ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3118
    Dolar
  • Euro
    35,0154
    Euro
  • Altın
    2.455,330
    Altın
  • Bist-100
    10.179,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/25°
    ADANA
  • ANKARA
    6/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    16/23°
    ANTALYA
  • BURSA
    4/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    10/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    10/26°
    IZMIR
  • KONYA
    9/20°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
50 ilde sahte fatura incelemesi!
50 ilde sahte fatura incelemesi!
AK Partili isimden flaş sözler: Saraydan talimat almıyoruz!
AK Partili isimden flaş sözler: Saraydan talimat almıyoruz!
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine dev zam!
Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine dev zam!
Eşini başka bir erkekle yakaladı, boru anahtarıyla dehşet saçtı!
Eşini başka bir erkekle yakaladı, boru anahtarıyla dehşet saçtı!
15 Aralık 2021 Çarşamba - 11:15

Burak İnce'den Altınordu'ya görkemli veda

Spor Toto 1'inci Lig'de düşme hattında yer alan Altınordu, 17'nci hafta müsabakasında evinde oynadığı Kocaelispor maçında müthiş bir geri dönüşe imza attı. Rakibi karşısında 2-0 geriye düşen kırmızı-lacivertliler, önemli eksiklerine rağmen karşılaşmayı 3-2 kazanarak büyük bir sevinç yaşadı.

Burak İnce den Altınordu ya görkemli veda

Altınordu'nun altyapısından yetiştirip vitrine çıkardığı Burak İnce ise takımına gol ve zaferle veda etti. İzmir ekibinin Bundesliga ekibi Arminia Bielefeld'e sattığı genç orta saha oyuncusu yuvasında son maçına çıktı. Mücadeleye 11'de başlayan 17 yaşındaki futbolcu galibiyetin baş mimarı oldu.

Altınordu'yu 3-2 öne geçiren golü kaydeden Burak, 83'üncü dakikada da penaltı yaptırdı. Ancak Recep penaltı atışından yararlanamadı. Karşılaşmanın 87'nci dakikasında yerini Yusuf Yalçın'a bırakan Burak, 90 dakika sonunda duygusal anlar yaşadı. Takım arkadaşları Altınordu formasını son kez giyen Burak İnce'yi omuzlara alıp havaya attı. Arkadaşlarıyla 3-2'lik galibiyetin coşkusunu yaşayan Burak'ın Altınordu'ya vedası görkemli oldu. Burak İnce ocak ayından itibaren Arminia Bielefeld formasını giyecek.

BURAK'TAN DUYGUSAL SÖZLER

Burak İnce, sosyal medya hesabından duygusal açıklamalarda bulundu. Burak, yaptığı paylaşımda, "12 yaşında bir çocuk olarak katıldığım bu aileden şimdi bir genç olarak ayrılıyorum. Müthiş anılarım ve çok değerli tecrübelerim oldu. Bugün çok sevdiğim kulübümle son maçımı böyle bir zaferle anlamlandırdığım için çok mutluyum, duyguluyum. Şimdi çocukken kurduğum hayallerimi gerçekleştirmek için veda vakti. Her şey için teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Genç oyuncunun paylaşımının altına tüm takım arkadaşları da ona başarı dileklerinde bulunan paylaşımlar yaptı. Altınordu da sosyal medya hesabından, "Golünü attı, 3 puanı getirdi ve 12 yaşında bir çocukken başlayan serüven için veda vakti geldi. Her şey için teşekkürler Burak" paylaşımında bulundu. Aynı paylaşımın altına Burak İnce’yi ocak ayında kadrosuna katacak Armina Bielefeld de “Seni bekliyoruz Burak" yazdı.

HÜSEYİN EROĞLU: ÇOK İNANÇLIYDIK

Kocaelispor karşılaşmasında muhteşem bir geri dönüşe imza atan Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu çok değerli 3 puanı hanelerine yazdırdıklarını söyledi. Maça iyi başladıklarını ancak bir anda skorun rakip lehine 2-0 olduğunu vurgulayan deneyimli teknik adam, "Topa sahip olduğumuz bölümde ceza sahasına girmeye çalıştık. İlk yarının sonlarına doğru kazandığımız penaltı bizim maça tutunmamızı sağladı. Çok inançlıydık. İkinci yarıda baskılı oynadığımız ve üretken olduğumuz bölümler vardı. Risk aldığımız bölümlerde kalecimiz Ali Emre'nin kurtarışları bizi ayakta tuttu. Güçlü bir takımı yendik, mutluyuz" diye konuştu.

DEVRE ARASINDA 3 TRANSFER 

Burak'ı Bundesliga'ya gönderdikleri için ayrıca bir mutluluk yaşadıklarına değinen Hüseyin Eroğlu, "Burak İnce'ye ayrı bir parantez açmak istiyorum. Burak son maçını oynadı ve iyi de oynadı. O'nu Bundesliga'ya gönderdiğimiz için mutluyuz. Bence bu Türkiye için, ülke futbolu için çok iyi bir habe. Ben15 yaşında Burak'a inanıp oynattığımda belki o da buna inanmıyordu ama doğru zamanda onu oynattık. Burak'ın önümüzdeki süreçte başarılı olacağına inanıyorum" dedi. Devre arası transfer dönemi hakkında da konuşan Eroğlu, “Devre arasında en az 3 oyuncu kadromuza katmayı düşünüyoruz. Devre arasında oyuncu bulmak kolay değil. Bize uyum sağlayacak ve gelişimini devem ettirecek oyuncular alacağız. Savunma, orta saha ve forvet transferi yapmayı düşünüyoruz" yorumunu yaptı. 

 

 
Turkovac'ın yan etkisi var mı?
 
Aydın’ın sultanları Avrupa’da fırtına gibi esti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Burak İnce'nin Gerçek Veda Partisi!
Dün akşam İzmir'de play-off'u kovalayan 23 puanlı Kocaelispor ile 13 puanla ...
Altınordu'dan müthiş dönüş
Spor Toto 1’inci Lig’de düşme hattında yer alan Altınordu, Bornova Aziz ...
Karşıyaka'dan Bornova Stadı başvurusu!
TFF 3'üncü Lig'de maçlarını yıllardır İzmir Atatürk Stadı'nda oynayan ...
 
Göztepe'de Halil sancısı!
Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor'a deplasmanda ...
Şampiyonlar Ligi kurası yenilenecek!
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri İsviçre'nin Nyon kentindeki ...
Göztepe bu sezon her maçta gol yedi!
Spor Toto Süper Lig'de son olarak deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-1 kaybeden ...
 
Altay'dan son 6 yılın en kötü serisi!
Spor Toto Süper Lig'de Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nın açılış karşılaşmasında ...
Pınar KSK'den kritik galibiyet
ING Basketbol Süper Ligi'nin 12'inci haftasında Pınar Karşıyaka deplasmanda ...
Karşıyaka 1 puanla yetindi
Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta geçen hafta lider Fethiyespor'a tek golle ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri