ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4417
    Dolar
  • Euro
    34,8475
    Euro
  • Altın
    2.435,860
    Altın
  • Bist-100
    10.083,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/33°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Erhan Usta istifa etti!
Erhan Usta istifa etti!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Erdoğan - Özel görüşmesinin günü belli oldu!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
Bombalı saldırı hazırlığındaki DAEŞ'lı yakalandı!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'ye 6,3 milyar dolarlık finansman!
29 Kasım 2023 Çarşamba - 12:09

Başkan Karakayalı'dan miting gibi adaylık başvurusu!

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı yerel 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı başvurusu yaptı.

Başkan Karakayalı dan miting gibi adaylık başvurusu!

Başkan Karakayalı, 2024 Yerel Seçimleri için aday adaylık başvuru dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Kemalpaşa İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz’a teslim ederek resmi adaylık başvurusunu yaptı. Karakayalı, ''Kemalpaşa’da CHP’den kim aday olursa ona sonuna kadar destek vereceğiz. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir'' dedi. 

Karakayalı’yı adaylık başvurusunda Kemalpaşalılar yalnız bırakmadı. Yoğun katılımın yaşandığı adaylık başvurusu öncesi Atatürk Meydanı’nda toplanan kalabalık meydanda miting havası oluşturdu. Ardından CHP Kemalpaşa İlçe Binası’na kortej halinde ilerleyen Karakayalı destekçileri, parti binasına sığmadı ve yağmura rağmen sloganlarla binanın önünde adaylık açıklamasına destek verdi.

Aday adaylığı başvurusunun ardından konuşan Karakayalı, gerçekleştirdikleri projelere dikkat çekerek şu şekilde konuştu;

''Değerli arkadaşlarım, hanımefendi ve beyefendiler, sevgili gençler, 2019 yılında çıktığımız yolculukta partili, partisiz beni destekleyenlere burada tekrar çok teşekkür ediyorum. Halkımızın takdiri ile göreve geldiğimiz ilk günden itibaren ortak hedefimiz insan odaklı çalışmalarımızla Kemalpaşa'yı daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir bir yer haline getirmek oldu. Geride bıraktığımız görev süremiz boyunca pandemi, ekonomik kriz, doğal afetler gibi birçok zorlukla karşılaştık. 2019’da görevi devraldığımızda belediyenin borcu 17,5 milyon dolardı, bu borcu 4 yıl içerisinde 3 Milyon dolara kadar düşürdük. 

''EN FAZLA KREŞ YAPAN İLÇEYİZ''
Peki bu zorluklara rağmen neler yaptık; Öncelikle İzmir’de en fazla kreş yapan ilçeyiz, bu hizmetimiz ile özellikle çalışan annelerin yüklerini hafiflettik, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla gençlerimiz için dershanemizi hizmete geçirdik. Asfalt tesisimiz ile kendi asfaltımızı kendi öz kaynaklarımız ile ürettik ve serdik. Çiftçimize destek olmak için zeytinyağı fabrikası açtık, fide desteği sağladık, karakılçık buğdayına teşvik ettik, üreticilerimiz için kurslar açtık, tarıma can suyu dedik ve birçok mahallemize tarımsal sulamada kullanılmak üzere 20 tonluk su tankları yerleştirdik, kiraz alım merkezlerini daha modern ve daha kullanılabilir hale getirdik. İş istihdam birimimiz ile firmalar ve vatandaşımız arasında bir köprü oluşturduk. Spor alanlarımızı genişlettik, tenis kortunu kullanılabilir hale getirdik, hemen yanında bir balon spor salonu inşa ettik. 3700 Vatandaşımıza spor eğitimi veriyoruz, farkı branşlarda yetişen çocuklarımız milli takımlara seçiliyor, sampiyonluklar elde ediyor ve bizim gururumuz oluyorlar. Belediyemize sendika getirdik emekçinin hakkını emekçiye teslim ettik. En büyük hayallerimden biri, Kemalpaşa’mıza üniversite kazandırdık. Eğitim adına yaptıklarımız bitmedi, 4 mahallemize kütüphane açtık, buralar birer eğitim yuvası oldu. Bizim için manevi değeri çok büyük olan Atatürk Anı Evi restorasyonunda sona geldik. Kemalpaşa’mızın çehresini değiştirdik, yeni yaptığımız onlarca parkın yanında ilçe merkezimizde bulunan Atatürk Anıtı’nı, şelaleyi, taksi durağını yeniledik ve İzmir Caddesi üzerinde eski Kemalpaşa fotoğraflarından oluşan modern görünümlü bir anı köşesi oluşturduk. Çalışma alanlarımızı iyileştirdik bu bağlamda Sütçüler Şantiyesini inşa ettik. Kemalpaşa’nın imar sorununu çözdük, kuzey imar planı bizim dönemimizde, bizim uğraşlarımız ile açıldı. Özel gereksinimli bireylerimiz için Mola Evi’ni açtık. Ören ve Bağyurdu Mahallelerimize FİFA Standartlarında futbol sahaları kazandırdık. Örende sahanın yanına vatandaşlarımızın talebi üzerine bir de kır düğün salonu yaptık. Ulusal bayramlarımızı ve festivallerimizi ilçemizde coşkuyla kutladık. Sosyal belediyecilik anlayışımızla birlikte özellikle pandemide birçok ailemize gıda desteği sağladık ve her ay 1700 hanemize bu desteğimiz devam ediyor. Kadınların kentidir Kemalpaşa dedik ve Kadın Danışma Merkezi’miz ile her alanda kadınlarımıza destek olduk.

292 MİLYON TL'LİK YATIRIM!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yürüttüğümüz güçlü işbirliği sonucunda ilçe tarihimizin en büyük altyapı yatırımını bu dönem gerçekleştirdik ve Kemalpaşa’nın geleceğine 292 Milyon TL yatırım yapıldı. İşbirliğimiz ile metro projesinin, proje ihalesini öne aldık. Sosyal belediyecilik adına bunları hep birlikte başardık ve çalıp çırpmadan, kul hakkı yemeden Kemalpaşa’mıza hizmet ettik. Sonuç olarak, insan odaklı çalıştık. Bugün hedefimiz ise Kemalpaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi'ni tekrar kazandırmak. Bizler hep birlikte önce 2009’da, ardından 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’ni başa getirdik ve söz sahibi yaptık. O yüzden Kemalpaşa’da CHP’den kim aday olursa ona sonuna kadar destek vereceğiz. Aslolan Cumhuriyet Halk Partisi’dir.’’

 
CHP İzmir'den "Adalet ve hukuk krizi" açıklaması..
 
Karşıyaka’da Cumhuriyet ve kadın konuşuldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'in demir elli ustası!
İzmir'de elini kıyma makinesine kaptırdığı için engelli olarak yaşamını ...
Üç çocuğunun annesini piknik tüpüyle vurarak öldürdü!
Konya’nın Ereğli ilçesinde İngilizce öğretmeni Mustafa Öner (40), 3 çocuk ...
Çekicili hırsızlar yakalandı!
İzmir'de otomobili araç çekicisine yükleyip çaldığı iddia edilen 3 şüpheli, tutuklandı.
 
Bayındır Belediyesi'nden zeytinlik satışı!
Uğur Demirezen yönetimindeki Bayındır Belediyesi, 8 adet taşınmazı satışa ...
Türkiye’nin konuştuğu dolandırıcılık olayında görüntüler ortaya çıktı!
Yüksek kazançlı fon vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla ...
62 kişinin mal varlığı donduruldu!
Hazine ve Maliye Bakanlığı, PKK iltisaklı olduğu gerekçesiyle toplam 62 ...
 
Müftülükten skandal karar... Okulu camiye çevirdiler!
Bursa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde okul yönetimi cuma ...
Yurt dışı yasağı konulan fenomen Eylül Öztürk konuştu!
Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" adıyla paylaştığı fotoğrafta yer alan ...
İstanbul'da tanker karaya oturdu!
İstanbul'da etkili olan fırtına ile birlikte Zeytinburnu açıklarında sürüklenen ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri