ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2342
    Dolar
  • Euro
    34,7190
    Euro
  • Altın
    2.410,090
    Altın
  • Bist-100
    10.267,00
    Bist-100
  • ADANA
    12/24°
    ADANA
  • ANKARA
    7/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    13/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    4/24°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/28°
    IZMIR
  • KONYA
    7/19°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Fenerbahçe ağır yaralı!
Fenerbahçe ağır yaralı!
Özgür Özel, Bahçeli'yi ziyaret edecek
Özgür Özel, Bahçeli'yi ziyaret edecek
Başsız ceset alarmı!
Başsız ceset alarmı!
Lise öğrencisi kız silahla okulu bastı!
Lise öğrencisi kız silahla okulu bastı!
4 Haziran 2020 Perşembe - 12:08

Başkan Batur'dan 'normalleşme' talimatı

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediye bürokratları ile gerçekleştirdiği toplantıda yeni sürece yönelik talimatları verdi. Çalışmaların ivme kazanacağı yeni dönemde projeler birer birer hayata geçecek

Başkan Batur dan  normalleşme  talimatı

1 Haziran’da normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte, Konak Belediye başkanı Abdül Batur, belediye bürokratlarıyla bir araya gelerek yeni döneme dair değerlendirmelerde bulundu. Başkan yardımcıları ve tüm müdürlerin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Batur, bürokratlarına ve belediye çalışanlarına pandemi sürecinde gösterdikleri özverili çalışmalar için teşekkür etti. Yeni dönemin projelerin birer birer hayata geçirileceği bir dönem olacağına dikkat çeken Batur, çalışmalara hız vereceklerini vurgulayarak, “Artık sürat var, bundan sonraki süreçte tekerleklerin hızlı dönmesi gerekiyor. Önümüzde hedeflerimiz var, Konak’a iş yapmaya geldik. Bundan sonraki süreç iş yapma ve verimlilik süreci” dedi.

Alanda çalışanlara teşekkür
Fuar Evlendirme Dairesi Nikah Salonunda gerçekleşen toplantıya girişlerde maske ve dezenfektan kullanımına özen gösterildi, ateş ölçümü yapıldı. Salonda mesafeli oturma düzeni ve hijyen kuralları uygulandı. Toplantıda konuşan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, pandemi sürecine dair değerlendirmelerde bulundu. Bakanlık tedbirlerinin açıklanmasından önce Konak Belediyesi olarak personelin sağlığı adına kendi önlemlerini uygulamaya koyduklarını ifade eden Başkan Batur,  belediye çalışanlarına teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Salgın boyunca alanlarda çalışan başta Temizlik, Park Bahçeler, Zabıta, Sosyal Yardım ve Veteriner İşleri Müdürlükleri çalışanları olmak üzere tüm bürokrat ve belediye çalışanlarına teşekkür eden Başkan Batur şöyle konuştu:

“Pandemi sürecinde henüz Sağlık Bakanlığı ve diğer bakanlıkların genelgeleri çıkmadan biz tedbirlerimizi aldık. Özellikle 12 yaşa kadar çocuğu olan arkadaşlarımızın evde çalışma yapması ve diğer konularda çalışanımızı koruyacak önlemleri aldık. Bugüne kadar da karantina dışında herhangi bir olaya rastlamadık o da bizim en büyük sevincimiz. Özellikle Temizlik İşleri Müdürlüğümüz başta olmak üzere, Park Bahçeler, Zabıta, Sosyal Yardım İşleri müdürlüklerimiz bu işte lokomotif olarak çalıştılar. Salgın önlemlerinin sıkı uygulandığı iki, iki buçuk ay içerisinde büyük emek sarf eden çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

“Konak’a iş yapmaya geldik”
1 Haziran’dan itibaren normalleşme sürecine girildiğini hatırlatan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, hassasiyetin devam etmesi konusunda da uyarıda bulundu. Bundan sonra Konak Belediyesi’nin bir yıldır yaptığı çalışmaların ve projelerin hayata geçirileceği bir süreç başlatacaklarına ifade eden Başkan Batur, “Önümüzdeki süreç, Konak Belediyesi olarak özellikle bir yıl boyunca yaptığımız çalışmaların hayata geçirileceği bir süreç olacak. Artık sürat var, bundan sonraki süreçte tekerleklerin hızlı dönmesi gerekiyor. Önümüzde hedeflerimiz var, Konak’a iş yapmaya geldik. Bundan sonraki süreç iş yapma ve verimlilik süreci” diye konuştu.

 
Altay'dan ırkçılığa 'Hayır'
 
İnce’den : Bana yapamazlar kardeşim!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dünya Bisiklet Günü’nde renkli buluşma!
Toplumda bisiklet kültürünün gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen ...
Gaziemir'de salgına karşı bahçe sohbetleri
Gaziemir Belediyesi, salgının yarattığı psikolojik etkilere karşı kadınlara ...
Karabağlar'da dezenfeksiyon seferberliği
Karabağlar Belediyesi koronavirüs salgınına karşı yoğun ve sistemli mücadelesini, ...
 
Menemen'de çile bitiyor...
Menemen’deki yaya trafiğini rahatlatmak amacıyla Menemen Belediyesi tarafından ...
Nar Çiçekleri Anaokulu açılıyor!
Koronavirüs salgını nedeniyle bir süredir kapalı olan Narlıdere Belediyesi’ne ...
Ünlü isimler Bayraklı’da Nazım’ı anlattı
Usta şair Nazım Hikmet Ran, ölümünün 57’inci yıl dönümünde Bayraklı Belediyesi ...
 
Bornova personeli bildiğiniz gibi....
Bornova Belediyesi işçileri çalışkanlıkları ve dürüstlükleri ile örnek ...
İzmir'in ormanları yeşeriyor
Orman İzmir Kampanyası kapsamında İzmirli çocukların ektiği meşe palamudu ...
Kahvehane ve çay ocaklarına hijyen seti
Çiğli Belediyesi tarafından normalleşme süreciyle birlikte 1 Haziran’dan ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri