ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    43,9678
    Dolar
  • Euro
    51,4310
    Euro
  • Altın
    7.595,470
    Altın
  • Bist-100
    13.346,00
    Bist-100
  • ADANA
    5/19°
    ADANA
  • ANKARA
    -2/12°
    ANKARA
  • ANTALYA
    6/17°
    ANTALYA
  • BURSA
    4/15°
    BURSA
  • ISTANBUL
    6/12°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    3/17°
    IZMIR
  • KONYA
    -3/11°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Şubat ayı enflasyonu belli oldu
Şubat ayı enflasyonu belli oldu
Numan Kurtulmuş’tan Meclis’te iftar: Bir muhalefet partisinden katılmama kararı
Numan Kurtulmuş’tan Meclis’te iftar: Bir muhalefet partisinden katılmama kararı
Adalet Bakanı Gürlek'ten öldürülen öğretmen Fatma Nur Çelik için açıklama
Adalet Bakanı Gürlek'ten öldürülen öğretmen Fatma Nur Çelik için açıklama
Tutuklanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan görevden uzaklaştırıldı
Tutuklanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan görevden uzaklaştırıldı
18 Kasım 2023 Cumartesi - 22:41

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat: "Yeni bir sayfa açmak lazım"

Beşiktaş Kulübünün 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulu öncesinde başkan adaylarından Hasan Arat, "Beşiktaş'ın yeni bir beyaz sayfa açması lazım." dedi.

Beşiktaş başkan adayı Hasan Arat:  Yeni bir sayfa açmak lazım

İzmir'de bir otelde Beşiktaş Genel Kurul üyeleriyle bir araya gelen Arat, toplantı öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Arat, babasının da İzmirli olduğunu, kenttin hep ilklere imza attığını söyledi.

Dün akşam İstanbul'da tanıtım toplantısı yaptıklarını hatırlatan Arat, şunları kaydetti:

"Çok yoğun bir katılım oldu. Sosyal, dijital ve geleneksel medyada önemli yer aldı. Çok ciddi sayılara ulaştık. Bu halkımızın Beşiktaş'a olan teveccühünü gösteriyor. Yani Beşiktaş bu zor durumda, seçim ortamında Türkiye'de en önemli gündem olabiliyor. Dolayısıyla biz bu seçimi çok ciddiye alıyoruz. Bu seçimde en önemli olay, bütün kongre üyelerimizin mutlaka oy vermeye gelmesi lazım. Oy vermeden bu kulübe sahip olamayız. Ben her zaman tekrarlıyorum. Bu köprüden önceki son çıkıştır. Gelip kulüplerine sahip çıksınlar. Ben öncüyüm, bu hepimizin kulübü. Bu Beşiktaşlıların yolu. Çok önemli bir hareket. Bu harekete inananların Beşiktaş'ta bu değişimi yapacağını düşünüyorum. Beşiktaş'ın yeni bir beyaz sayfa açması lazım. 23 yıllık düzen yerini yeni bir beyaz sayfaya bırakmalıdır. Ben tüm Beşiktaşlıları bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

Arat, Süleyman Seba'nın geleneğinden gelen bir yöneticilik tarzına sahip olduğunu, spordaki sermayesini Beşiktaş'a aktarmaya geldiğini aktardı.

Beşiktaş'ın haklarını kuvvetli şekilde arayacağını vurgulayan Arat, "Bu konuda çok ciddi serzenişleri var. Ben Almanya ve Türkiye'de dolaştığı tüm şehirlerde 2 tane konu öne çıkıyor. Merkez Hakem Komitesi ne olacak? Federasyonda lobimiz var mı? Bu öyle enteresan bir şey ki, federasyonda çok uzun süre Beşiktaşlıların başkanlık yaptığını biliyoruz. Başkan yardımcılıklarını yaptığını biliyoruz. Bu lobiler sürekli değişiyor. Beşiktaş, bu konuda gerekeni yapacaktır. Bu yönetimler siz geldiğiniz anda belli olur. Bizim ekibimiz bu ilişkileri çok iyi düzenleyebilecek güçte bir ekip olacak." diye konuştu.

Arat, 3 Aralık'ta yapılacak olağanüstü genel kurulda başkan seçilmesi halinde önceliğinin moral bozukluğu yaratan futbol takımını toparlamak olduğunu ifade etti.

Gerekli transferlerin 4 Aralık'tan itibaren resmiyete dönüşmesini sağlayacaklarını anlatan Arat, "Çünkü 4 Aralık artık başkanın belli olduğu gün olacak. Mazbatalarımızı alacağımız tarih belli değil henüz. Ama çok süratli olacağını düşünüyorum. Daha sonra hemen teknik direktörümüzle bir araya gelip gerekli çalışmaları yapacağız ama bizim zaten çalışmalarımız hazır. Çok uzun zamandan beri. O takviyeleri hemen gerçekleştireceğiz. Çünkü Beşiktaş'ın acil bu takviyeye ihtiyacı var. O takviyeler zamanında yapılırsa gelecek seneye de sağlıklı gireriz. Bu sene de bulunduğumuz pozisyonları ona göre değerlendiririz. Çünkü bu spordur. Lig henüz bitmedi." dedi.

Arat, kongrede 21 bin 500'ün üzerinde üyenin oy kullanacağını hatırlattı.

Bugüne kadar kongrelerde üyelerin yaklaşık yüzde 60'ının oy kullandığını hatırlatan Arat, "Bu yüzdeyi arttıralım. Hepiniz oy kullanmaya gelin. Sağlık dışında hiçbir mazeret olmaması lazım. Gelin oylarınızı kullanın ve en doğru aday kimse ona oyunuzu verin. Ama Beşiktaş'ın kaderini belirleyecek bir seçimdir. Son ana kadar, son sandık açılana kadar konsantrasyonumuz tam olarak devam edecek." şeklinde konuştu.

Etiketler:
 
Altınordu'ya tek kurşun!
 
Polat ailesinin avukatının ifadesi ortaya çıktı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'ya tek kurşun!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Altınordu ...
Karşıyaka nefes aldı
TFF 3'üncü Lig 2'nci Grup'ta Karşıyaka evinde Kelkit Hürriyetspor'u 54 ...
Bucaspor 1928'in konuğu Kırklarelispor!
TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta geçen hafta deplasmanda Kırşehir FK ile 1-1 ...
 
Menemen FK'da hedef 3 puan!
TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta hedefini üstü sıralar olarak belirleyen ...
Göztepe'de Ali Dere formayı kaptırdı!
1'inci Lig ekiplerinden Göztepe'nin bu sezon başında Altınordu'dan kadrosuna ...
Altay'a Deniz Kadah tesellisi!
1'inci Lig'de son olarak evinde lider Eyüpspor'a 7-1 yenilerek milli araya ...
 
Galatasaray'dan Süper Kupa başvurusu!
Galatasaray, Suudi Arabistan'da oynanacak olan Süper Kupa finalinin yerinin ...
Altay'da tribünden gelen başkan modeli!
1'inci Lig'de kümede kalma mücaelesi veren son sıradaki Altay'da başkanlık ...
Göztepe kader maçlarına çıkacak!
1'İNCİ Lig'de üst üste Kocaelispor ve Erzurumspor FK (D) maçlarını kaybedip ...
 
urit, urla,
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 24 18 4 2 58 18 40 58
2 Fenerbahçe 24 15 9 0 54 23 31 54
3 Trabzonspor 24 15 6 3 48 28 20 51
4 Beşiktaş 24 13 7 4 45 29 16 46
5 Göztepe 24 11 9 4 27 16 11 42
6 Rams Başakşehir 24 11 6 7 42 26 16 39
7 Samsunspor 24 7 11 6 25 27 -2 32
8 Kocaelispor 24 8 6 10 21 25 -4 30
9 Gaziantep FK 24 7 8 9 30 40 -10 29
10 Çaykur Rizespor 24 6 9 9 31 35 -4 27
11 Corendon Alanyaspor 24 5 11 8 26 30 -4 26
12 Natura Dünyası Gençlerbirliği 24 6 6 12 28 34 -6 24
13 Hesap.com Antalyaspor 24 6 6 12 24 38 -14 24
14 Tümosan Konyaspor 24 5 8 11 27 37 -10 23
15 ikas Eyüpspor 24 5 7 12 19 35 -16 22
16 Kasımpaşa 24 4 8 12 20 35 -15 20
17 Zecorner Kayserispor 24 3 11 10 18 43 -25 20
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 24 3 4 17 21 45 -24 13
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri