ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,4762
    Dolar
  • Euro
    43,9352
    Euro
  • Altın
    4.108,090
    Altın
  • Bist-100
    9.225,00
    Bist-100
  • ADANA
    16/28°
    ADANA
  • ANKARA
    7/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/20°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    9/15°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/22°
    IZMIR
  • KONYA
    8/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Ayşe Barım için istenen ceza belli oldu
Ayşe Barım için istenen ceza belli oldu
'Valinin yeğeniyim' diyen çakarlı araç sürücüsüne 146 bin lira ceza
"Valinin yeğeniyim" diyen çakarlı araç sürücüsüne 146 bin lira ceza
Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi
Ahmet Türk'ün sağlık durumuna ilişkin açıklama geldi
Bahçeli'yle DEM arasında gerilim artıyor
Bahçeli'yle DEM arasında gerilim artıyor
26 Nisan 2025 Cumartesi - 17:52

Başkan Pehlivan: 6 milyar lira borç ödedik

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan ile birlikte düzenlediği basın toplantısında önemli mesajlar verdi. Göreve geldiklerinde maaşların 4 aydır geriden geldiğini, ikramiyelerin 14, SGK borçlarının ise 22 yıldır ödenmediğini söyleyen Pehlivan, “Öğrenci bursları ile esnafımıza 3 milyar liraya yakın borç vardı Göreve gelir gelmez Menemen'i 6 milyar liraya yakın borç yükünden arındırdık” dedi. Pehlivan hayata geçirdikleri projeleri de tek tek anlattı.

Başkan Pehlivan: 6 milyar lira borç ödedik

SONKALEİZMİR-Menemen Belediyesi'nde düzenlenen basın toplantısında AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekil Eyyüp Kadir İnan'ın yanı sıra Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Hakkı Durmaz da yer aldı.

“6 MİLYARA YAKIN BORÇ YÜKÜNDEN ARINDIRDIK”

İlk olarak söz alan Başkan Pehlivan, ilçede hayata geçirdikleri hizmetleri anlattı. Başkan Pehlivan şöyle konuştu:

“4 ay geriden gelen maaşlar, 14 yıldır ödenmeyen ikramiyeler, 22 yıldır devletimize, SGK'ya vergi dairesine ödenmeyen borçlar vardı. Öğrenci borçları, esnafımıza 3 milyar liraya yakın borç. Göreve gelir gelmez 6 milyar liraya yakın borç yükünden arındırarak göreve başladık. 5 dönemdir CHP'nin yönettiği ilçede eser siyasetini de kazandırmamız gerekiyordu. Rabbimiz nasip etti. Ekip arkadaşlarımız, belediye ailem, büyüklerimiz, kıymetli genel sekreterimiz, milletvekillerimiz ve il başkanlarımızla yola çıktık. Hedef koyduk, rabbimiz nasip etti. İlk anaokulumuzu açtık. Sokak hayvanlarımıza yönelik bölgemizin en büyük rehabilitasyon bakım evini açtık. 40 binin üzerinde sokak canlımıza hizmet ürettik. Göreve geldiğimiz ilk anda toplamda dönemin büyükşehir belediye başkanı Tunç Soyer, eski Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin ve göreve gelen Serdar Aksoy ile 15 günlük süre göreve bakan Deniz Karakurt'un tamamlayamadığı temeli atılmış 21 bin metrekarelik pazar yerimizi 50 dükkanla birlikte açtık. 460 metre uzunluğunda kanayan yarası olan battı çıktıyı 120 gün gibi kısa bir süre içerisinde vatandaşlarımızla buluşturmanın haklı onurunu yaşadık. Alt geçitleri ile üst geçitleri ile kadınlara yönelik projelerle hizmet verdik.”



TEMATİK OYUN KÖYÜNE 1 MİLYON 500 BİN ZİYARETÇİ”

Dikkat çeken projelerle ilgili bilgiler veren Pehlivan şöyle devam etti:

“Tematik oyun köyünü hayata geçirdik. 1 milyon 500 bine yakın evladığımızı misafir ettik orada. Kahpalı açık yüzme havuzlarıyla devam ettik. Ben çiftçi bin ailenin evladıyım. Sulama kanalında yüzme öğrendim. Menemen'in ilk kapalı havuzunu Menemen'le buluşturduk. Menemenimizin evlatları sulama kanallarında değil açtığımız kapalı ve açık yüzme havuzlarında öğreniyorlar. Gençlik merkezleri ile taziye evleri ile polikliniklerle devam ettik. 153 tane park ve oyun parkını evlatlarımızla buluşturduk. Dersane hizmeti sunuyoruz. Düşük gelir seviyesinde olan evlatlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. 4 bine yakın evladımız eğitim alıyor. 40'ın üzerinde halı sahalı gençlerimizle buluşturduk. 25 basketbol sahası yaptık, kaykay pistlerimizle, amfitayatrolarımızla, kongre gösteri merkezlerimizle 697 kilometrekare içerisindeki her vatandaşımızı hizmetle buluşturduk.”

“EYYÜP KADİR İNAN GURURUMUZ OLDU”

AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan'a teşekkür eden Pehlivan sözlerini şöyle tamamladı:

“En büyük gücü kıymetli onurumuz, gururumuz Eyüp Kadir genel sekreterimizden aldık. İzmirimizin gurur kaynağı olmuştur. Yeterli midir? Değil. Bunca hizmeti iddia ediyorum. Büyükşehir belediyesinin dahi yapamadığı hizmetleri burada hayata geçirdik. Sayın cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu Türkiye Yüzyılı vizyonu ile birleşen görüşlerimiz ve hedeflerimiz, azmimiz bizi daha ileri noktalara götürecek.”

 

 

 

 

 
İzmir'de DEAŞ baskını... 11 kişi tutuklandı!
 
AK Partili İnan: "Özgür Özel, Menemen'i örnek alsın"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Tugay: İzmir’in vicdanını temsil ediyorsunuz
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Dünya Veteriner Hekimler ...
Oyun tutkunları Karşıyaka’da buluştu
Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi, oyun dünyasının kalbini ...
Çiğli'de trekking etkinliği...
Şehrin gürültüsünden ve stres dolu temposundan sıyrılmak isteyen doğaseverler, ...
 
Başkan Türkmen'den İmamoğlu'na destek ziyareti..
Kemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Türkmen, İstanbul Büyükşehir Belediye ...
Tarihi Bornova Çarşısı’nda temizlik mesaisi
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Tarihi Bornova Çarşısı’nda gece saatlerinde ...
İzmir Körfezi daha da canlanacak
Çiğli İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin 4. faz ünitesinin açılışı ...
 
İzmir’in Anadolu Kadınları, tıp fakültesi öğrencileri için söyleyecek
İzmir'in Anadolu Kadınları Kültür ve Sanat Derneği Korosu, 30 Nisan Çarşamba ...
Bir Foça Efsanesi: Nihat Dirim
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Foça’nın eski belediye ...
Yeni Girne Caddesi’nde güvenli yaya ulaşımı
İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenli ve konforlu ulaşım için 37,5 milyon ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri