Başkan Tugay'dan kooperatif tutuklamalarına ilk yorum!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kooperatif soruşturmasının ikinci dalgası kapsamında yeniden tutuklanan CHP İzmir eski İl Başkanı Şenol Aslanoğlu hakkında konuştu. Tugay, "Genel Başkanımıza yürekten katılıyorum. Bir önceki il ve büyükşehir belediye başkanlarımızın bu şekilde özgürlüklerinden mahrum bırakılmaları bizi çok üzüyor" dedi.

  • | Son Kale İzmir

Türkü ERBİL/SONKALEİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, kooperatif soruşturmasının ikinci dalgası kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen Şenol Aslanoğlu ve ilk kooperatif soruşturmasından bugüne tutuklu yargılanan geçmiş İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve İZBETON eski Genel Müdürü Heval Savaş Kaya hakkında yeniden tutuklama kararı verilmesi ile ilgili konuştu. 

"YORUM YAPMAM DOĞRU OLMAZ"

Tugay, şunları kaydetti:

"Genel Başkanımıza yürekten katılıyorum. Bir önceki il ve büyükşehir belediye başkanlarımızın bu şekilde özgürlüklerinden mahrum bırakılmaları bizi çok üzüyor. Ben aktif olarak kamu yöneticisi durumundayım. Daha fazla yorum yapmam doğru olmaz. Genel Başkanımız gibi düşünüyorum. Adalete her anlamda yardımcı olmaya hazırım."

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz