ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,5625
    Dolar
  • Euro
    43,6638
    Euro
  • Altın
    4.032,240
    Altın
  • Bist-100
    9.078,00
    Bist-100
  • ADANA
    13/24°
    ADANA
  • ANKARA
    6/19°
    ANKARA
  • ANTALYA
    14/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/17°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/20°
    IZMIR
  • KONYA
    7/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Miting anonsu yapan CHP'li yöneticilere silahlı saldırı
Miting anonsu yapan CHP'li yöneticilere silahlı saldırı
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
İstanbul’da 1 Mayıs gösterilerinde 384 kişi gözaltına alındı!
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Özgür Özel'den 'Kanal İstanbul' tepkisi
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
Erdoğan'ın grup toplantısı için Meclis'e jammer götürüldüğü iddia edildi!
24 Mayıs 2023 Çarşamba - 11:56

Başkan Tugay'dan sandık çağrısı: 1 oy bile çok önemli!

Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçim çalışmalarına Bakırçay Havzası’nda devam eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay Bergama'da CHP Bergama örgütüyle birlikte esnaf ziyareti gerçekleştirdi, kahvehane toplantılarında vatandaşlara seslendi.

Başkan Tugay dan sandık çağrısı: 1 oy bile çok önemli!

Bergama’nın tarihi sokaklarında, vatandaşlarla sohbet eden Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Sandığa gitmeyen 8 buçuk milyon yurttaşımız var. Katılımı arttırarak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonuçlarını değiştirebiliriz” dedi.

“1 ASIRLIK ULU ÇINAR CHP”

Sahaya inmeden önce CHP Bergama İlçe örgütünde partililerine seslenen Dr. Tugay, “Hepimiz biraz insanlarla konuşup biraz onlara cesaret vermek, ümit vermek zorundayız. Daha yapılmamış bir seçim var. Örgütümüzde kesinlikle kazanamayız diye düşünen kimse yok. Seçimler nasıl kazanılıyor, çalışarak kazanılıyor. İnsanlara anlatarak kazanılıyor. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı konuşmalarda ne kadar kararlı olduğunu, ne kadar inanarak konuştuğunu görüyoruz. Biraz birbirimize dayanarak, birbirimizden güç ve moral alarak çalışmaya devam edeceğiz. Cumhuriyet Halk Partisi’nin fedakar ve cefakar üyeleri; sizler her durumda, her zorlukta, ülkesine, vatanına, milletine sahip çıkan insanlarsınız. Bu hep böyle oldu. Şu anda inanın mazlumun, garibanın, sıkıntılı olan insanların sığındığı yer burası. Ne kadar yoksul varsa, ne kadar sıkıntılı olan insan varsa, ne kadar haksızlığa uğramış insan varsa, hepsinin şu an tek ümidi Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması. Bu yanlışlar bitsin, bu düzen değişsin diye bizi bekliyorlar. Artık her saat çok önemli. Gece gündüz hiç usanmadan çalışacağız. Biz bu vatanı sokakta bulmadık. Sandığa gitmeyen 8 buçuk milyon yurttaşımız var. Katılımı arttırarak Cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonuçlarını değiştirebiliriz. 1 asırlık ulu çınar olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak söylüyorum; inanırsak demokrasi kazanacak, halk kazanacak, Türkiye kazanacak” dedi. 

“HANİ KENDİNE YETEN ÜLKE?”

Kahvehane buluşmalarında 1 oyun bile çok önemli olduğunu hatırlatarak üreticilere seslenen Tugay, “Sadece Türkiye’de değil, dünyada pamuğun en kaliteli yetiştiği yer Bergama. Pamuğa neden düşük fiyat veriyorlar? Çünkü yurt dışından ithal edilsin istiyorlar. Tohumda dışarıya bağımlı oluyorsun, gübrede dışarıya bağımlı oluyorsun, akaryakıtta dışarıya bağımlı oluyorsun, tarımsal her türlü malzemede dışarıya bağımlı oluyorsun, ondan sonra döviz de bir güzel yükseliyor. Çiftçi ekemez, dikemez hale geliyor. Zorluyorsun, itiyorsun, kakıyorsun, üretiyorsun, sana hak ettiğin parayı, alın terinin karşılığını vermiyorlar. Bu şekilde kalkınılabilir mi? Hani milli ekonomi? Hani kendine yeten ülke? Ne oldu, ne zaman biz bu hale geldik? İnsanların adaletli yönetilen, demokrasiyi içselleştirmiş ve hakça yönetilen bir ülkeye ihtiyacı var. Yolsuzluklardan, hırsızlıklardan ve haksızlıklardan kurtarılmış bir ülkeye ihtiyacı var. Bergama verimli toprakların diyarı ve sadık yârimiz bu kadim kara topraklarda çiftçinin desteklendiği, üretim planlamasının yapıldığı, ürün deseninin oluşturulduğu, ithalata değil üretime yönelik tarım politikalarının hayata geçirildiği bir düzene kavuşmak çiftçinin, bu ülkenin yurttaşının hakkı değil mi? Yoksulluk ve işsizlik bu ülkenin kaderi olamaz. Vatanını ve demokrasiyi seven; adalet, refah ve huzur isteyen tüm yurttaşlarımız mutlaka sandığa gitmeli. Unutmayın 1 oy bile çok önemli” diye konuştu.

 
İşte Zafer Partisi’nin alacağı bakanlıklar!
 
İZBAN’a iki yeni istasyon geliyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Batur'dan sandığa davet... ''Geleceğiniz için oy kullanın''
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, 14 Mayıs seçiminde Konak’ta oy oranını ...
Menderes Görece'de yollar yenileniyor
Menderes Belediyesi tarafından Görece Mahallesi'nde yol yapım çalışmaları gerçekleştirildi.
Halkapınar Aktarma Merkezi yepyeni bir görünüme kavuştu!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, “Atıl Alanları Kente Kazandırma” projesi ...
 
Ada'da toplumsal cinsiyet eşitliği hamlesi...
Kuşadası Belediyesi, imzacısı olduğu Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi ...
Kuşadası'nda Celebrity Beyond sevinci...
Kuşadası’na dünyanın en lüks ve büyük yolcu gemilerinden biri olan Malta ...
Başkan Selvitopu'dan 28 Mayıs mesaisi... "İktidarın dinlenmesi gerekiyor"
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, CHP Karabağlar İlçe Başkanı ...
 
Başkan Soyer'den 'Köstebek'li Buca Metrosu müjdesi...
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu'nda köstebek ...
Başkan Günel: "İnşaat yasakları konusunda kimseye taviz vermeyiz"
Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, kentte 15 Mayıs-15 Ekim 2023 tarihleri ...
Bayraklı’nın yollarına modern dokunuş
Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri