ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    40,1704
    Dolar
  • Euro
    47,0711
    Euro
  • Altın
    4.335,040
    Altın
  • Bist-100
    10.358,00
    Bist-100
  • ADANA
    24/34°
    ADANA
  • ANKARA
    22/37°
    ANKARA
  • ANTALYA
    24/32°
    ANTALYA
  • BURSA
    21/37°
    BURSA
  • ISTANBUL
    23/29°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    21/35°
    IZMIR
  • KONYA
    22/35°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Özgür Özel'e Antalya'da jet soruşturma
Özgür Özel'e Antalya'da jet soruşturma
Antalya Muhittin Böcek için ayakta!
Antalya Muhittin Böcek için ayakta!
Erdoğan'dan ilk açıklama geldi
Erdoğan'dan ilk açıklama geldi
'Silah bırakma' töreni sonrası Özel'den ilk sözler!
'Silah bırakma' töreni sonrası Özel'den ilk sözler!
23 Eylül 2022 Cuma - 15:42

Buca'da asgari ücret 11 bin 500 lira oldu

Buca Belediyesi’nde bin 525 personeli ilgilendiren toplu iş sözleşmesi süreci tamamlandı.  En az ücret alan personelin maaşının 11 bin 500 TL olduğu sözleşmede, işçiler çok sayıda yeni sendikal hak kazandı. Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, “Toplu iş sözleşmesi tüm emekçi kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun. Yeni haklarınız ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi. Başkan Kılıç, çalışanlarının banka promosyon sözleşmelerini güncelleyeceklerinin de müjdesini verdi.

Buca da asgari ücret 11 bin 500 lira oldu

Buca Belediyesi ile Devrimci İşçi Sendikaları Konfederasyonu (DİSK) Genel İş 5 No'lu Şube'de örgütlü işçiler arasında gerçekleştirilen toplu sözleşme süreci yüz güldüren bir maaş artışı ile son buldu. Toplu iş sözleşmesinin imza töreni Buca Belediyesi önünde düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Törene Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, DİSK Genel İş Genel Sekreteri Şükret Sevgener, DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, Genel İş 5 No’lu Şube Başkanı Savaş Aras, CHP Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe,  Buca Belediyesi Başkan Yardımcıları, sendika temsilcileri ve işçiler katıldı. Bayram havasında gerçekleştirilen törende “İşçi Dostu Başkan Erhan Kılıç” pankartları açan işçiler, sloganlar eşliğinde halaylar çekti. 

ANALARININ AK SÜTÜ GİBİ HELAL OLSUN

Törende konuşan Başkan Erhan Kılıç,  “Makamlar gelip geçicidir. Ancak emek ve çalışanlar Belediyemizin olmazsa olmazıdır. Kentin yaşanabilir hale gelmesini sağlayanlar emekçi kardeşlerimizdir. Ben işçilerime vereceğim maaşı belirlerken verebileceğim maksimum rakam nedir ona bakarım. Onları mağdur etmek istemem. Aynı zamanda kendi mali disiplini sağlayacak, Belediyemizin çalışmalarını engellemeyecek bir rakamı belirlerim. Teknik olarak verebileceğimiz en iyi rakamı verdik. Toplu iş sözleşmesi tüm emekçi kardeşlerime hayırlı uğurlu olsun.  Analarının ak sütü gibi helal olsun.” 

Başkan Kılıç, öte yandan çalışanlarının banka promosyon sözleşmelerini güncelleyeceklerinin de müjdesini verdi.

BAŞKAN KILIÇ’A TEŞEKKÜR

DİSK Genel İş Genel Sekreteri Şükret Sevgener, işçilerin açtığı pankartta “İşçi Dostu Başkan Erhan” pankartına gönderme yaparak, Başkan Kılıç’ın bu sözü sonuna kadar hak ettiğini söyledi. DİSK Ege Bölge Temsilcisi Memiş Sarı, ise her toplu iş sözleşmesi gününün işçiler için bir bayram günü olduğunu belirterek, Başkan Erhan Kılıç’a teşekkür etti. Genel İş 5 No’lu Şube Başkanı Savaş Aras da ekonomik krizin en büyük acısını emekçilerin çektiklerini belirterek, bu zor günlerde emekçiden yana tavır koyan  Başkan Erhan Kılıç’a teşekkürlerini iletti.

 
İzmir'de yine göçmen faciası!
 
Kuşadası Belediyesi'nden hastane bahçesine spor alanı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer: İzmir’in limanlarından sokaklarına uzanan bir plan hazırlıyoruz!
Uluslararası Kentsel Hareketlilik ve Liman Şehirleri Çalıştayı İzmir’de ...
Bayraklı’da ücretsiz sağlık hizmetleri yüzleri güldürüyor!
Bayraklı Belediyesinin sağlık alanında fark yaratan çalışmaları kapsamında ...
Karşıyaka'da genç yetenekler keşfediliyor!
Karşıyaka Belediyesi’nin Ocak ayında hizmete açtığı Sportif Yetenek Ölçüm ...
 
Konak'ta renkli Otomobilsiz Kent Günü kutlaması!
Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Güzelyalı’da bir günlüğüne trafiğe ...
Çeşme'de festival coşkusu!
Bu yıl “Balkan Günleri” temasıyla Çeşme Belediyesi tarafından 22-25 Eylül ...
Bornova’ya Sağlığı Geliştiren Belediye unvanı!
Bornova Belediyesi, Sağlık Bakanlığı’nın belirlediği kriterlerin yüzde ...
 
Gaziemir'de hastalar ona emanet!
Gaziemir Belediyesi Sağlık Köyü’nde hastaneye gidemeyecek durumda olan ...
Karabağlar'da imar planı toplantısı!
Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın, Osman Aksüner, Aşık ...
Karaburun'da Demokrasi Parkı açıldı!
Karaburun Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Demokrasi Parkı, ilçenin ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Kayserispor 0 0 0 0 0 0 0 0
2 Beşiktaş 0 0 0 0 0 0 0 0
3 Çaykur Rizespor 0 0 0 0 0 0 0 0
4 Corendon Alanyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
5 Fenerbahçe 0 0 0 0 0 0 0 0
6 Galatasaray 0 0 0 0 0 0 0 0
7 Gaziantep FK 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Gençlerbirliği 0 0 0 0 0 0 0 0
9 Göztepe 0 0 0 0 0 0 0 0
10 ikas Eyüpspor 0 0 0 0 0 0 0 0
11 Kasımpaşa 0 0 0 0 0 0 0 0
12 Kocaelispor 0 0 0 0 0 0 0 0
13 Antalyaspor 0 0 0 0 0 0 0 0
14 Rams Başakşehir 0 0 0 0 0 0 0 0
15 Samsunspor 0 0 0 0 0 0 0 0
16 Sipay Bodrum FK 36 9 10 17 26 43 -17 37
17 Fatih Karagümrük 0 0 0 0 0 0 0 0
18 Net Global Sivasspor 36 9 8 19 44 60 -16 35
19 Trabzonspor 0 0 0 0 0 0 0 0
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri