ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2820
    Dolar
  • Euro
    34,7906
    Euro
  • Altın
    2.406,830
    Altın
  • Bist-100
    10.244,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/23°
    ADANA
  • ANKARA
    3/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    7/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/25°
    IZMIR
  • KONYA
    6/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
O babadan bu kez Vargas hamnlesi!
O babadan bu kez Vargas hamnlesi!
Kendine zarar veren Dilan Polat hakkında karar!
Kendine zarar veren Dilan Polat hakkında karar!
ABD'de ölen fenomen Yağmur'un cenazesi mezarından çıkarıldı!
ABD'de ölen fenomen Yağmur'un cenazesi mezarından çıkarıldı!
Benzin ve motorine indirim geliyor!
Benzin ve motorine indirim geliyor!
1 Şubat 2022 Salı - 11:20

Bahçeli'den İmamoğlu'na sert sözler!

TBMM'deki grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli'nin hedefinde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu vardı. 'Kağıttan kaplan' olarak tanımladığı İmamoğlu'nu sert sözlerle eleştiren Bahçeli "İstanbul'da balık baştan, tuz hepten kokmuştur. Beklentimiz İBB başkanının derhal görevinden affını istemesidir" dedi.

Bahçeli den İmamoğlu na sert sözler!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM’deki grup toplantısında gündemi değerlendirdi. Bahçeli, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında şu ifadeleri kullandı;

''Geçen hafta yurt genelinde kar yağışı etkili olmuştur, bu bir berekettir. Kifayetsizler vatandaşlarımızı perişanlığa terk etmişlerdir. Meteoroloji alarm vererek herkesi uyarmıştır. Yağış halindeyken karla mücadele dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir. İstanbul Belediye Başkanı Birleşik Krallığın elçisiyle yapacağı görüşmenin randevusunu 25 gün öncesinden aklında tutmuştur da yapılan uyarıları aklında tutamamıştır. Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenmiştir.

İSTANBUL İSTANBUL OLALI…
Perşembenin geleceği çarşambadan belliydi. Mühim olan tedbirleri kar yağmadan almaktı. Sorun karın yağması değil, alınmayan önlemler zinciridir. Balığa tuz dökmüştür de yollara tuz dökecek yönetim becerisini gösterememiştir. İstanbul'da balık baştan tuz da hepten kokmuştur Balığa tuz dökmüş ama yollara tuz dökememiştir. İstanbul İstanbul olalı böyle zulüm görmedi. Kuzeyden gelen yağış karayollarını vurmuş İstanbul’a metrekareye 60 kilogram kar yağmıştır. Sorumsuz bir kağıttan kaplana İstanbullular mahkum değildir. Çürük tahtanın çivi tutmayacağı belli olmuştur. İstanbul sersefil hale düşmüştür. İstanbullu yolda kalmış, belediye başkanı kar küreme aracıyla balıkçıya gidiyor ve vicdanı sızlamıyor. Belediye başkanı balıkçıda yerken, sözcüsü de İsviçre’de karla mücadele etmiştir. Sanıyorum Alp’lerde epey zorluğa katlanmıştır. Ne de olsa yoğun kar yağışı altında kayak yapmak oldukça hırpalamıştır.

“ŞİRAZESİ KAYMIŞTIR…”
Büyükelçiyle yemek, karla mücadele kadar önemli diyecek kadar şirazesi kaymıştır. Bir büyükelçiyi 16 milyon İstanbulludan fazla önemseyen bir kişiye Türk İslam medeniyetinin merkezi olan bu kent nasıl teslim edilecektir? Niye ve ne maksatla bu görüşme yapılmıştır? Dışişleri Bakanlığı bilgilendirilmiş midir, görüşme önemliyse kağıt üzerine alınmış mıdır? Son zamanlarda ülkemizde görev yapan büyükelçilerle yapılan görüşmeler dikkat çekicidir. CHP’nin büyükelçilerle düşüp kalkması tesadüf değil, milli iradenin dışında bir adımdır. İmamoğlu’nun sinsi faaliyetlerini görmek gerekir. Ne utanmaları var ne sıkılmaları, sırça köşkelerde sosyal demokratlık taslarlar, MOBESE kayıtlarına düşünce de kıyamet koparırlar.  Kar yağışını, İstanbul'un dramını, balıkçıyı konuşmazlar yüzsüzce MOBESE'yi dillerini dolamaktan da geri durmazlar. Takip ediliyorlarmış, izleniyorlarmış, dinleniyorlarmış, geçin bunları. Bırakın bu boş bahaneleri, şiddetli kar fırtınası varken balıkçı noktasında ne aradığınızı hangi gizli emeller peşinde koştuğunuzu söyleyiniz.

 

“GÖREVİNDEN AFFINI İSTEMELİDİR”
Sel olunca denize kaçan, deprem olunca kayak yapan, kar yağınca balık masasında keyif yapan sorumsuz ve duyarsız bir ‘kağıt kaplana’ İstanbul ve İstanbullu kardeşlerim asla müstahak değildir. İBB Başkanı İmamoğlu görevinden affını istemeli, İstanbul’un önünü derhal açmalıdır.''

 

 
Çeşme’nin ilk kapalı pazar yeri!
 
Aytaç Kara, Göztepe'de!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fiyatlar yükseldi, 'Nikahlık gelinlik' dönemi başladı
Dövizdeki yükselişle birlikte her alanda yaşanan fiyat artışı, kış aylarında ...
İzmirli su altı fotoğrafçısı dünya birincisi oldu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Su Altı Görüntüleme ...
Kemalpaşa'da kameralı denetim!
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde trafik kuralı ihlalleri Kent Güvenliği Yönetim ...
 
6 bin yıllık tanrıça heykelciği!
İzmir'in Bornova ilçesindeki Yeşilova Höyüğü'nde 6 bin yıllık tanrıça ...
İzmir'de kumar baskını!
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından Bornova ilçesindeki ...
İstanbul'da Afgan kaçak dehşeti! TELEFONCUYU BIÇAKLADI
İstanbul Sultangazi'de telefon dükkanı işleten Hüseyin Varlık, Afgan uyruklu ...
 
Erdoğan imzaladı: Faiz belirleme yetkisi Merkez Bankası'na devredildi
Resmi Gazete'de yayımlanan tebliğe göre, TL'ye dönüşüm hesaplarında faiz ...
Türk polisine şeriat hukuku uygulanacak!
Türkiye, Kasım 2022'de Katar'da düzenlenecek Dünya Kupası'na 3 bin 250 ...
İzmir'de yangın paniği!
İzmir'in Ödemiş ilçesinde müstakil evde çıkan yangın paniğe neden oldu.
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri