Baro başkanını gözaltına aldılar!

Çoklu Baro uygulamasına itiraz eden isimlerden biri olan Hatay Barosu Başkanı Avukat Ekrem Dönmez, polislere kimliğini almak istemelerinin dayanağını sormasının ardından “Biz devletiz” denilerek gözaltına alındı. 

  • | Son Kale İzmir

Odatv’nin haberine göre avukat olduğu için yasal olarak dayanağı olmamasına rağmen Dönmez’in 50 dakika boyunca zorla tutulduğu öğrenildi. Bunun üzerine Dönmez de “hürriyeti tahdid” suçundan polisler hakkında şikayetçi oldu.

Ailesiyle İskenderun'da bir restoranda yemek yiyen Hatay Barosu Başkanı Avukat Ekrem Dönmez kimliğini görmek isteyen polislerden "gerekçe" istemesinin ardından gözaltına alındı. Dönmez hakkında da herhangi bir gözaltı kararının olmadığı anlaşıldı.

Polislerin gerekçe söylemek zorunda olmasına karşılık herhangi bir açıklama yapmadan Dönmez'i gözaltına alınması baro başkanları tarafından tepkiyle karşılandı.
 

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz