ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,1418
    Dolar
  • Euro
    50,3262
    Euro
  • Altın
    6.353,210
    Altın
  • Bist-100
    12.201,00
    Bist-100
  • ADANA
    7/12°
    ADANA
  • ANKARA
    -3/10°
    ANKARA
  • ANTALYA
    8/14°
    ANTALYA
  • BURSA
    1/4°
    BURSA
  • ISTANBUL
    2/3°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    0/7°
    IZMIR
  • KONYA
    0/5°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Kargo paketi patladı: 2 yaralı
Kargo paketi patladı: 2 yaralı
O illerde okullara kar tatili
O illerde okullara kar tatili
İmamoğlu: Güya turpun büyüğü heybedeydi; iddianame ortaya çıktı, çıtları çıkmaz oldu!
İmamoğlu: Güya turpun büyüğü heybedeydi; iddianame ortaya çıktı, çıtları çıkmaz oldu!
İstanbul'da 'İran' protestosuna yasak
İstanbul'da 'İran' protestosuna yasak
yunusemre, semih balaban, cumhuriyet,
11 Ocak 2026 Pazar - 09:40

Başarır ile İnan arasında 'Bir avuç vurguncu' gerginliği!

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile CHP'li milletvekillerinin TBMM'de emekli maaşlarının iyileştirilmesi için yaptığı 24 saatlik nöbetle ilgili paylaşıma AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir milletvekili Eyyüp Kadir İnan'ın “Bir avuç vurguncu” diye yorumda bulunması gerginlik yarattı. Başarır, “Asıl senin seviyene inersek biz vurgun yeriz! Utanmaz adam!” dedi.

Başarır ile İnan arasında  Bir avuç vurguncu  gerginliği!

SONKALEİZMİR-CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır ile CHP'li milletvekilleri TBMM'de emekli maaşlarının iyileştirilmesi için 24 saatlik nöbet tuttu. Başarır konuyla ilgili TBMM'den video paylaşıp, “Saat gecenin 12’si. Cumhuriyet Halk Partisi hala Meclis’te. Size sahip çıkmayan AK Parti’yi affetmeyin” dedi.

Bu paylaşımı alıntılayan AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan ise “Bir avuç vurguncu” yorumunda bulundu.

Bunun üzerine Başarır yeni bir paylaşım yaparak İnan'a yanıt verdi. Başarır, “Saat gece 4’e yaklaşıyor… Meclis’te milyonlarca emeklinin hakkını savunduğumuz için bize “vurguncu” diyenlere söylüyoruz: Biz CHP Grubu olarak emeklinin, yurttaşın hakkı için nöbetteyiz. O yüzden asıl senin seviyene inersek biz vurgun yeriz! Utanmaz adam!” diye konuştu.

Başarır'ın ikinci paylaşımı sonrası Eyyüp Kadir İnan sosyal medya hesabından yeni bir video paylaştı. İnan videosunda şunları söyledi:

Gazi meclisimizin seviyesini düşürmeyi amaç bellemiş Ali Mahir Başarır'a cevap vereceğim. Gazi meclisimizi en yüksek sorumlulukla ve vekil sayısı ile temsil eden AK Partimizin, Türk siyasetinin en güçlü hareketine zalim iftirasını atanlara cevap vereceğim. Bir zalim arıyorsanız partinizin geçmişine bakacaksınız. Sizin partinizin sicili bozuk. Arkadaşlarınız da bu sicili bozukluğa sadakat gösterip bu bozukluğa devüm ediyorsunuz. Siz emekli vatandaşlarımızdan, onların haklarını savunmaktan bahsedecek son partisiniz. 31 Mart 2024 seçimlerinde hatırlıyoruz. O seçimlerde İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da vaatlerde bulundunuz. Ulaşım, su destekleri.. Cumhuriyet tarihinin en yüksek bedelleri şu an Cumhuriyet Halk Partili belediyelerde. Emekli hemşehrilerimizin duygularını istismar edecek şekilde açıklamalar yaptınız. Şehirler kronik sıkıntılara boğulmuşken, suları şehirlerde insanların en temel yaşam hakkını elinden almışken burada istismar yapıyorsunuz. Daha işçilerin maaşlarını ödeyemiyor belediyeleriniz. Utanmadan tutup tropik adalara gidebiliyor. Sizin zihniyetiniz bu. Biz sizin Ege sahillerinden yaratmış olduğunuz ilişki rantlarınızı çok iyi biliyoruz. İstanbul'da hırsızlığın kitabını yazdınız. Sizin yolsuzluk metotları dünya tarihine geçti. Aranızda 3 tane arkadaş var. İstanbul'da rüşvetle topladığınız paraları milletvekillerini adeta döviz bürosu görüp emanet ettiğinizi bilmiyor muyuz. Özel jetlerle milyon dolarları nasıl kaçırdığınızı bilmiyor muyuz? Onlarca emeklimizin, vatandaşımızın hakkını istismar etmiş bir partisiniz. Ali Mahir haddini bil. 17 yaşından itibaren İzmir'in sokaklarından geliyoruz biz. 17 yaşından itibaren tırnağımla kazıya kazıya milletimi temsil etme sorumluluğuna talip oldum. Senin gibi pavyon masalarında delege pazarlıkları ile satın alınmış bir partinin eseri değiliz biz. Siyasetteki en büyük referansım, sayın cumhurbaşkanımız liderimiz sayın REcep Tayyip Erdoğan. bizi kendinle ve o çapsız arkadaşlarında asla karıştırma"

 

 

 

 

 

 

 
Motorine zam geliyor!
 
Instagram’da büyük veri sızıntısı iddiası! 'Şifre sıfırlama' bildirimleri gidiyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Özgür Özel, partisinin 81 il başkanıyla bir araya geldi
HP Genel Başkanı Özgür Özel, Parti Genel Merkezi'nde CHP’li 81 il başkanıyla bir araya geldi
Başkan Saygılı: AK Parti ile birlikte medya ekosisteminde çokseslilik vardır
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir’de, 10 Ocak vesilesiyle ...
CHP'nin yeni miting adresi belli oldu
CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, partisinin yeni miting adresini duyurdu. ...
 
AK Partili Atmaca'dan, Başkan Eşki'ye ''Televoleci'' yanıtı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Uğur İnan Atmaca, ...
CHP’li Bulut’tan Çerçioğlu’na: O artık AK Partili, o artık şeytanın bir parçası!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Burhanettin Bulut İBB dosyasında yer alan ...
Dokunulmazlığının kaldırılması istenmişti... CHP'li Kılıç: "Halkın sesi olmaya devam edeceğiz"
TBMM'ye dokunulmazlığının kaldırılması talebiyle fezleke verilen CHP İzmir ...
 
Saygılı: Türkiye küresel belirsizlikleri yenen ekonomik istikrar inşa etti
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, 2025 yılına ilişkin ekonomik ...
Özgür Özel'den erken seçim adımı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, erken seçim çağrısını kamuoyunda sürdürürken ...
CHP’li Çapın’dan jet yanıt: Demagoji yapıyorlar
AK Parti Bornova İlçe Başkanı Cihan Dağlıer’in Kars Halil Atilla İlkokulu ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 17 13 3 1 39 12 27 42
2 Fenerbahçe 17 11 6 0 39 14 25 39
3 Trabzonspor 17 10 5 2 33 20 13 35
4 Göztepe 17 9 5 3 21 9 12 32
5 Beşiktaş 17 8 5 4 30 22 8 29
6 Samsunspor 17 6 7 4 22 20 2 25
7 Rams Başakşehir 17 6 5 6 27 18 9 23
8 Kocaelispor 17 6 5 6 15 17 -2 23
9 Gaziantep FK 17 6 5 6 24 30 -6 23
10 Corendon Alanyaspor 17 4 9 4 16 15 1 21
11 Gençlerbirliği 17 5 3 9 21 24 -3 18
12 Çaykur Rizespor 17 4 6 7 20 24 -4 18
13 Tümosan Konyaspor 17 4 5 8 21 29 -8 17
14 Kasımpaşa 17 3 6 8 14 24 -10 15
15 Hesap.com Antalyaspor 17 4 3 10 16 31 -15 15
16 Zecorner Kayserispor 17 2 9 6 16 33 -17 15
17 ikas Eyüpspor 17 3 4 10 10 24 -14 13
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 17 2 3 12 14 32 -18 9
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri