıyor

  • | Son Kale İzmir

İlk maçında İzmirspor'a 3-1 yenildikten sonra Uğur Spor'u 3-0 mağlup edip, son maçında Afyon Belediye Yüntaş'a 3-2 kaybetse de grupta ilk 2'ye giren İzmir temsilcisi kupayı müzesine götürmeyi başardı. Altınordu'nun yanı sıra Eczacıbaşı, Manisa Büyükşehir Belediyespor ve Afyon Belediye Yüntaş bir üst lige yükseldi. Kırmızı-lacivertli ekibe madalyalarını Nevşehir Voleybol İl Temsilcisi İlhan Ekici, kupasını MHGK Başkan Yardımcısı Onur Hoşnut verdi.

Voleybolda erkekler ve kadınlarda kariyerindeki 9'uncu kupasını kazanan Altınordu'nun Başantrenörü Levent Matmeriçli, Voleybol Şube Başkanı Prof. Dr. Serdar Kaçar önderliğinde güzel bir hikaye yazdıklarını ifade ederek, "Altınordu 101 yıllık köklü bir camia. Sezon başında hedef bu ligde 2-3 yıl geçirip 1'inci Lig'e çıkmaktı. Mütevazi bir kadro ile güzel işler yaparak çıktık. 1'inci Lig'de kalıcı olup kadın voleyboluna ve altyapımızda yetişen kız çocuklarının gelişimine hizmet etmek istiyoruz. İlerleyen yıllarda altyapımızı daha da sağlamlaştırıp Sultanlar Ligi'ni hedefleyen bir kulüp olma amacındayız" diye konuştu.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz