ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Kılıçdaroğlu'na bir tepki de FETÖ'nün kumpas kurduğu askerlerden
Kılıçdaroğlu'na bir tepki de FETÖ'nün kumpas kurduğu askerlerden
221 eski CHP milletvekilinden 'mutlak butlan' itirazı
221 eski CHP milletvekilinden 'mutlak butlan' itirazı
Celal Şengör zayıflama iğnesiyle 50 kilo verdi
Celal Şengör zayıflama iğnesiyle 50 kilo verdi
CHP'de 800 imza tamam! Düğmeye basılacak tarih belli oldu…
CHP'de 800 imza tamam! Düğmeye basılacak tarih belli oldu…
15 Ocak 2021 Cuma - 11:43

Bayraklı'da yaralar sarılıyor!

Deprem sonrası evleri ağır hasar gören vatandaşlara destek amacıyla Bayraklı Belediyesi’nin Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği ile yaptığı iş birliği kapsamında; 20 depremzede ailenin 1 yıllık kiraları ödenerek, ev eşyası ihtiyaçları karşılandı ve evleri teslim edildi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Sadece bu süreçte değil, kalıcı evlerine çıkana kadar ve sonrasında da yurttaşlarımızın tüm ihtiyaçlarına yanıt vereceğiz. Yaralarımızı el birliğiyle sarıyoruz" dedi.

Bayraklı da yaralar sarılıyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan ve Ahbap Derneği kurucusu ünlü Sanatçı Haluk Levent arasında geçtiğimiz haftalarda imzalanan protokol kapsamında, kira desteğinde bulunulması kararlaştırılan depremzede 20 aileye evleri teslim edildi. Bayraklı Belediyesi tarafından beyaz eşya, mutfak malzemeleri, gıda, hijyen, ev tekstili ve kıyafet gibi ihtiyaçları da karşılanan vatandaşların tamamı evlerine yerleşti.

BELEDİYE ÇALIŞANLARI BİZİ HİÇ YALNIZ BIRAKMADI

1 yıllık kiraları ödenerek yeni evlerine çıkan vatandaşlardan Nejla Karal, projede emeği geçen herkese teşekkür ederek duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'a sosyal desteklerinden dolayı ayrıca teşekkür eden Karal, "Bayraklı Belediyesi çalışanları bizi her zaman aradı. Tüm eksiklerimiz tespit edilerek karşılandı ve ev ile ilgili sıkıntımız çözüldü. Her zaman yanımızda olduklarını bilmek bize güç verdi. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"BİZ BİR AİLEYİZ"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Bayraklı Belediyesi olarak Hürriyet Emlak ve Ahbap Derneği ile imzaladığımız protokol kapsamında 20 depremzede ailemizin barınmayla ilgili sorunlarını çözüp, 1 yıllık kira masraflarını ve eşya ihtiyaçlarını karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Depremden etkilenen tüm yurttaşlarımızın kalıcı konutlara çıkmasıyla ilgili çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu konuda, geçtiğimiz aylarda ilçemizde,1999 yılı deprem yönetmeliği öncesinde inşa edilen tüm yapıların yıkılarak, yenilerinin yapılması sırasında doğabilecek hak kaybını önleyecek tarihi bir kararı meclisimizde oybirliği ile kabul ettik ve plan notlarımızı büyükşehir meclisimize gönderdik.Depremin ilk gününden itibaren Bayraklı'dan tüm dünyaya çok büyük bir dayanışma örneği sergiledik. Yaralarımızı birlikte sarmak için gece gündüz tüm gönüllülerimiz, kurumlarımızla birlikte çalıştık. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Sadece bu süreçte değil, her zaman yurttaşlarımızın yanında olacağız. Çünkü, biz bir aileyiz" dedi.

 
Şampiyon zabıta, Bornova'nın gururu!
 
İyi ki doğdun, koca Nazım!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Şampiyon zabıta, Bornova'nın gururu!
Bornova Belediyesi’nde Zabıta Memuru olarak görev yapan Ali Bilgin, kick ...
Konak’ta imzalar çevre için atıldı
Konak Belediyesi, çevre ve iklim değişikliği, insan hakları, ekolojik ...
Menemen Belediye Başkanvekili Aydın Pehlivan:"İşten atıldığım yere başkan oldum"
Menemen Belediye Başkanvekili kura çekimini kazanan AK Partili Aydın Pehlivan, ...
 
Bergama'ya Zeytin Park geliyor
Bergama’nın geçmişten aldığı güçle, gelecekte daha düzenli olmasını hedefleyen ...
Nar Çiçekleri’ne geri dönüşüm eğitimi
Çocuklara çevre bilincini aşılamak ve doğaya zararlı atıklar konusunda ...
Çiğli'den çocuk hakları mücadelesine uluslararası destek
Çiğli Belediyesi, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi ...
 
İzmir'de 3 ilçeye tarihi yatırım!
İzmir’in önemli turizm merkezlerinden Dikili, Foça ve Karaburun İzmir ...
Menemen'de AK Partili Pehlivan mesaiye başladı
Menemen'de İzmir Valiliği'nin kararıyla tekrarlanan Belediye Başkanvekilliği ...
Bayraklı'da personele mesleki yeterlilik sınavı
Bayraklı Belediyesinde iş sağlığı ve güvenliği konusunda mesleki yeterlilik ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri