ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,2718
    Dolar
  • Euro
    34,9076
    Euro
  • Altın
    2.434,980
    Altın
  • Bist-100
    10.152,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    3/14°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    7/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    9/23°
    IZMIR
  • KONYA
    6/15°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor
Akaryakıtta tek fiyat dönemi başlıyor
Muhabir canlı yayında ceset buldu!
Muhabir canlı yayında ceset buldu!
Sahte diplomalı belediye çalışanı kendine çifte maaş bağlamış!
Sahte diplomalı belediye çalışanı kendine çifte maaş bağlamış!
Hafize Gaye Erkan geri mi dönüyor? Açıklama geldi...
Hafize Gaye Erkan geri mi dönüyor? Açıklama geldi...
4 Ekim 2023 Çarşamba - 11:50

Başkan Tugay'dan kurultay ve yerel seçim mesajı!

CHP Mahalle temsilcileri ve parti üyeleriyle bir araya gelmeye devam eden Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Mustafa Kemal Mahallesi’nde, ilçe yönetimi, mahalle temsilcisi ve partilileriyle buluştu. Yaklaşan 2024 Yerel Seçimleri öncesinde ülke ve siyaset gündeminin konuşulduğu toplantıda, saha çalışmaları üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Tugay dan kurultay ve yerel seçim mesajı!

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay ve CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Levent Güçlü’nün, partililerle bir araya geldiği buluşmaya Mahalle Muhtarı Hanımşah Han da eşlik etti. Ülke ve siyaset gündeminin değerlendirildiği toplantıda Tugay, yaklaşan yerel seçimlerin önemine dikkat çekti; katılımcı bir anlayışla sürdürdükleri belediyecilik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“EMANETİ TAŞIYANLAR CHP ÜYELERİDİR”
Türkiye Cumhuriyeti’nin ve yurttaşların hak ettiği refaha erişmesi için çalıştıklarını ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Tugay, “Ülkemizin, partimizin kurucusu o büyük insan tam yüz yıl önce Bağımsız Cumhuriyetimizi halkın egemen olduğu bir rejim olarak kurdu. Kurulduğu günden bu yana bu ülkede sadece halk egemen olsun, belli sınıflar, belli insanlar egemen olmasın diye mücadele veriliyor. Ve Atatürk diyor ki bu ülkede yaşayan herkes eşittir. Temeli halkın egemenliği, eşitlik ve laiklik üzerine kurulmuş, bilimi ve aklı rehber edinen bağımsız Cumhuriyetimizi ileriye taşıyacak ve bu emaneti koruyacak olanlar, CHP üyeleridir. Türkiye’yi hak ettiği refah seviyesine ulaştıracak, üreten ve istihdam yaratan, sosyal adaleti sağlayan, doğa dostu bir düzen kuracak olanlar da yine partimizin yorulmaz neferleridir. Cumhuriyetimizi yeniden demokrasiyle taçlandırmak, Cumhuriyet Halk Partisinin her üyesinin asli görevidir. Bizler gücümüzü partimizin kurucu liderinden, tapusuna sahip olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alıyoruz” dedi.

KAYBETTİĞİNDE DEĞİL, VAZGEÇTİĞİNDE YENİLİRSİN
Cumhuriyet Halk Partisi’nin milyonlarca insanın umudu olduğunu belirten Başkan Tugay, “Bizi artık kutuplaştıran söylemlere tahammülümüz yok. Ben ülkemizi aydınlık yarınlarına ulaştıracak başka bir parti, başka bir çözüm görmüyorum. Parti içi mücadele ve yarış olur. Ama göreceksiniz kurultaydan, kongrelerden aslan gibi yürekler çıkacak. Tepeden tırnağa seçilen tüm kadrolarımız, mücadeleye bayrağı yere düşürmeden devam edecekler. Bu büyük mücadele iktidar olacağımız günü yaşayacağımız ana kadar devam edecek ve hiç bitmeyecek. 1923’ten 1938’e dünyanın en hızlı kalkınan ülkesi nasıl olduysa bu ülke, CHP kadrolarıyla bunu yeniden başaracak. O insanlar, o yürekler, o beyinler bu partide hep var oldular. Che Guevara ‘Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin’ der. O yüzden vazgeçmeyeceksiniz. Yanlış olan biz değiliz çünkü. Ben inanıyorum kazanacak olan da biziz. Karşıyaka örgütümüz yarın seçim olacakmış gibi hazırlıklarını sürdürüyor; çalınmadık kapı, sıkılmadık el, temas edilmedik yürek bırakmamak için çalışıyor. Bu azimle, kararlılıkla kazanacağız. Aydınlık yarınlara olan inancımızdan asla geri adım atmayacak; demokrasinin, çağdaşlığın egemen olduğu bir Türkiye'ye yeniden kavuşacağız. Emeklinin, esnafın, çiftçinin, emekçinin ve tüm halk kesimlerinin güçlü sesi olmaya devam edecek; adaleti, eşitliği, demokrasiyi, özgür bir geleceği ve insanca yaşam isteğimizi el ele birlikte kazanacağız. 2024 yerel seçimlerinde yine her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

DEMOKRASİ DENGESİNİ YEREL SEÇİM SAĞLAYACAK
Karşıyaka CHP İlçe Başkanı Levent Güçlü, gerçekleştirilen buluşmaların çok önemli olduğunu belirterek, “Türkiye’deki demokrasi dengesini sağlayabilecek olan yerel seçimlere çok az bir süre kaldı. Büyükşehir ve ilçe belediyelerini almak Türkiye’de demokrasi dengesi için çok önemli olacak. Bu yüzden birlik beraberliğimizi koruyup genel seçimde verilen özveriden biraz daha fazlasını göstermeliyiz. Kapı kapı dolaşmaya devam ederek başarıya ulaşacağımız bir süreç yaşayacağız” dedi.
 

 
Urla’nın kadın basketbolcularından Soyer’e ziyaret!
 
4. Uluslararası Çocuk Koruma Kongresi başladı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Elem ve öfke indirimine istinafta onay!
İzmir'in Bornova ilçesinde, evinde cam kesikleri içinde cesedi bulunan ...
Beydağ simit dürümüne coğrafi işaret!
İzmir'in Beydağ ilçesinde yapılan "Beydağ simit dürümü", Türk Patent ve ...
15 ilde PKK operasyonu!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen ...
 
İzmir'de yeni SİT kararları!
Resmi Gazete'de yayımlanan kararla İzmir'in iki ilçesindeki alanlar Arkeolojik ...
Kaybolan 3 kardeşten kahreden haber!
İstanbul Sancaktepe'de önceki gün kaybolan 3 kardeşin cesedi bir inşaatın temelindeki suda bulundu.
İzmir'de kaçak göçmenler helikopterle kurtarıldı!
İzmir'in Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca geri itilen 40 kaçak göçmen kurtarıldı.
 
TSK'dan hava harekatı!
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) Irak'ın ...
Bitcoin Safiye'ye 81 yıl hapis!
Aydın'da kendisini 'ekonomist-broker' olarak tanıtıp farklı meslek gruplarından ...
Palu ailesi davasında karar!
Kocaeli'de 3 yıl önce kaybolan Meryem Tahnal'ın öldürülmesine ilişkin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri