Bayraklıdede Mahallesi'nde asfalt seferberliği!

Kuşadası Belediyesi tarafından Bayraklıdede Mahallesi’nde gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları kapsamında 444’üncü Sokak’tan sonra 446 ve 449’uncu sokaklarda sürdürülen sıcak asfalt çalışması da tamamlandı.

  • | Son Kale İzmir

Başkan Ömer Günel’in göreve gelmesinin ardından kente 4 buçuk yılda 1 milyon 525 bin metrekare yeni yol kazandırarak rekora imza atan Kuşadası Belediyesi, farklı noktalarda gerçekleştirdiği üst yapıyı yenileme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Bayraklıdede Mahallesi’nin yollarını sıcak asfaltla kaplıyor. 

Turizmin başkenti Kuşadası’na yakışan modern ve konforlu yollar yapmak için çalışan Kuşadası Belediyesi, bölgede bulunan 444’üncü Sokak’tan sonra 446 ve 449’uncu sokaklarda başlattığı sıcak asfalt çalışmasını da kısa sürede tamamladı. Bayraklıdede Mahallesi’ne toplam 5 bin 500 metrekare daha yeni yol kazandırmak amacıyla yapılan çalışma, 451’inci Sokak’ta gerçekleştirilecek kaldırım, bordür imalatı ve sıcak asfalt serimi ile devam edecek.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz