ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
İran ABD ile tüm müzakereleri askıya aldı
İran ABD ile tüm müzakereleri askıya aldı
CHP'de kurultay için yeterli imza sayısına ulaşıldı
CHP'de kurultay için yeterli imza sayısına ulaşıldı
Selçuksport'un sahibi gözaltına alındı!
Selçuksport'un sahibi gözaltına alındı!
Kılıçdaroğlu'na Grup Yorum şoku!
Kılıçdaroğlu'na Grup Yorum şoku!
11 Aralık 2023 Pazartesi - 09:49

Avukatı anlattı: Seçil Erzan paraları ne yaptı?

Aralarında ünlü futbolcuların da bulunduğu 40’ı aşkın kişiden yüksek faiz vaadiyle para toplayan Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan’ın avukatı Nazlı Nadide Karaaslan açıklamalarda bulundu.

Avukatı anlattı: Seçil Erzan paraları ne yaptı?

Avukat Karaaslan, Sözcü yazarı İsmail Saymaz'ın sorularını yanıtladı. Seçil Erzan’ın bu işe Ali Yörük’ün “Atilla Köşkdere’ye çok iyi kazandırdın, bizim paramızı da değerlendir” demesiyle başladığını, bir süre sonra rakamların kontrolden çıktığını anlatan avukat Karaaslan, şunları kaydetti:

“SEÇİL’İN KİME NE VERDİĞİ ORTAYA ÇIKACAK”
“2021’de borsa altüst oluyor.  Daha çok para bulmak istiyor, borsada kaldıraçlı işlem yaptığı için. Daha çok faize batıyor.  Süleyman Aslan’la, Ayhan Akman’la ve Barış Tari ile tanışıyor. İçeriye giriyor. Semih Kaya ve Fırat Özdemir bir verip üç kazanıyor. Ondan sonra Arda, Muslera...… Ayhan Akman, emlakçı Serdar Şenol’u getiriyor. Şenol, Barış Tari’yi getiriyor. Semih Kaya, ‘Selçuk abide de para var’ diyor. Seçil, öyle arıyor Selçuk İnan’ı. İnan, Semih’e, ‘Böyle bir fon var mı?’ diye soruyor. ‘Evet, ben kazanıyorum, gir’ diyor. Şimdi inkâr ediyorlar. Bilirkişi 180 binden fazla silinen WhatsApp yazışmasını geri getirmiş, çalışma sürüyor. HTS kayıtlarıyla yazışmaları eşleştireceğiz. Seçil’in kime ne verdiği ortaya çıkacak.”

“Herkes diyor ya ‘Paralar nerde?’ Soruyorum: Semih Kaya’nın Bodrum’dan 4.200.000 Euro’luk ev alabilecek, bir buçuk yıldır o paraya dokunmadan yaşayabilecek geliri var mıymış?” diye konuşan avukat Karaaslan, Seçil Erzan’ın aldığı paraları elde dolaştırdığını söyledi.

“İNANMAYACAKSINIZ, GERÇEKTEN BEŞ KURUŞ PARA YOK”

Karaaslan, “İnanmayacaksınız. Gerçekten beş kuruş para yok. Herkes diyor ki ‘Bir yere gömmüştür.’ Gömmüşse büyük hayalkırıklığı yaşayacağım. Annesinin 7.500 TL’lik emekli maaşını, imzasını taklit ederek, kullandığı krediye bloke ettirmiş. Annesi engelli, imza atabilecek durumda değil. Taksitler devam ederken tutuklanıyor. Annesi bir kuruş emekli maaşı alamıyor tutuklandığından beri” dedi.

“KAÇAMAZ, KORKAK BİR KIZ O"

“Daha para gelmeden insanlar kuyruğa giriyormuş. Bu paraları zaten hep yanında birileri varken dağıtmış” diyen Karaaslan, Seçil Erzan’ın neden elinde para varken kaçmadığına ilişkin soruya da, “Kaçamaz, korkak bir kız o. Schengen’i de var, kaçmıyor. Belözoğlu’ndan, Çağlar’dan ve Çeviker Ailesi’nden aldığı para 10.000.000 dolar. O parayla isteseydi kaçardı. Çorlu’ya annesiyle vedalaşmaya gidiyor” diye yanıt verdi.

“’DAHA FAZLA FAİZ VERDİĞİNİ DUYDUK, VERDİK’ DEMİYORLAR DA, ‘SEÇİL BİZİ KANDIRDI’ DİYORLAR!”

Seçil Erzan’ın cezaevindeki durumunun çok kötü olduğunu, çok ağladığını, “Suçluyum ama ben de battım” dediğini söyleyen Karaaslan, şöyle devam etti:

“BİR TEK BELÖZOĞLU MASUM”

“Bence nitelikli yalanlar değildi İsmail Bey. Bu belgelerle bu kadar parayı siz bankacıya verir misiniz? ‘Daha fazla faiz verdiğini duyduk, verdik’ demiyorlar da diyorlar ki ‘Seçil bizi kandırdı.’ Seçil yalancı, diyecek lafım yok. Seçil’in yüzüne söyledim. Ama 4.000.000 dolar alabilecek nitelikli bir yalan söylemiyor. Bir tek Belözoğlu masum. Niye? Çünkü Volkan Bahçekapılı’nın getirdiği evrakı beğenmiyor. Ertesi gün bankaya damlıyor. Asiye Öztürk’ten çift imza alan tek ve ilk insan. Diğerlerinin hepsi Seçil’in paraları ödeyemeyeceği duyulunca evrak peşine düşüyor.”

“NİTELİKLİ BİR YALAN SÖYLEMESİNE GEREK OLMADAN İNSANLAR KULAKTAN KULAĞA REKLAMLA PARALARINI TESLİM ETMİŞ”

"Nitelikli bir yalan söylemesine gerek olmadan insanlar kulaktan kulağa reklamla paralarını teslim etmiş. Siz verir misiniz? Ben 1.000 dolar vermem o bloknotlara. Niye vermişler? Seçil’in çok faiz verdiğini bildikleri için."

 
İmamoğlu'ndan yaz saati tepkisi!
 
Savcıyı öldürmek için kiralık katil tuttular!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan yaz saati tepkisi!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaz saati uygulamasının hiçbir faydası olmadığını ...
4 günde 4 bin 951 firari şahıs yakalandı!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 4 gün içinde 81 ilde eş zamanlı olarak ...
İzmir'de evlat dehşeti... Annesini öldürdü!
İzmir'in Bornova ilçesinde, uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen ...
 
Takside boğazını keserek öldürdü!
Ankara'nın Çankaya ilçesinde M.A. isimli kadın, eski eşi E.A. tarafından ...
İzmir'de İsrail protestosu!
İzmir Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (İSTOK) 10 Aralık İnsan Hakları ...
CHP'den Menemen'de gövde gösterisi!
Cumhuriyet Halk Partisi Menemen ilçe örgütü, Menemen Belediye Başkan Aday ...
 
13 yaşındaki çocuğu 15 yaş büyük adamla nişanladılar!
Konya'nın Beyşehir ilçesinde 13 yaşındaki  C.S., ailesi tarafından kendisinden ...
Geline valiz dolusu altın takıldı!
Şanlıurfa’da aşiret düğününde geline bir valiz dolusu altın takılırken, ...
İzmir'de yangın paniği!
İzmir'in Bornova ilçesinde bir evde çıkan yangında, dumandan etkilenen 2 kişi hastaneye kaldırıldı.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri