ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2958
    Dolar
  • Euro
    34,6389
    Euro
  • Altın
    2.409,160
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Genç futbolcu hayatını kaybetti
Genç futbolcu hayatını kaybetti
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
Ankara'da sel felaketi!
Ankara'da sel felaketi!
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
17 Nisan 2023 Pazartesi - 22:40

Bakan Kasapoğlu, İzmir'de şampiyonları karşıladı

Antalya'da düzenlenen 10'uncu Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'ndan madalyalarla dönen milli cimnastikçileri İzmir'de karşılayan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bakanlık ve hükümet olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sporda destan yazmaya devam edeceğiz" dedi.

Bakan Kasapoğlu, İzmir de şampiyonları karşıladı

Antalya'da düzenlenen 10'uncu Artistik Cimnastik Avrupa Şampiyonası'ndan madalyalarla dönen milli cimnastikçiler İzmir'de Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılandı. Adnan Menderes Havalimanı'ndaki karşılamada Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger, İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici'nin yanı sıra minik ve genç sporcular yer aldı. Genel tasnif ve halka aletinde Avrupa şampiyonu olarak ilklere imza atan Adem Asil başta olmak üzere tüm sporcuları tebrik eden Bakan Kasapoğlu, karşılama sonrası milli cimnastikçileri Türkiye'nin ürettiği Togg aracıyla evlerine bırakacağını dile getirdi.

"HER ZAMAN ONLARIN YANINDAYIZ"

"Bize gurur yaşatan sporcularımızı, şampiyonlarımızı alnından öpüyorum" diyen Bakan Kasapoğlu, "Onlara gönülden teşekkür ediyorum, sağ olsun var olsunlar. Artık pek çok branşta olduğu gibi Türkiye cimnastikte de tarih yazıyor. Bir defalık değil, sürdürülebilir bir başarı var. Adem'in belki genel tasnifteki ilk madalyası ama daha önceki madalyalarla birlikte Avrupa'da zirvede hep biz varız. Cimnastik Türkiye için yeni bir branş ama hamdolsun Ferhat'ıyla İbrahim'iyle Adem'iyle Ahmet'iyle Ayberk'iyle kızlarımızla gelen güçlü bir jenerasyon var. Hocalarımızın gayretleri takdire şayan. Biz devlet olarak her zaman onların yanındayız. Bakanlık ve hükümet olarak Cumhurbaşkanımızın liderliğinde sporda destan yazmaya devam edeceğiz" dedi.

"İNANIYORUM Kİ DAHA YUKARILARA KOŞACAĞIZ"

Türk sporunda rekorlar kırıldığını, bu rekorları egale edecek yeni şampiyonlar yetiştirildiğini ifade eden Bakan Kasapoğlu, "Önümüzde 2024 Paris Olimpiyatları var. İnanıyorum ki yeni başarılarla daha yukarılara koşacağız. İzmirimiz adına da bir gurur. Türkiye'nin dört bir yanından yeni şampiyonları, yeni yıldızları birlikte yetiştirmeye devam edeceğiz. Pek çok branşta cimnastik, yüzme, okçuluk, boks, güreş ve halteriyle zirvelere koşan bir Türk sporu ve sporcusu var. Her biri bizim gururumuz. Bu gururu 85 milyon hak ediyor. Türkiye altyapısıyla tesis devrimini, sporda devrimi gerçekleştirdi. Spordaki güçlü yürüyüşümüz hem Avrupa'da hem dünyada daha yukarılara devam edecek" diye konuştu.

Bakan Kasapoğlu, milli sporcuların başarılarıyla gurur duyduklarını belirterek, "İnanan, azmeden, gayret eden dinamik bir genç nüfus ve bununla birlikte her daim onların hizmetinde olan bir devlet, hükümet, millet var. İnanıyorum bu gururu o güzel gençlerle beraber inşallah çok daha fazla taçlandırmak nasip olacak. Bu güzel gençlere, onların pırıl pırıl yüreğine, alın terine, gayretine, değerli hocalarına ve her zaman destek olan ailelerine müteşekkiriz. Milletimize müteşekkiriz. Onları karşılamaya geldim ama onlar bir gurur yaşattı. Diğer bir gurur da Togg’umuz bizi bekliyor. İnşallah onları Togg ile evlerine bırakacağım." ifadesini kullandı. 

ASİL: ÇOK MUTLU VE GURURLUYUM

Milli cimnastikçi Adem Asil ise "Çok mutluyum, çok gururluyum. Ülkemize bu madalyaları getirmek çok gurur verici. Bakanımıza, federasyonumuza, herkese çok teşekkür ederim. Gelen herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

 
Sanatçı Güneştekin: Eserlerime 8 yılda 3 kez saldırı yapıldı
 
Batur: Kazanacağız, kazanacağız, kazanacağız!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay, Başkent'te puanı kaptı...
Spor Toto 1. Lig'de son iki maçını kaybeden Altay, kendisi gibi alttan ...
Viven Bornova ve Aliağa FK'dan TFF'ye flaş çağrı... Play-Off'u kaldırın!
Bölgesel Amatör Lig'de aralarında Viven Bornova ile Aliağa FK'nın da yer ...
Altınordu zorlu virajlarda...
Spor Toto 1'inci Lig'deki derbide Altay'ı 2-1 yendikten sonra 33'üncü ...
 
İzmirli Parla,Avrupa Şampiyonu oldu
Emr Windsurf ve Yelken Spor Kulübü sporcusu Parla Kabasakal, İtalya’daki ...
Gürsel Aksel'de Göztepe bayramı...
Spor Toto 1'inci Lig'de Göztepe, Süper Lig yolunda çok önemli bir engeli ...
Karşıyaka pes etmedi
TFF 3’üncü Lig 1’inci Grup’ta bu sezon özellikle ikinci yarıdaki istikrarsız ...
 
Derbide eşitlik bozulmadı
Süper Lig’in 29’uncu haftasında Trabzonspor, konuk ettiği Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı.
Göztepe'den Süper Lig adımı...
Spor Toto 1. Lig'de Göztepe kendisi gibi zirve mücadelesi veren Eyüpspor'u ...
İzmir'in gururu Adem Asil!
Antalya'da gerçekleştirilen 10'uncu Erkekler ve Kadınlar Avrupa Artistik ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri