ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3374
    Dolar
  • Euro
    34,8108
    Euro
  • Altın
    2.393,270
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/24°
    ADANA
  • ANKARA
    10/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/16°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/20°
    IZMIR
  • KONYA
    10/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Vanspor'dan U19 tepkisi... Sahadan çekildiler!
Vanspor'dan U19 tepkisi... Sahadan çekildiler!
Bakan Şimşek'ten enflasyon itirafı
Bakan Şimşek'ten enflasyon itirafı
Yolda yürüyen kadına dehşeti yaşattı... Tekme, yumruk, kafa!
Yolda yürüyen kadına dehşeti yaşattı... Tekme, yumruk, kafa!
Trafik cezalarında patlama...
Trafik cezalarında patlama...
14 Aralık 2023 Perşembe - 10:45

Başkan Batur'a esnaf desteği...

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, İzmir Esnaf Odası’nda sıcak bir karşılamayla ağırlandı. İzmir Esnaf Odası Başkanı Yalçın Ata, “Ne kadar esnafımız varsa bu çıktığınız yolda başarılar diliyor ve yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi. Başkan Batur ise sıcak karşılama için teşekkür ederek, “İyi günde kötü günde halkın yanında bir belediye başkanlığı yapmaya çalıştım. Karşılığını bu beni duygulandıran karşılamayla yaptınız" diye konuştu.

Başkan Batur a esnaf desteği...

Konak Belediye Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Abdül Batur, İzmir Esnaf Odası’nı ziyaret etti. Batur, “Esnafımızın değerli oda başkanı, kıymetli ağabeyim” dediği İzmir Esnaf Odası Başkanı Yalçın Ata, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda esnaf tarafından sıcak ve samimi bir ortamda karşılandı. Ata, esnafın Başkan Batur’un yanında olduğunu belirterek, “Ne kadar esnafımız varsa, 30 ilçemiz ve merkezimiz dahil olmak üzere, bu çıktığınız yolda başarılar diliyor ve yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum” dedi. Başkan Batur da esnafın sıcak karşılamasına teşekkür ederek, her zaman esnaf dostu belediye başkanı olacağını söyledi.

“Burası benim evim gibi”

Başkan Batur, sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine İzmir Esnaf Odası’yla devam etti. Esnafla bir araya geldiği ziyarette konuşmasına “Evimize hoş geldik. Burası benim evim gibi” diyerek başlayan Batur, “Belediye başkanı olarak 25 senedir bu kentin belleğinde varız. Yıllardır bu kente hizmet etme şeref ve onurunu yaşıyorum. Yaptığımız çalışmaları, projeleri yakinen takip ediyorsunuz. Göreve geldiğim her yerde, her seçim oylarımızı yüzde 25-30 oranında artırarak bu başarıyı yakaladık. Bu başarıyı yakalarken sivil toplum örgütleri, odalarımız, muhtarlarımız ve halkımızla iç içe olmaya çalıştık. İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta halkın yanında olan bir belediye başkanlığı yapmaya çalıştım. Onun karşılığını da bugün geldiğim noktada bu beni duygulandıran karşılamayla yaptınız. Esnafımızın değerli oda başkanı, kıymetli ağabeyim Yalçın Ata’ya, tüm oda başkanlarımıza, esnaf kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. Demek ki bir şeyler veriyoruz ve karşılığında da halkımız, odalarımız, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimiz iyi niyetlerini her zaman belli ediyor” diye konuştu.

En yüksek oyla seçilme garantisi

Esnaf dostu bir belediye başkanı olmaktan her zaman gurur duyduğunu ifade eden Batur, esnafın ülkenin lokomotifi olduğunu vurgulayarak, “Narlıdere’den başladığımız bu serüvende beni Konak’ta da sınadınız. Sınavdan geçtiysek eğer, sizlerin desteğiyle bu göreve talibim ve bu görevi iyi yaparım. Esnafımızın her zaman rahat ulaşabileceği bir başkandım. Öyle bir başkan olmaya da devam edeceğim. Bu görev bize verilirse en iyi şekilde yerine getireceğiz. En yüksek oyla seçiliriz. Bunun garantisini, sizlerden ve vatandaşlarımızın ilgisinden aldığım güçle veriyorum. Sizleri mahcup etmeyecek bir aday adayıyım. Sizlerle omuz omuza çalışmaya hazırım” dedi.

Ata: Yanınızdayız

İzmir Esnaf Odası Başkanı Yalçın Ata ise esnafın Başkan Batur’un yanında olduğunu belirterek, “Ne kadar esnafımız varsa, 30 ilçemiz ve merkezimiz dahil olmak üzere, bu çıktığınız yolda başarılar diliyor ve yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Siz de her zaman bizim yanımızda duruyorsunuz. Yaşadığımız her zorlukta, belediyenin tüm imkânlarıyla bize destek veriyorsunuz. Esnafın başı dara düştüğünde, gerek işgaliye bedelini almayarak gerek destek paketleri dağıtarak bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Sizi sahada, esnafın yanında görüyoruz. Yapabileceğiniz ne varsa yapıyorsunuz. Esnaf dostu bir belediye başkanı olduğunuz için size teşekkür ediyoruz. Yolunuz açık olsun.” 

 
Soyer'den KHK mağduru eğitimcilere destek...
 
İzmir'e yeni mezarlık alanı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer'den KHK mağduru eğitimcilere destek...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kanun Hükmünde Kararnamelerle ...
Diyabet hakkında her şey Bornova’da konuşuldu!
2021 yılında hizmete açılan Bornova Belediyesi Altındağ Atatürk Kültür ...
İzmir Büyükşehir'de Başkan Soyer'e dev kredi yetkisi!
İzmir Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısında Başkan Tunç ...
 
İzmir’de selzedelere ilk destek ödemesi yapıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, deniz kabarmasının afet boyutuna erişmesi ...
30. TBD-HALICI Bilgisayarla Beste Yarışması'nda kazananlar ödül töreninde belli olacak!
Cumhuriyet’in 100’üncü yılı kutlamaları kapsamında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ...
Kuşadası'nın ilk kent meydanı yükseliyor!
Kuşadası Belediyesi tarafından Lütfi Suyolcu Kent Meydanı ve Yaşam Merkezi’nin ...
 
Çiğli Belediyesi’ne 9. Kaizen Paylaşımları’ndan Teşekkür Belgesi!
Çiğli Belediyesi, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi tarafından düzenlenen ...
Başkan Engin, Öz Mavikent sakinleri ile görüştü!
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, arsa sahipleri ile yaşadıkları anlaşmazlık ...
Karaburun'da 'Turuncu' dayanışma...
Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan’ın çağrısıyla, işçilik maliyet artışları ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri