ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,9302
    Dolar
  • Euro
    51,9471
    Euro
  • Altın
    7.435,910
    Altın
  • Bist-100
    13.718,00
    Bist-100
  • ADANA
    6/16°
    ADANA
  • ANKARA
    1/8°
    ANKARA
  • ANTALYA
    6/16°
    ANTALYA
  • BURSA
    4/10°
    BURSA
  • ISTANBUL
    6/9°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    4/13°
    IZMIR
  • KONYA
    0/6°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Galatasaray hata yapmadı!
Galatasaray hata yapmadı!
Trump'tan yeni açıklama... Savaş uzayacak mı?
Trump'tan yeni açıklama... Savaş uzayacak mı?
İran Hürmüz Boğazı'nı kapattı
İran Hürmüz Boğazı'nı kapattı
‘Laiklik Bildirisi’ imzacılarına soruşturma: İfade için emniyete çağrıldılar
‘Laiklik Bildirisi’ imzacılarına soruşturma: İfade için emniyete çağrıldılar
21 Şubat 2023 Salı - 10:02

Başkan Engin'den deprem bölgesine ziyaret!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin deprem bölgesine giderek incelemelerde bulundu, afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Adıyaman ve Kahramanmaraş’ta çeşitli temaslarda bulunan Başkan Engin, “Depremzede vatandaşlarımızın barınma sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. İkinci en önemli ihtiyaç ise beslenme sorunu olarak görülüyor. Deprem bölgesine yönelik dayanışmayı ve yardımlaşmayı devam ettirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

Başkan Engin den deprem bölgesine ziyaret!

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, depremin merkez üssü Kahramanmaraş’a ve büyük afetin en çok etkilediği illerin başında gelen Adıyaman’a giderek çeşitli temaslarda bulundu. Ziyaret kapsamında, hayırsever iş insanı Hanifi Aydın’ın destekleriyle hazırlanan, içinde gıda kolileri, hijyen paketleri, tekstil ürünleri ve ısıtıcıların yer aldığı 2 tır yardım malzemesi de Adıyaman’a ve Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesinde yaşayan depremzede yurttaşlara ulaştırıldı.

İLK DURAK ADIYAMAN
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’in ilk durağı Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri olan Adıyaman oldu. CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Özgür Karabat ve birçok yakınını depremde kaybeden CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere ile kentte incelemelerde bulunan Başkan Engin, afetzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Engin daha sonra Narlıdere’den bölgeye ulaştırılan yardımları CHP Adıyaman İl Başkanı Burak Binzet ve iş insanı Hanifi Aydın ile birlikte Adıyaman’da bulunan koordinasyon merkezine teslim etti.

KARDEŞ İLÇE NURHAK’A GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ
Başkan Engin daha sonra Narlıdere Belediyesi ile kardeş olan Kahramanmaraş’ın Nurhak ilçesine geçti. Burada Nurhak Belediye Başkanı İlhami Bozan ile bir araya gelen Narlıdere Belediye Başkan Ali Engin, İlhami Bozan’a ve ilçe halkı ile geçmiş olsun dileklerini paylaştı.  Kahramanmaraş’a getirilen yardım malzemeleri de köy muhtarlarına edilerek depremzede vatandaşlara ulaştırılması sağlandı.

BARINMA VE BESLENME EN BÜYÜK İHTİYAÇ
 Narlıdere Belediye Başkanı Engin, deprem bölgesine yaptıkları ziyareti değerlendirerek, “Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin yarattığı tahribatı yerinde görme imkânı bulduk. Afetzede vatandaşlarımızın acılarına ortak olduk, sorunlarını dinledik, başsağlığı dileklerimizi ve taziyelerimizi ilettik” dedi. Başkan Engin, deprem bölgesinde yaptıkları incelemede barınma sorununu en büyük problem olarak gördüklerini ifade ederek, “Depremzede vatandaşlarımızın barınma sorunun bir an önce çözülmesi gerekiyor. İkinci en önemli ihtiyaç ise beslenme sorunu olarak görülüyor. Beslenme ve hijyen yardımlarının süreklilik halinde bölgeye ulaştırılması gerekiyor” diye konuştu.  Narlıdere Belediyesi olarak depremzede vatandaşlar için tüm imkânlarını seferber ettiklerini ifade eden Başkan Engin, “İş insanı Hanifi Aydın’ın büyük destekleriyle deprem bölgesine 2 tır malzemeyi daha ulaştırdık. Kendisine ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ancak dayanışmayı ve yardımlaşmayı devam ettirmemiz gerekiyor. Çünkü bu büyük felaketi dayanışma ile aşabilir, depremden etkilenen illerimizi ancak el ele vererek ayağa kaldırabiliriz. Deprem bölgesinde yardımlarımızı esirgemeyelim” açıklamasında bulundu. 
 

 
Bornova’da depremzedelere psikolojik destek!
 
Ölüm müteahhidi 12 bin TL ceza ödeyip kurtulmuş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova’da depremzedelere psikolojik destek!
Bornova Belediyesi, deprem sonrasında ihtiyaç duyanlara psikolojik destek ...
İzmir Büyükşehir ekipleri Kahramanmaraş'ta 142 sobalı çadır kurdu
İzmir Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş Afet Koordinasyon Birimi, yıkım ...
Adaletin sesi Kuşadası'nda sanatla birleşti
Kuşadası Belediyesi, sosyal alanda yaşanan adaletsizliklere dikkat çekmek ...
 
İzmir Büyükşehir'den Kahramanmaraş'ta temizlik seferberliği
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Kahramanmaraş’taki Afet Koordinasyon Birimi, ...
İzmir'de 2 bin 234 depremzede öğrenci dersbaşı yaptı!
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından aileleriyle birlikte İzmir’e ...
Efes Tarlası Bakkalı'ndan depremden etkilenen üreticilere destek!
Efes Tarlası Bakkalı depremden etkilenen üreticilere destek oluyor. Türkiye’nin ...
 
Torbalı'nın kahramanları yuvaya döndü!
6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin ardından bölgede arama ...
Can Butonu’yla yalnızlığı aşıyorlar!
Gaziemir Belediyesi'nin yalnız yaşayan 65 yaş üstü bireylere sunduğu Can ...
Mera İzmir'in çobanlarından depremzedelere destek!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Mera İzmir” projesine dahil olan üreticiler ...
 
urit, urla,
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 24 18 4 2 58 18 40 58
2 Fenerbahçe 23 15 8 0 52 21 31 53
3 Trabzonspor 24 15 6 3 48 28 20 51
4 Beşiktaş 24 13 7 4 45 29 16 46
5 Göztepe 24 11 9 4 27 16 11 42
6 Rams Başakşehir 24 11 6 7 42 26 16 39
7 Samsunspor 23 7 10 6 25 27 -2 31
8 Kocaelispor 24 8 6 10 21 25 -4 30
9 Gaziantep FK 23 7 7 9 30 40 -10 28
10 Çaykur Rizespor 24 6 9 9 31 35 -4 27
11 Corendon Alanyaspor 24 5 11 8 26 30 -4 26
12 Natura Dünyası Gençlerbirliği 23 6 5 12 28 34 -6 23
13 Tümosan Konyaspor 24 5 8 11 27 37 -10 23
14 Hesap.com Antalyaspor 23 6 5 12 22 36 -14 23
15 ikas Eyüpspor 24 5 7 12 19 35 -16 22
16 Kasımpaşa 24 4 8 12 20 35 -15 20
17 Zecorner Kayserispor 23 3 10 10 18 43 -25 19
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 24 3 4 17 21 45 -24 13
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri