Bayraklı'da sel felaketinin yaraları sarılıyor!

Bayraklı’yı olumsuz etkileyen sel felaketinin ardından İZSU ekipleriyle birlikte Bayraklı Belediyesinin Fen, Park ve Bahçeler ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk andan itibaren hızlı ve etkin müdahalelerle sahada çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

  • | Son Kale İzmir

Felaketin ardından öncelikle sel sularının tahliyesi ve zarar gören bölgelerin temizliği için yoğun bir çalışma başlatıldı. Bayraklı Belediyesi ve İZSU ekipleri, en çok etkilenen bölgelerde su tahliye işlemlerini hızla tamamlarken, esnaf ve vatandaşlara da destek oldu. Olayın ilk anından itibaren sahada olan ekipler, hasar gören altyapı ve yolların onarımı ile birlikte bozulan yollarda çukurları doldurdu, yollardaki ağaçları kaldırdı, yıkılan duvarlar ördü, ilçe genelinde sel felaketinin izlerini silmek için yoğun mesai yaptı. İzmir Büyükşehir ve Bayraklı Belediyesi iş birliğiyle yürütülen çalışmalar memnuniyet yarattı.

TEDBİRLERİMİZİ ARTIRACAĞIZ 
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, "Çok zor bir süreçten geçtik ama ekiplerimizin özverili çalışmaları sayesinde yaralarımızı hızla sarıyoruz. İZSU ile birlikte tüm ekiplerimiz, sel sularını tahliye etmek ve zarar gören yerlere müdahale etmek için aralıksız çalıştı. Vatandaşlarımızın güvenliği ve huzuru için hala sahada mesaiye devam ediyoruz. Bu zor günleri de hep birlikte atlatacağız. Bir daha böyle bir felaketin yaşanmamasını diliyorum. Bir kez daha tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun" dedi.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz