ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2227
    Dolar
  • Euro
    35,0409
    Euro
  • Altın
    2.503,770
    Altın
  • Bist-100
    10.776,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/31°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/26°
    BURSA
  • ISTANBUL
    15/23°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    17/35°
    IZMIR
  • KONYA
    15/26°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Valilikten derbi açıklaması: 5 kişi hakkında adli işlem!
Valilikten derbi açıklaması: 5 kişi hakkında adli işlem!
Maliye'den 2 demir-çelik firmasına 7 milyar TL ceza!
Maliye'den 2 demir-çelik firmasına 7 milyar TL ceza!
FETÖ'nün 44 mahrem imamı yakalandı!
FETÖ'nün 44 mahrem imamı yakalandı!
Romanya vatandaşlarına vizesiz seyahat izni!
Romanya vatandaşlarına vizesiz seyahat izni!
30 Ağustos 2019 Cuma - 12:29

Başkan Sandal net konuştu... Yanlışlıkları düzelttik şimdi hizmet zamanı

Lüks makam aracını iade eden, şifreli asansörleri kaldıran, demir kapıları kırıp vatandaşa açan, son olarak odasına dinleme cihazı konulmasıyla ülke gündeme gelen Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, görev süresinde yaşadıklarını ve hedeflerini SONKALEİZMİR'e anlattı. "Biz sadece yanlışlıkları düzelttik, henüz bir şey yapmadık" diyen Sandal, "Artık hizmet zamanı. İcraatlarımızı gördükçe her kesimden vatandaş bize daha çok yaklaşacak" mesajını verdi.

Başkan Sandal net konuştu... Yanlışlıkları düzelttik şimdi hizmet zamanı

SONKALEİZMİR (ÖZEL)- Bayraklı'da rekor oyla başkanlık koltuğuna oturduktan sonra icraatlarıyla ülke gündemini sarsan Başkan Serdar Sandal, görev süresinde yaşadıklarını SONKALEİZMİR'e anlattı. Kiralık lüks makam araçlarını iade eden, özel ofis gibi kullanılan dış birimlerdeki 3 başkanlık makamını kaldırarak halka açan Sandal, belediye binasının 8. katına sonradan yapılan demir kapıyı söktürerek ses getirdi. Memurlara yüzde 21'lik zam içeren toplu iş sözleşmesini imzalayıp, kreş seferberliği başlatan, 5 bin yıllık Smyrna Antik Kenti'nin ayağa kaldırılması ve Özkanlar Pazar Yeri yapımı gibi önemli projeler için kolları sıvayan Başkan Serdar Sandal, "Biz henüz bir şey yapmadık. Sadece yanlışlıkları düzelttik. Bunlar çok konuşulsa da zaten yapılması gereken şeylerdi" dedi.

24 MAHALLEYE 24 KREŞ
Asıl amaçlarının Bayraklı halkına ve İzmirliler'e hizmet olduğunu vurgulayan Sandal, "Bayraklı'da her ailenin ulaşabileceği şekilde kreş seferberliği başlattık. 24 mahallemizin 24'ünde de kreş olacak. Maddi imkansızlıklar nedeniyle hiçbir gencimiz eğitim hakkından mahrum kalmayacak. Eğitim merkezlerimizi yoğunlaştıracağız. Seçim döneminde 'Büyükşehir Belediye başkanı da, Bayraklı Belediye başkanı da benim' demiştim. Buradaki amacım (Büyükşehir de olsa ilçe belediyesi de olsa aslolan vatandaşa hizmettir) vurgusuydu.Bunu yaptığınız sürece doğru yoldasızınız demektir. Büyükşehir ile yakın işbirliği içerisinde önemli projeleri hayata geçireceğiz" diye konuştu.

"TALANA İZİN VERMEYECEĞİM"
İzmir- İstanbul Otoyolu'nun açılması ile kentin daha da gözde bir konuma geldiğini dile getiren Sandal, "Konut sektörü İstanbul ve Ankara'da tıkanma noktasına geldi. Şu an bu sektörde cazibe noktası olarak İzmir ön plana çıktı. Bayraklı da İzmir'in gözbebeği ve bu konuda ön plana çıkıyor. Ancak herkes şunu bilsin ki burada talana izin vermeyeceğim" çıkışını yaptı.
İşsizliğe karşı projeler geliştirip, Özkanlar Pazar Yeri'nin yapımı, 5 bin yıllık Smyrna Antik Kenti'nin ayağa kaldırılması, Altınyol'un yer altına alınması, Bayraklı'ya yeni tramvay hattı ve Doğançay Dünya Çocuk Merkezi gibi dikkat çeken sayısız projeyi hayata geçireceklerini vurgulayan Başkan Sandal, "Bayraklı'da hizmetlerimizi bir bir yerine getireceğiz. Her kesimden vatandaş yaptıklarımızı gördükçe bize daha da yaklaşacak" dedi.

DİNLEME CİHAZI YORUMU 
Başkanlık makamından dinleme cihazı çıkmasına da değinen Sandal, "Bu cihazı koyanlar boşuna zahmete girmiş. Bizim kimseden saklayacak bir şeyimiz yok. Demir kapıları kırarak, şifreli asansörleri kaldırarak buraya geldik. Tüm kapılarımızı halka açtık. Belli ki birilerinin ayağına sağlam basmışız. Hiçbir şey bizi yolumuzdan döndüremez. Kararlılığımız devam edecek" diye konuştu.

 

 
Market çalışanlarını fark edin!
 
Göztepe kritik virajda
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Aliihsan Gür 1 Eylül 2019 Pazar 00:49

Sayın başkanım seçimden önce internet üzerinden Fuat edip baksı mahallesinde kentsel dönüşüm mağduru olduğumuzu 6 senedir bir türlü başlamadığını seçilirseniz bu konuyla ilgili bir çalışmanız olup olmadığını sormuştum sizde seçilirsem ilgileneceğim en önemli konuların başında geliyor demiştiniz size oy verdim ama bugüne kadar bu konuda bir girişiminizi çalışmanızı göremedim evlerimiz çok eski yıkıp yapamıyoruz mütehaite veremiyoruz tadilat için bile belediye zorluk çıkarıyor Bayraklı deyince hep aşağı kısımlarmı geliyor aklınıza lütfen bu konuda gayret göstermenizi bekliyoruz saygılarımla.

Yorumu oyla      0      0  
Deniz 30 Ağustos 2019 Cuma 22:06

Sevgili başkanım hizmetlerimizi takdir ederek takip ediyoruz ama adalet mahallesindeki zeki Müren parkında içindeki ki bayraklı belediyesinin işlettiği çay bahçesi avukatlara kiranalarak avukatlar lokali konusunda anlaşılmış diye bazı bilgiler alıyoruz. Mahallemizde çocuklarımızın ve ailerimizin oturup keyifle çay içip yemeklerini yiyerek çocuklarımızın parkta oynamasını izlediğimiz böyle güzel bir tesisin başka bir kuruma kiralanması mahallemiz adına vede bayraklı belediyesi adına kayıptır. Bayraklı belediyesi parkları, çay bahçeleri ile öne çıkmasıyla ünlüdür. Böyle haberlerin doğruluğu varsa ivedilikle bu yanlıştan dönülmesini mahalle sakini olarak rica ediyorum.

Yorumu oyla      0      0  
Necat 30 Ağustos 2019 Cuma 20:04

Tebrik ederim sayin başkanım yurekten kutluyorum sizi

Yorumu oyla      0      0  
Nuray karakoc 30 Ağustos 2019 Cuma 15:32

Sayın başkanım porejeleriniz hayata geçerse çok güzel olur kentsel dönüşüm ne zaman gerçekleşecek benimevim yok ama Fuat edip baskı mah gerçekten çok berbat yıkık evler sokaklar cop içinde sizden ricam bu mahalleye de temizlik görevlilerini gönderirseniz çok memnun oluruz yolunuz açık olsun allah yar ve YARDIMCINIZ olsun

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da halk buluşması
Karşıyaka Kaymakamlığı koordinasyonunda her ay gerçekleştirilen ‘Vatandaşla ...
Çiğli'de Kardeş Türküler rüzgarı
Çiğli Belediyesi tarafından “Zafer, Barış ve Kurtuluş” etkinlikleri kapsamında ...
Bornova'da muhteşem kutlama
Bornova Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Çamdibi’nde ...
 
BAYRAKLI'DA ZAFER COŞKUSU
Bayraklı Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı düzenlenen coşkulu törenlerle ...
"Yerel yönetimlerde yeni bir hikaye"
Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası (HKMO) İzmir Şubesi'nin 18. Yaz ...
Bayraklı'da şampiyon belli oldu
Profesyonel futbol karşılaşmalarını aratmayan Bayraklı Belediyesi Başkanlık ...
 
Konak'tan amatöre büyük destek
Konak Belediyesi, ilçenin amatör spor kulüplerine desteğini sürdürüyor. ...
Karşıyaka'dan Derin Baytur'a tören
Kanada'da 16-23 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen Laser 4.7 Dünya ...
Menemen'de pazarcı isyanı
Menemen'de kapalı pazar yerinin henüz tamamlanmaması ve belediyenin tezgah ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri