ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/28°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
İYİ Parti'de karar günü...
İYİ Parti'de karar günü...
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
CHP'li Kılıç: 'Kaçak sarayın kaçak danışmanları var'
CHP'li Kılıç: "Kaçak sarayın kaçak danışmanları var"
22 Mart 2024 Cuma - 08:15

Bagajda cesetle sabaha kadar gezdiler!

Bornova'da cinayete tanık olan E.K.’nın ihbarı ile özel bir hastanenin otoparkındaki otomobilin bagajından, kuyumcu Bekir Bozar'a (68) ait olduğu belirlenen ceset bulundu. Bozar'ın otomobille seyir halindeyken alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştığı arka koltukta oturan F.B. (24) tarafından tabanca ile öldürüldükten sonra bagaja konulan cesetle zanlı ve beraberindeki kişinin kilometrelerce seyahat ettiği ortaya çıktı.

Bagajda cesetle sabaha kadar gezdiler!

Polisin cinayetle ilgili başlattığı soruşturmada firari cinayet şüphelisi F.B.’nin olaydan bir gün sonra borçlu olduğu kişilere Bozar’a ait kuyumcudan çaldığı belirlenen altınlarla ödeme yaptığı öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Bornova ilçesindeki bir polis merkezine giden E.K.’nın (24), Kazımdirik Mahallesi 364/1 sokaktaki bir özel hastanenin otoparkında, park halinde duran 35 TU 261 plakalı otomobilin bagaj kısmında ceset olduğunu ihbar etmesiyle ortaya çıktı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, E.K.'nın verdiği bilgiler doğrultusunda yaptıkları incelemede plakası belirlenen otomobilin bagajında başından 3 kurşunla vurulmuş erkek cesedini buldu.

Otomobilin bulunduğu bölgeyi emniyet şeridi ile kapatan polis, detaylı inceleme yaptı. Otomobilin bagajından çıkartılan cesedin kuyumcu dükkanı sahibi Bekir Bozar’a ait olduğu belirlendi. Konuyla ilgili başlatılan soruşturmayı derinleştiren polis, otomobilin Bekir Bozar adına kiralık olduğunu saptadı. Bozar'ın cenazesi, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

SEYİR HALİNDEYKEN BAŞINA 3 EL ATEŞ EDİLMİŞ

Bekir Bozar cinayeti ile ilgili ihbarda bulunan E.K.'nın ifadesinde, 19 Mart günü akşam saatlerinde çocukluk arkadaşı F.B.'nin kendisini arayarak, Burak Reis Caddesi'ne çağırdığını kaydetti. E.K., adrese gittiğinde kuyumcu dükkanı sahibi Bekir Bozar ile F.B.'nin aynı otomobilde olduğunu söyledi. Tarafların isteği ile otomobili kendisinin kullandığını belirten E.K., kuyumcu Bozer’in yanındaki ön koltuğa, arkadaşı F.B.’nin ise arka koltuğa oturduğunu belirtti. Bekir Bozar’ı eve bırakmak için yola çıktıklarını anlatan E.K., bir süre sonra kuyumcu ile arkadaşının alacak verecek meselesi nedeniyle tartıştıklarını kaydetti. Yaşanan tartışma sırasında F.B.’nin tabanca ile 3 kez ateş ederek Bozar’ı öldürdükten sonra durmadan otoyola çıkıp, Manisa tarafına gitmesini söylediğini ifade etti.

BAGAJDAKİ CESETLE SABAHA KADAR GEZMİŞLER

E.K.’nın kan donduran ifadesinde bir süre gittikten sonra F.B.’nin talimatıyla tenha bir bölgede durup, Bekir Bozar’ın cenazesini otomobilin bagajına taşıdıklarını ve Manisa'nın Turgutlu ilçesinde kilometrelerce dolaştıktan sonra sabah saatlerinde tekrar İzmir’e döndüklerini anlattı. E.K., otomobili özel bir hastanenin otoparkına bıraktıktan sonra F.B.’nin eve gidip duş aldıktan sonra polise teslim olacağını belirterek, ayrıldığını belirtti. Ancak gün boyu aramasına rağmen F.B.’ye ulaşamadığını anlatan E.K., teslim olmadığını öğrenince de kendisinin olayı ihbar etmek üzere polis merkezine geldiğini söylediği öğrenildi.

KUYUMCU DÜKKANINDAN ALTIN ÇALIP BORÇ ÖDEMEYE BAŞLADI

İhbar üzerine özel hastanenin otoparkındaki otomobilin bagajında kuyumcu Bozar’ın cesedini bulan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. Cinayet şüphelisi F.B.’nin yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri Bozar'a ait kuyumcu dükkanından altın çalındığını da belirledi. Polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, F.B.'nin olaydan bir gün sonra borçlu olduğu 14 kişiye altın karşılığında ödeme yaptığı ortaya çıktı. F.B.'nin yakalanması için çalışmalar sürerken, E.K.'nın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

 
İzmir'de korkunç kaza: 2 ölü, 7 yaralı!
 
Karşı şeride girip taksiyle çarptı... 1'i bebek 3 yaralı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de korkunç kaza: 2 ölü, 7 yaralı!
İzmir'in Çiğli ilçesinde 5 otomobil ile elektrikli skuterin karıştığı ...
Arızalanan aracından indi, TIR çarptı...
İzmir'in Tire ilçesinde arıza yapan taksiden inen emekli trafik polisi ...
İzmir'de Mahzen-16 operasyonu... 3 suç örgütü çökertildi!
İzmir, İstanbul ve Muğla merkezli 5 ilde düzenlenen 'Mahzen-16' operasyonunda ...
 
Bebek maması kutusundan uyuşturucu çıktı
İzmir'in Menemen ilçesinde polisin bir şüphelinin evine yaptığı baskında, ...
İmam ve eşi kazada yaşamını yitirdi
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Yunusemre Camisi imamı Hasan İzci (61), ...
'Çetinler' suç örgütü çökertildi...
İstanbul merkezli, aralarında İzmir'in de olduğu 7 ilde eş zamanlı olarak ...
 
İzmir'de feci kaza... 1 ölü, 1 yaralı!
İzmir'in Karabağlar ilçesinde otomobilin yayalara çarpması sonucu 1 kişi öldü,1 kişi ağır yaralandı.
Tartıştığı karısını bıçakla öldürdü...
İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir kişi tartıştığı karısını bıçakla öldürdü.
Halkapınar Aktarma İstasyonu'nda silahlı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı!
İzmir'de, raylı sistem taşımacılığının yapıldığı aktarma merkezinin önünde ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri