ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    38,5550
    Dolar
  • Euro
    43,7418
    Euro
  • Altın
    4.041,740
    Altın
  • Bist-100
    9.170,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/22°
    ADANA
  • ANKARA
    8/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/21°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/22°
    IZMIR
  • KONYA
    8/17°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
KKTC'de kayıp beş kasetle ilgili açıklama yapan isim öldü!
KKTC'de kayıp beş kasetle ilgili açıklama yapan isim öldü!
Elektrikler kesildi Ankara-İstanbul seferi durduruldu!
Elektrikler kesildi Ankara-İstanbul seferi durduruldu!
RSF endeksi: Türkiye basın özgürlüğünde ‘çok vahim’ kategoride
RSF endeksi: Türkiye basın özgürlüğünde ‘çok vahim’ kategoride
Ekrem imamoğlu’ndan iftiralara karşı 200’ün üzerinde suç duyurusu
Ekrem imamoğlu’ndan iftiralara karşı 200’ün üzerinde suç duyurusu
30 Kasım 2019 Cumartesi - 11:35

Belediye binasına kırmızı bayrak!

Engelsiz bir İzmir yaratmak için el ele veren İzmir’deki belediye başkanlarının eşleri, Kemalpaşa Belediye binasına “Kırmızı Bayrak” verilmesi nedeniyle düzenlenen törende bir araya geldi.  

Belediye binasına kırmızı bayrak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından engellilerin yaşamını kolaylaştıran mekanlar ve ulaşım araçlarını simgeleyen “Kırmızı Bayrak” bu kez de Kemalpaşa Belediye binasına asıldı. Dün gerçekleşen törende konuşan Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, hedefinin engelsiz bir Kemalpaşa yaratmak olduğunu söyledi. 

Engelliler konusunda toplumsal farkındalık oluşturmak, engellilerin yaşamını ve hizmetlere erişimini kolaylaştırmak için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in eşi Neptün Soyer’in önderliğinde kolları sıvayan İzmir’de görev yapan belediye başkan eşleri de Kemalpaşa’daydı. Kemalpaşa Belediye Başkanı eşi Lütfiye Karakayalı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, söz alan Neptün Soyer, şunları söyledi: “Bizim gönül birliğimiz var. Siyaset yapmak 24 saatinizi hesapsız kitapsız o memleketin geleceği için çalışmak demek. Bu yolda size ilk yoldaşlığı yapan aileniz oluyor. Bu iş evde başlıyor. Oy veren ilk kişiler olarak eşlerimize her alanda destek veriyoruz. Engelli vatandaşlarımızla el ele olmak bizim idealimiz. Gönlümüzde yatan hayatın engelli engelsiz diye ayrım yapılmadan yaşanması. Biz o yüzden gönüllülüğü çok önemsiyoruz. Gönlümüzle buradayız, sadece Kemalpaşa’ya de ğil her yere koşa koşa gitmeye hazırız. El ele, gönül gönüle İzmir çok daha güzel şeylere layık.” 

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Aysel Özkan da “İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak 61. Kırmızı bayrağımızı veriyoruz. Erişim hakkı çok temel bir hak bunun tüm İzmir’de yayılması için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.  

“Kırmızı Bayrak” için aday ilçe belirlendi 

Törenden sonra başkan eşlerinin gerçekleştirdiği toplantıda; Engelsizmir Kongresi 2020 kapsamında oluşturulan Sosyal Komite bünyesinde yürütülecek “Elim Sende” Projesi’nin sunumu yapıldı. Engelli ve engelsiz çocukları kaynaştırmayı hedefleyen “Elim Sende” projesinin, Engelsizmir Kongresi 2020 kapsamında tüm ilçe belediyelerinde uygulanma kararı alındı. Proje kapsamında ilçe belediyelerinden görevlendirmelerin yapılacağı kararlaştırıldı. Ayrıca, Gaziemir Belediyesi Kırmızı Bayrak için aday ilçe olarak belirlendi. 

Kimler katıldı? 

Toplantıya, Urla Belediye Başkanı’nın eşi Burcu Oğuz, Güzelbahçe Belediye Başkanı’nın eşi Nilüfer İnce, Seferihisar Belediye Başkanı'nın eşi Fatma Yetişkin, Karşıyaka Belediye Başkanı’nın eşi Öznur Tugay, Bornova Belediye Başkanı’nın eşi Ufuk İduğ, Bayraklı Belediye Başkanı’nın eşi Aylin Sandal, Narlıdere Belediye Başkanı’nın eşi İlke Engin, Dikili Belediye Başkanı’nın eşi Nesrin Kırgöz, Ödemiş Belediye Başkanı’nın eşi Selma Eriş, Tire Belediye Başkanı’nın eşi Necibe Duran, Foça Belediye Başkanı’nın eşi Seçil Gürbüz, Gaziemir Belediye Başkanı’nın eşi Deniz Arda, Menderes Belediye Başkanı’nın eşi Aslı Kayalar, Menemen Belediye Başkanı’nın eşi Dilek Aksoy ve Karabağlar Belediye Başkanı’nın eşi Fügen Selvitopu katıldı.

 
Çeşme'de111 kaçak göçmen yakalandı
 
Sındır: İktidar kervanı otoyolda düzüyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak’ta nostalji rüzgarı
Konak Belediyesi’ni yeni kurulan Popüler Müzik Korosu, sezonu Ersan Erdura ile açıyor.
Bornova, kadına şiddete 'Dur' dedi
Kadınların sosyal yaşamda daha etkin bir şekilde yer alabilmesi için projeler ...
Bayraklı'da yaşamak bir ayrıcalık olacak
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, spor kursiyeri kadınlarla kahvaltıda ...
 
İzmir iklim krizi ile mücadele ediyor
İzmir Büyükşehir Belediye Tunç Soyer açıkladı: İzmir, seragazı emisyonunu ...
Bizim Ev ve Bizim Mağaza yüz güldürüyor
Konak Belediyesi ihtiyaç fazlası, kullanılabilir durumda olan her türlü ...
Briç heyecanı Bornova’da yaşanacak
Bornova Belediyesi, Bornova Briç ve Spor Kulubü işbirliğiyle Briç Turnuvası ...
 
ESHOT’ta çözüm oranı yüzde 82
ESHOT Genel Müdürlüğü’ne bağlı çağrı merkezine ayda ortalama yaklaşık ...
Tunç Soyer'den engelleri kaldıran ziyaret
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Türkiye Sakatlar Derneği İzmir Şubesi’ni ziyaret etti.
İzmir'in bütçesinin yarısı yatırımlara ayrıldı
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 7 milyar 950 milyon liralık 2020 bütçesi ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 31 25 5 1 78 30 48 80
2 Fenerbahçe 31 23 6 2 80 31 49 75
3 Reeder Samsunspor 32 16 6 10 47 38 9 54
4 Beşiktaş 31 14 10 7 48 32 16 52
5 ikas Eyüpspor 32 14 8 10 49 38 11 50
6 Rams Başakşehir 31 14 6 11 50 43 7 48
7 Trabzonspor 31 12 9 10 52 39 13 45
8 Göztepe 31 11 10 10 51 39 12 43
9 Tümosan Konyaspor 32 12 7 13 41 44 -3 43
10 Kasımpaşa 31 10 12 9 53 55 -2 42
11 Gaziantep FK 31 12 6 13 41 43 -2 42
12 Bellona Kayserispor 31 10 10 11 39 49 -10 40
13 Onvo Antalyaspor 31 11 7 13 34 55 -21 40
14 Çaykur Rizespor 31 11 4 16 36 50 -14 37
15 Net Global Sivasspor 32 9 7 16 43 53 -10 34
16 Corendon Alanyaspor 31 9 7 15 36 47 -11 34
17 Sipay Bodrum FK 32 9 7 16 24 37 -13 34
18 Atakaş Hatayspor 31 4 7 20 33 62 -29 19
19 Adana Demirspor 31 2 4 25 27 77 -50 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri