Başkan Vekili Şen kadınları yalnız bırakmadı
Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen, Şalvar Gecesi’nde bir araya gelen kadınları yalnız bırakmadı. Birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.
- | Son Kale İzmir
- | Güncelleme:
Menderes Belediye Başkan V. Asuman Şen, Cüneytbey Muhtarlığı’nın düzenlediği Şalvar Gecesi’ne katıldı. Gecede bir araya gelen kadınları yalnız bırakmayan Şen, onlarla sohbet etti. Müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler. Asuman Şen, kadınların açtığı el emeği stantlarını teker teker gezerek tokalaştı. Etkinlikte Başkan Vekili Şen ile fotoğraf çektirmek isteyenler uzun kuyruk oluşturdu. Cüneytbey Muhtarı Aykut Özcan, Asuman Başkan’a teşekkür etti.“Kadının gücünü her alanda birlikte göstereceğiz”
Etkinlik hakkında konuşan Menderes Belediye Başkan Vekili Asuman Şen, “Cüneytbey Muhtarlığımızın düzenlediği Şalvar Gecesi etkinliğine katıldık. Günlük hayatın verdiği yorgunluktan bir nebze olsun uzaklaşarak eğlenceli vakit geçiren değerli kadınlarımızla bir araya gelmiş olduk. Güzel bir gece oldu. Bu geceyi güzelleştiren tüm kadınlarımıza teşekkür ederim. Kadının gücünü her alanda onlarla birlikte göstereceğiz. Geceyi düzenleyen Cüneytbey Mahalle Muhtarımız Aykut Özcan’a tüm kadınlar adına teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

YORUMLAR
Yorum Yap