Başkan Kılıç'tan asırlık babaya sürpriz...

Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, Babalar Günü’nde Buca’nın bir asırlık babası Musa Özlüsoylu’yu ziyaret etti. Keyifli anların yaşandığı ziyarette Başkan Kılıç, 30 Haziran’da 100 yaşına basacak Musa Amca’nın doğum günü pastasını birlikte kesti.

  • | Son Kale İzmir

Başkan Kılıç, Buca Çamlıkule’de ikamet eden 100 yaşındaki Buca’nın en büyük babası olma ünvanını taşıyan Musa Özlüsoylu’ya sürpriz yaptı. Bir asırlık çınarı evinde ziyaret eden Kılıç, Babalar Günü’nü kutlayıp hediye verdi.

100’ÜNCÜ YAŞ GÜNÜ PASTASINI BİRLİKTE KESTİLER
7 çocuk ve 21 torunu olan Musa Amca’yla ziyarette keyifli dakikalar yaşandı. Kılıç, Selanik göçmeni olan Musa Amca ile Atatürk ve Buca üzerine sohbet etti. Sohbetin ardından Başkan Kılıç, 30 Haziran’da doğan Musa Amca’nın 100’üncü yaş günü pastasını birlikte kesti.  Başkan Kılıç ziyaret vesilesiyle tüm babaların Babalar Günü’nü kutladı.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz