ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,5293
    Dolar
  • Euro
    34,8817
    Euro
  • Altın
    2.432,250
    Altın
  • Bist-100
    9.645,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/36°
    ADANA
  • ANKARA
    14/29°
    ANKARA
  • ANTALYA
    19/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    18/29°
    BURSA
  • ISTANBUL
    18/22°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    18/27°
    IZMIR
  • KONYA
    17/29°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
4 yaşındaki Sultan boğazı kesilerek öldürüldü!
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
Erdoğan İsmailağa liderinin cenazesine katıldı
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
İYİ Parti'de kurultay öncesi bir istifa daha!
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
Özgür Özel, Erdoğan görüşmesi için tarih verdi
30 Mayıs 2023 Salı - 12:28

Başkan Sengel'den umut ve inat mesajı...

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel Cumhurbaşkanlığı Seçimi'nin ikinci turunun ardından sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında Efes Selçuk halkına teşekkür ederek; “Bu umudu her şeyden önce emekleriyle var eden bütün herkese ama en çok da tabii ki de bu kentin belediye başkanı olarak Efes Selçuk halkına sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi. Umudu diri tuttuklarını belirten Sengel, "Geleceği beraber kuracağız" mesajını verdi. 

Başkan Sengel den umut ve inat mesajı...

Başkan Ceritoğlu Sengel’in seçim sonrasında yaptığı açıklama şu şekilde;

Aylardır tüm Türkiye için çok önemli olan ve hızlı bir şekilde devam eden, hepimizin kilitlendiği bir seçim maratonunun sonuna gelmiş bulunmaktayız. Dün itibariyle ülkenin bir kısmı, yurttaşlarımızın bir kısmı mevcut iktidarın devamı yönünde oy kullanırken, diğer kısmı ise değişimden yana oy kullandılar. Mevcut iktidarın devamına yol açan sonuçların ardından hepimiz ülkeyi kutuplaştıran ve yurttaşlarımıza ayrıştıran ve ötekileştiren söylemlerin sona ermesini diliyoruz. Ülkemizin karşı karşıya olduğu bu söylemler açıkçası hepimiz için kökleşen ve çözülmeyi bekleyen sorunların göz ardı edilmesine sebebiyet oluyor.

Öncelikle başta Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun ülkeyi birleştiren, umudu tekrardan çiçeklendiren ve hiçbir ayrım gözetmeden, hepimizi bir arada tutma noktasındaki tavrı ve aynı zamanda özverili çalışmaları nedeniyle takdire şayan olduğunu ifade ederek tekrardan bu umudun çok kıymetli olduğunu ifade etmek istiyorum.

Bu umudu her şeyden önce emekleriyle var eden bütün herkese ama en çok da tabii ki de bu kentin belediye başkanı olarak Efes Selçuk halkına sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum

Bir özel teşekkürü de doğal olarak benimle birlikte, umudu günbegün büyüten, ilmek ilmek hep birlikte çalışmamızı sağlayan ve beraber adım atmaktan her zaman gurur ve onur duyduğum partili yoldaşlarıma söylemek istiyorum. İyi ki varsınız. İyi ki hep birlikte varız. Ve umudu örgütlemedeki mücadelemizi hep birlikte verdik. Şimdi yurttaşların yarısının desteğini alan, bu umuda henüz ortak edemediğimiz tüm herkese bu bahsettiğimiz geleceğe dair fikirlerimizi ve birlikte hep beraber bir şeyleri başaracağımıza olan inancımızı yaymaktan geçiyor. Sorunlarımızı çözüm siyasetiyle anlaşarak, uzlaşarak ve gerçekten de sonuca varmak adına bu ülkenin geleceğini doğru yerlere getirebilmek adına çaba sarf etmekten geçecek. Bundan sonra daha çok çalışacağız. Daha çok kenetleneceğiz. Ve gerçekten bu ülkenin geleceğiyle ilgili adımlarımızı çok daha sağlam atacağız.

Daha fazla çalışacağız, dört yıldır hiçbir ayrım gözetmeden, koruyup kolladığımız kentimizi hep birlikte kalkındırmaya da devam edeceğiz.

Buradayız. Hazırız. Çocuklarımız için hep birlikte çalışmaya da hazırız. Bu ülkenin güzel bir geleceği olmasını istiyoruz. Ve bu ülkenin geleceğinde Cumhuriyetçilik, çağdaşlık, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlılık, kardeşlik, barış olsun istiyoruz. Ve aynı sözleri söylediğimiz, çiçeklenen ağızlarımızın bir olduğu ve geleceğe taşıyacağımız o güzel yarınları hep birlikte örgütleyeceğiz. Tabii ki de dün üzüldük. Tabii ki de kendini kaybetmiş ya da kaybedilmiş hisseden insanlar olmuştur. Ama silkeleneceğiz. Bu ülke bizim, bu vatan bizim. Ayrıştırmacı dilden uzak durarak, ayrıştırmacı, siyasetten uzak durarak ayrıştırmaya ve ötekileştirmeye karşı olduğumuzu her seferinde söyleyerek yılmadan direnerek devam edeceğiz.

Biraz önce söyledim ama tekrar yenilemek istiyorum. Net bir şekilde kendi ilçem için bunu yenilemek istiyorum. Gurur duydum ilçemle. Gerçekten çok büyük bir azimdi, gerçekten ilkeli duruşu hepimiz için, bambaşka bir ihtiyaçtı sanırım ki. Bu ilçenin belediye başkanı olmaktan, bu ilçenin vatandaşı olmaktan, bu ülkede yetişmiş bir kadın olmaktan ve bu ilçede çocuğumu yetiştiriyor olmaktan gurur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Teşekkürler Efes Selçuk. Ve 25 milyon oy kullananın haricinde bu ülkenin değişimden yana olduğunu her iki kişiden bir kişinin aynı fikirde olmaktan dolayı gurur duyduğumu altını çizmek istiyorum. Evet, tekrardan söylüyorum. Hep beraber bu ülkenin geleceğine ilişkin yapılacak her türlü olumlu şeyi destekleyerek ve ötekileştirmeye yönelik olan siyasetten uzak durarak ama bir arada durmayı da bir şekilde bizim kendi noktamızda bir arada durmayı da esas alarak devam edeceğiz. Yılmak yok. İnatla, umutla, vatanperverlikle bu ülkenin geleceğini hep beraber inşa edeceğiz her şekilde.

 

 
İZSU'dan açıklama: Müsilaj yok!
 
AK Partili İnan: "İzmir ilgisiz bir milletvekilinden kurtuldu"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'da Kiraz Festivali için geri sayım...
Buca Belediyesi, bu yıl merhum Belenbaşı Muhtarı İsmet İlhan anısına düzenlenecek ...
Konaklı gençler istihdama katılacak
Konak Belediyesi’nin AB hibe destekli “Konak İş eğitim Merkezi” projesi ...
Bayraklı’da sınav heyecanı...
Bayraklı Belediyesi, bünyesindeki Bayraklı Sosyal Etkinlik Merkezi için ...
 
Bayraklı'da 6 mahalleyi kapsıyordu... O planlar reddedildi!
Bayraklı'da 6 mahallede 600 hektarlık alanın kentsel dönüşümü için hazırlanan ...
Maaşı için 6 yıl annesinin cesediyle yaşamış!
İtalya'da yaşanan akıl almaz olay dünya basınının da dikkatini çekti. ...
Çınarlar ve gençler, Gündüz Yaşam Merkezi’nde buluştu!
Karşıyaka’da yaşayan Alzheimer hastaları ve yakınlarına hizmet veren Karşıyaka ...
 
Gençler dünya sorunlarını tartıştı!
Bornova Belediyesi, Mayıs Güneşi Gençlik Ağı Derneği işbirliği ile İZMİRMUN ...
Kuşadası'nda tam gaz temizlik!
Kuşadası Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, farklı mahallelerde eş ...
Kültürpark’ın iki kapısında restorasyon başlıyor
İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentin simgelerinden Kültürpark’ın 9 Eylül ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri