ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,0098
    Dolar
  • Euro
    52,7899
    Euro
  • Altın
    6.815,040
    Altın
  • Bist-100
    14.409,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/27°
    ADANA
  • ANKARA
    3/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    7/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    11/20°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/24°
    IZMIR
  • KONYA
    9/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Depremde yıkılan Sami Bey Apartmanı'nın müteahhidi Abdullah Aybaba, Tayland'da gözaltına alındı
Depremde yıkılan Sami Bey Apartmanı'nın müteahhidi Abdullah Aybaba, Tayland'da gözaltına alındı
Aleyna Kalaycıoğlu hakkında müebbet hapis istemi
Aleyna Kalaycıoğlu hakkında müebbet hapis istemi
MHP'de 'tasfiye' depremi: İki il teşkilatı daha feshedildi
MHP'de 'tasfiye' depremi: İki il teşkilatı daha feshedildi
Formula 1 yeniden Türkiye'de
Formula 1 yeniden Türkiye'de
24 Nisan 2026 Cuma - 13:55

Başkan Tugay: Her zaman Güzelbahçe halkının yanında olacağım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Güzelbahçe Belediyesi tarafından yapılacak ve çocuklara hizmet verecek Onur Günay Eğitim Kampüsü Mustafa Ener Yerleşkesi’nin temel atma törenine katıldı. Başkan Tugay, ilçeye desteklerinin devam edeceğini belirterek “Benim de görevim, Güzelbahçe halkının her anlamda yanında olmaktır. Benden ne isterseniz yapabildiğim her şeyi yapmaya hazırım” dedi

Başkan Tugay: Her zaman Güzelbahçe halkının yanında olacağım

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Güzelbahçe Belediyesi tarafından inşa edilecek Onur Günay Eğitim Kampüsü Mustafa Ener Yerleşkesi için düzenlenen temel atma törenine katıldı. Onur Günay Eğitim Kampüsü’nün hemen yanında düğün salonu olarak kullanılan yapının yıkımının ardından boş kalan belediye arazisine yapılacak bina, 3-6 yaş arası çocuklara hizmet verecek. Programda Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, siyasi partilerin temsilcileri, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, anaokulu çocukları ve vatandaşlar katıldı. Temel atma programında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Özgür Özel’in çocuklara yönelik merkezlerin sayısının artırılmasına yönelik sözleri dinletildi.
 
“Milletine inanmış insanlar olarak hizmet ediyoruz”
Törende konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, “Bugün burada yeni ve güzel bir başlangıca hep birlikte şahit oluyoruz. Çocuklar için bir tesisin temelini atıyoruz. Çocuklara sunulacak her türlü imkanın gelecekte bu ülkeyi daha iyi yerlere taşıyacağını biliyoruz. Bunu lafta söyleyenler var, bir de yüreğinde hissedip gereğini yapanlar var. Biz insanlarına, vatanına, milletine inanmış insanlar olarak hizmet etmeye çalışıyoruz” dedi.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın çalışmalarından övgüyle bahseden Başkan Tugay, ilçeye her zaman destek olmayı sürdüreceğini aktarırken, “Benim de görevim, bu değerli Başkan’ımızın, Güzelbahçe Belediyesi ve Güzelbahçe halkının her anlamda yanında olmaktır. Benden ne isterseniz yapabileceğim her şeyi yapmaya hazırım. Bunlar da benim için bir şeref ve onur olacaktır” diye konuştu.


 
Başkan Tugay’a teşekkür
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay, “Biz göreve geldikten sonra neler yapacağımızı seçim programımıza yazmıştık. Orada anaokullarımız vardı. Güzelbahçe’de eğitimle ilgili ilk ateşi yakan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Cemil Tugay’a minnettarız, teşekkür ediyoruz. Burada dar gelirli yurttaşlarımızın çocuklarının eşit şartlarda eğitim almasını sağlayacağız. Ülkenin geleceği için çocuklarımızı yetiştireceğiz. Eylül ayında çocuklarımız burada olacak. Söz veriyoruz. Çocuklarımızı eşit şartlarda yaşatmamız gerekiyor. Karanlık günleri geride bırakıp çocuklarımızla, halkımızla aydınlık günler çok yakın diyoruz” diye konuştu.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a ilçeye destekleri için teşekkür eden Günay, “Güzelbahçe’yi hiçbir zaman kırmadınız. Güzelbahçe de sizin yanınızdan hiçbir zaman ayrılmayacak” dedi.


 
“Direnmeye devam edeceğiz”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Güzelbahçe İlçe Başkanı Devrim Seyrek, “Bizim belediye başkanlarımız anaokulu, yemekhane, kreş, okul açamıyor, konser yapamıyor. Çünkü bunların hiçbirine izin vermeyen bir kötülükle karşı karşıyalar. Direnmeye, karşılarında durmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın genç yaşta hayatını kaybeden oğlu Onur Günay’ın eşi, aynı zamanda Onur Günay Eğitim Kampüsü Koordinatörü İmran Günay ise, “Artık orası benim evim, kendimi oraya ait hissediyorum” dedi ve kampüsün faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.
Güzelbahçe Belediyesi Meclis Üyesi Osman Kaçmaz da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Tugay’a destekleri için teşekkür etti. Siteler Mahallesi Muhtarı Kezban Höcek,  “Bu tesis hepimize hayırlı uğurlu olsun. Çok büyük bir ihtiyaçtı” dedi.  
Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın eşi Nermin Günay da, “Çocukların güvenli bir geleceğe hazırlanması için elimizden ne geliyorsa seve seve yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.


 
Yoğun ilgi görünce ikincisi açılıyor
Mustafa Ener Yerleşkesi, 2025 Mart ayında hizmete alınan Onur Günay Eğitim Kampüsü çatısı altında faaliyet gösterecek. Onur Günay Eğitim Kampüsü’nde üniversite hazırlık kursları ile gençlere, kreşle çocuklara, aşevi ile ihtiyaç sahiplerine hizmet sunuluyor. Çevredeki diğer okullara göre daha uygun fiyatlarla hizmet veren kreş, yoğun talep gördü. İkinci kreş ihtiyacı üzerine Mustafa Ener Yerleşkesi’nin temeli atıldı. Merkeze hayırsever babası Mustafa Ener’in adı verildi. Onur Günay Eğitim Kampüsü Mustafa Ener Yerleşkesi’nde 3-6 yaş arası 120 öğrenciye hizmet verilecek. Altı sınıfın yer alacağı kreşte çocuklar, üç öğün sağlıkla beslenecek, bilimsel eğitimle büyüyecek.

 
Başkan Vekili Demirtaş güne zabıta personelini ziyaret ederek başladı
 
Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Onursal Adıgüzel'i ziyaret etti
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Vekili Demirtaş güne zabıta personelini ziyaret ederek başladı
Kuşadası Belediye Başkan Vekili Tahsin Demirtaş, Zabıta Müdürlüğü’nü ziyaret ...
Karşıyaka’yı bayram coşkusu sardı!
Karşıyakalı çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı muhteşem ...
Efeler Belediyesi çalışıyor, kent daha temiz ve düzenli hale geliyor
Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde ...
 
Yunusemreli çocuklar bayramlarını kutladı
Yunusemre Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 100. ...
15. Uluslararası Alaçatı Ot Festivali’nin görkemli korteji ve 23 Nisan gururu bir arada
Başkan Denizli: “‘Birlikte Çeşme’ sloganıyla yola çıktık, birlikte üretmeye ...
Nazilli’de sahne minik oyuncuların oldu
Nazilli Belediyesi Çocuk Tiyatro Grubu tarafından hazırlanan “Afacanlar ...
 
Bornova’da başkanlık koltuğu çocuklara emanet
Bornova’da Belediye Başkanı Ömer Eşki, 23 Nisan kutlamalarında makamını ...
Menderes’te minik kramponlar sahaya çıktı
Menderes Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Minik ...
Çiğli’de 23 Nisan coşkusu: Minikler bayramı doyasıya kutladı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Çiğli’de bu yıl da büyük bir ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 30 22 5 3 69 23 46 71
2 Fenerbahçe 30 19 10 1 68 30 38 67
3 Trabzonspor 30 19 8 3 57 32 25 65
4 Beşiktaş 30 16 7 7 54 36 18 55
5 Rams Başakşehir 31 14 9 8 52 31 21 51
6 Göztepe 30 12 12 6 37 27 10 48
7 Samsunspor 30 10 12 8 36 39 -3 42
8 Çaykur Rizespor 30 9 10 11 41 42 -1 37
9 Tümosan Konyaspor 30 9 10 11 38 41 -3 37
10 Gaziantep FK 30 9 10 11 41 49 -8 37
11 Kocaelispor 30 9 9 12 25 34 -9 36
12 Corendon Alanyaspor 30 6 15 9 35 35 0 33
13 Kasımpaşa 31 7 10 14 29 45 -16 31
14 Hesap.com Antalyaspor 30 7 7 16 30 49 -19 28
15 Natura Dünyası Gençlerbirliği 30 6 7 17 29 44 -15 25
16 ikas Eyüpspor 30 6 7 17 22 44 -22 25
17 Zecorner Kayserispor 30 4 11 15 21 57 -36 23
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 30 5 5 20 27 53 -26 20
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri