ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    20/32°
    ADANA
  • ANKARA
    14/24°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/24°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Busenaz Sürmeneli, Avrupa şampiyonu
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Hortum felaketi: 5 ölü, 33 yaralı
Derbide Fenerbahçe kazandı!
Derbide Fenerbahçe kazandı!
9 Mayıs 2023 Salı - 21:57

Buca’da miting gibi buluşma

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel ve Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, Forbes Sevgi Yolu’nda Bucalılarla bir araya geldi. Miting havasında geçen buluşmada coşkulu kalabalığa seslenen Özgür Özel,  “Büyük bir kalabalığın önünde bir tabureye çıkmak iddialı bir siyasettir. Ama Buca’da, hafta içinde, bir akşamüstü Forbes Caddesi’ni alıp alabildiğine doldurmak, orada miting yapmak iktidardır, iktidar” diye konuştu.

Buca’da miting gibi buluşma

SONKALEİZMİR- Yaklaşan genel seçim öncesi saha çalışmalarını hızlandıran Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, kentin en işlek caddesinde CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ile birlikte bir halk buluşması gerçekleştirdi. Vatandaşların yoğun katılımı ile mitinge dönüşen buluşmada, coşkulu sloganlar atıldı.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç, bundan 4 yıl önce yerel seçimler döneminde CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in yine Buca’ya geldiğini hatırlatarak, “Sayın Başkan Vekilimiz Buca’ya gelmişlerdi. Biz dedik ki ‘Özgür Bey’in bir umudu var’. O gün seçimi kazandık. Bugün yine Sayın Grup Başkan Vekilimiz burada. Yine bir seçim geldi. Biz inanıyoruz ki  beş gün sonra bu seçimi ilk turda kazanacağız. Buca vatanseverliğini, hoşgörüsünü; barışa, mutluluğa olan inancını sandıkta gösterecek. 13.Cumhurbaşkanı olarak Kemal Kılıçdaroğlu’nu tüm Türkiye’ye ilan edecek” dedi.

ÇALINMADIK KAPI BIRAKMADIK

Genel seçimler öncesi yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını hatırlatan Başkan Erhan Kılıç, “Seçime beş  gün kaldı. Bizler çok çalıştık. Parti emekçilerimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız, ilçe başkanımız çok çalıştı. Çalmadık kapı bırakmadılar. Bu çalışmalara ben de bizzat katıldım. Şunu gördüm, vatandaşlarımızın inancı tam. Onlar da biliyor. Hepimiz biliyoruz.  Genel Başkanımız 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu ülkenin kurtuluşu olacak”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na  Erzurum’da gerçekleştirilen saldırıyı kınayan Başkan Kılıç “Bu korku değil de nedir? Ama biz iyiliği inşa edeceğiz. 14 Mayıs’ta Cumhuriyetimiz’i demokrasi ile taçlandıracağız” dedi.

BU LİSTE İKTİDAR LİSTESİDİR

Yaptığı konuşmada vatandaşlara 14 Mayıs günü sandığa gitmeleri yönünde çağrıda bulunan Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili  Özgür Özel, “ İzmir’de CHP listesi var. Bu listede  çok kıymetli milletvekili adaylarımız var. Ayrıca ittifak ortaklarımızın belirlediği isimler var.  O liste Cumhuriyetimizin100.yılının büyük ittifakının,  Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı’nın listesidir. O liste Cumhuriyet’in yüzüncü yılında iktidar olduğumuzun müjdesidir. Listemize sahip çıkın, partimize sahip çıkın” diye konuştu.

“BU KALABALIK İKTİDARIN GÖSTERGESİDİR”

Caddede her geçen an artan kalabalığa dikkat çeken Özel: “ Buca’da Forbes Caddesi’ne gelmek, esnaf dolaşmak siyasettir. Kafeteryada gençlerle sohbet etmek siyasettir. Bir kahvenin önünde toplanan kalabalığa hitap etmek iyi siyasettir. Büyük bir kalabalığın önünde bir tabureye çıkmak iddialı bir siyasettir. Ama Buca’da hafta içinde bir akşamüstü Forbes Caddesi’ni alıp alabildiğine doldurmak, orada miting yapmak iktidardır, iktidar” diye konuştu.

Bir şekilde geçmişte partiden ayrılan, oy vermeyen ancak gönlü CHP’de olan vatandaşlara çağrıda bulunan Özel “Babaevinin kapısı herkese ardına kadar açıktır. Babaevinin tapusu ne bendedir ne de Kemal Bey de. Bu babaevi ki tapusu bir kişiye kayıtlıdır. O da Gazi Mustafa Kemal”

“KALP YAPANLAR KAZANACAK”

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na Erzurum da yapılan saldırıya değinen Özel, “İzmirliler kalpleri yapın. Onlar taş atsın. Siz kalp yapın. Gül atın, karanfil atın. Taş atanlar değil karanfil atanlar kazanacak. Siz bu ülkenin makus kaderini yenmeye, vatan evlatlarının dönemini başlatmaya, özgürlükleri yeniden bu ülkeye getirmeye, gençlerimizi umutlandırmaya, bu güzel gençliğe sahip çıkmaya, Türkiye’mizin ikinci yüzyılını başlatmaya var mısınız? Bu işi ikinci turda bitirmeye var mısınız?”dedi.

Grup Başkan Vekili Özgür Özel’den önce bir konuşma gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi Buca İlçe Başkanı Hacer Taş Gültepe, Bucalılara seslenerek, “ Baharı örgütleyenler burada. Haydi! Var mısınız kazanalım? İlk turda bitirelim“ diye konuştu.

 
Arınç yine ortaya çıktı... "Hayat pahalılığı var"
 
Soyer: İzmir’de yaşamı birleşe birleşe dönüştürüyoruz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Arınç yine ortaya çıktı... "Hayat pahalılığı var"
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç, "Biz oy kaybetmiyoruz. İnsanların akıllarında ...
CHP'den YSK'ya flaş başvuru... ''İktidar 81 ilde CHP logolu PKK afişleri asacak''
CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, AK Parti'nin dezenformasyon ...
AK Partili Hızal'dan Kemeraltı tepkisi: 'Hemşehrilerimiz yolda soğan yetiştiriyor!"
İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal, ...
 
AK Partili Sürekli gençlerle buluştu...
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, bir günde ...
AK Partili İnan'dan CHP'li Bakan'a: ''FETÖ'ye kalkan olmak ile tanıyoruz seni''
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir ...
Muharrem İnce: Ben olmazsam birinci turda Erdoğan alır!
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Denzili'de yaptığı konuşmada "Ben olmazsam ...
 
Başkan Sandal: Halk kazanacak, Türkiye kazanacak!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, mahalle ziyaretlerinde hız kesmiyor. ...
Soyer'den Çamkule saldırısı tepkisi...
İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Çamkule'de CHP seçim bürosuna ...
Selda Bağcan’dan Muharrem İnce’ye çağrı
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye çağrı yapan sanatçı Selda Bağcan, ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri