ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4788
    Dolar
  • Euro
    43,8751
    Euro
  • Altın
    4.094,110
    Altın
  • Bist-100
    9.225,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/28°
    ADANA
  • ANKARA
    5/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/22°
    IZMIR
  • KONYA
    9/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ayşe Barım için istenen ceza belli oldu
Ayşe Barım için istenen ceza belli oldu
'Valinin yeğeniyim' diyen çakarlı araç sürücüsüne 146 bin lira ceza
"Valinin yeğeniyim" diyen çakarlı araç sürücüsüne 146 bin lira ceza
Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi
Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi
Bahçeli'yle DEM arasında gerilim artıyor
Bahçeli'yle DEM arasında gerilim artıyor
15 Kasım 2023 Çarşamba - 16:36

Başkan Günel: "Karnemiz iyi, 5 yıl daha birlikteyiz"

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, yerel medya temsilcileri ile kahvaltıda buluştu. 4 buçuk yıllık görev süresi boyunca yaşama geçirdiği hizmet ve projelerle ilgili olarak medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ömer Günel “Kuşadası özlenen bir hizmet dönemi geçirdi. Karnemiz gayet iyi. Önümüzdeki 5 yıl da birlikteyiz” dedi.

Başkan Günel:  Karnemiz iyi, 5 yıl daha birlikteyiz

Başkan Ömer Günel, Kuşadası’nda faaliyet gösteren yerel medya temsilcileri ile kahvaltılı bir toplantıda bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve CHP Kuşadası İlçe Örgütü yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Ömer Günel, aracısız diyalog kurmanın önemine dikkat çekerek “Sizlerin kentimiz ile ilgili fikir ve önerileri bizler açısından çok değerli” dedi. Göreve geldiği 2019 yılından bu yana Kuşadası genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ömer Günel, adaylığı ile ilgili soruya “Parti büyüklerimizin takdiri ve hemşehrilerimizin desteği ile önümüzdeki 5 yıl da birlikteyiz. Karnemiz iyi. Kuşadası 25 yıldır almadığı hizmeti bu dönemde aldı. Aydın Büyükşehir Belediyemiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyemiz son 4 buçuk yıllık dönemde kentimize adeta hizmet akıttı. Devletin hiçbir kurumu ile kavgalı değiliz. Kuşadası tarihinde yaşamadığı bir takas ve trampa dönemi yaşadı. İlçe örgütümüz ile uyumluyuz. Partimin beni tekrar aday göstermemesi için en ufak bir sebep yok” dedi.

“ÇIRAKLIK DÖNEMİM BİTTİ, KALFALIK VE USTALIK DÖNEMİM BAŞLIYOR”

Başkan Ömer Günel, belediye başkanlığı için uzun süre hazırlık yaptığını, Kuşadası’nın sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi bilerek koltuğa oturduğunu belirterek “Bu nedenle de vakit kaybetmeden kolları sıvayarak hızlı bir hizmet süreci geçirdik. Yerel seçimde elbette ki karşımızda rakiplerimiz olacak. Ben rakibim kim olursa olsun her sınavı ciddiye alırım. Önemli olan karşımızdakinin kim olduğu değil, bizim ne kadar hazır olduğumuzdur. Rakiplerimiz koltuklarından kalkana kadar biz yolu yarılarız. Bu dönem çıraklık dönemimdi. Önümüzdeki dönem kalfalık ve ustalık dönemim olacak” diye konuştu.

“KUŞADASI’NA KALİTELİ HİZMET STANDARTI GETİRDİK”

Belediye başkanlığının 24 saat mesai, akıl, cesaret ve mevzuata hâkimiyet gerektiren çok ciddi bir iş olduğunun altını çizen Başkan Ömer Günel “Pandemi, iki büyük deprem ve ekonomik kriz gibi olumsuzlukların üst üste yaşandığı bir görev süresi geçirmiş olmamıza rağmen kentimize hizmet etmek ve hemşehrilerimize destek olmak için kesintisiz çalışmayı sürdürdük. Değişime de hep beraber tanık oluyoruz. Bizim hedefimiz Kuşadası’na kimsenin altına inmeye cesaret edemeyeceği kalitede bir hizmet standardı getirmekti. Bunu da başardık” diye konuştu. 

 
İzmir Avrupa Gençlik Başkenti unvanını alma yolunda
 
İzmir Basın Apartmanı'nın temeli atıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir Avrupa Gençlik Başkenti unvanını alma yolunda
2026 Avrupa Gençlik Başkenti finalisti olan İzmir için geri sayım başladı. ...
Bayraklı Belediyesi'nden amatör spor kulüplerine destek
Spor yatırımları, destekleri ve elde edilen başarılarla sporun lokomotifi ...
Karşıyaka Belediyesi tesislerinde uygun fiyata kaliteli hizmet
Karşıyaka Belediyesi, yurttaşların uğrak noktası haline gelen sosyal tesislerinde ...
 
Gültepe’de yağışlar artık risk değil
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü’nün Konak Gültepe Mahallesi’nde ...
Efes Selçuklu çocuklar hakları için Kent Belleği'nde buluştu
20 Kasım Dünya Çocuk Hakları günü öncesinde Efes Selçuklu çocuklar Selçuk ...
Tarihi Carfi Köşkü görkemli günlerine döndü
İzmir Büyükşehir Belediyesi, şehrin zengin mimari mirasını yeniden gün ...
 
Konak’ta ‘yeşil’ atak...
Mevcut yapılaşma nedeniyle yeni yeşil alan oluşturmanın çok zor olduğu ...
Vergi ödemelerinde son gün 30 Kasım...
Her yıl taksitle ödeme yapılan emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ile ...
Huzurevi sakinlerine diyabet eğitimi
İzmir Büyükşehir Belediyesi Zübeyde Hanım Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri