Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden iklim duyarlılığı!

Bahçeşehir Koleji Güzelbahçe Kampüsü öğrencileri, küresel iklim krizine duyarsız kalmayıp örnek bir projeye imza attı. Kampüste açtıkları geri dönüşüm sergisinden elde ettikleri gelirle TEMA’ya fidan bağışı yapıp sürdürebilir bir dünya için destek sağladı.

  • | Son Kale İzmir

Güzelbahçe Kampüsü Ortaokulunda eğitim gören ve çevre timinde görev alan öğrenciler, küresel iklim krizinden yola çıkıp “Bırak dünya nefes alsın” sloganıyla temiz bir gelecek, temiz bir kent için çalışma başlattı.

İklim krizinin nasıl önleneceği konusunda çaba sarf eden öğrenciler, arkadaşlarının da desteğiyle kampüste geri dönüşüm sergisi açtı. Sergiden elde ettikleri gelirle de TEMA’ya fidan bağışı yapıp sürdürebilir bir dünya için destek sağladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz