ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/34°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    8/23°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/28°
    IZMIR
  • KONYA
    14/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
CHP'den 1 Mayıs hamlesi...
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
Yeni KDV düzenlemesi yürürlüğe girdi
CHP'li Kılıç: 'Kaçak sarayın kaçak danışmanları var'
CHP'li Kılıç: "Kaçak sarayın kaçak danışmanları var"
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
Galatasaray adım adım şampiyonluğa!
8 Ekim 2022 Cumartesi - 13:06

CHP İzmir Balçova'da sahaya indi

CHP İzmir İl Başkanlığı aralıksız sürdürdüğü saha çalışmaları kapsamında Balçova’da sokağa indi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve altı ayrı gruptan oluşan heyetler, ilçenin tüm mahallelerinde esnaf, STK ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirdi. Balçova’da yapılan saha çalışmalarında Yücel’e, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya’da eşlik ederken, çalışmalar kapsamında STK ve Oda başkanları ve muhtarlarla da bir buluşma yapıldı.

CHP İzmir Balçova da sahaya indi

Türkiye’de yaşanan ekonomik buhranın ve basiretsiz iktidarın yanlış politikalarının en büyük kurbanlarından birisinin esnaf kesimi olduğunu dile getiren Yücel “Balçova’da bir kez daha gördük ki esnaf ne yaptığı işin maliyetini kurtarabiliyor ne de kar ediyor. Esnaf dükkan kirasını aşan  elektrik faturaları yüzünden kepenk kapatırken, birileri halkın faturasını ödediği sarayında ışıl ışıl oturuyor. Bu haramdır, bu kul hakkıdır” dedi.


Yücel, gerçekleştirilen STK buluşması ve yapılan esnaf ziyaretleri sonrası, şunları kaydetti;

GÖZDEN DÜŞEN SOYER DEĞİL, KUL HAKKI YİYENLER OLACAKTIR

Türkiye’de vatandaşın ve Akp iktidarının gündemleri çok farklı. 20 yıllık Akp iktidarının sonunda esnaf dertli, çiftçi dertli, gençler işsiz ve umutsuz, emekli açlık sınırının altında yaşıyor, doktorlar haklarını alamıyor, yargıya güven sarsılmış, adalet sistemi bozulmuş, gelir adaletsizliği almış başını gitmişken, enflasyon yüzde 200’lere dayanmışken, iktidar hala büyüyen Türkiye hikayesi anlatıyor. Memleketin bunca sorunuyla ilgili tek bir kalıcı çözümü olmayan iktidar, sırf kutuplaşma yaratmak, gündem değiştirmek için İzmir büyükşehir belediye başkanımıza durup dururken soruşturmalar açıyor. Amaçları belli. Kendilerinin batırdığı ekonomiye rağmen halka hizmet için çırpınan, hazineden daha düşük faizle borçlanan, İzmir’de büyük yatırımlara kendi imkanlarıyla imza atan CHP’li büyükşehir belediyesini ve Tunç Soyer’i karalamak, gözden düşürmek istiyorlar. Ama farkında değiller ki, tüm zorluklara rağmen hizmet üretenler ve halkı düşünenler değil, faturalarını halka ödettikleri ışıl ışıl saraylarda oturanlar, elektrik faturası kirasını geçen esnafı yalnız bırakanlar, vatandaş açlıkla mücadele ederken kendileri üçer beşer maaş alıp kul hakkı yiyenler gözden düşer. Balçova’da ziyaret ettiğimiz her esnafımız elektrik faturaları ve fahiş zamlardan bıkmış, usanmış. Bir yanda, dayanacak gücü kalmadığı için kepenk kapatmak üzere olan esnaf, diğer yanda elini esnafın vatandaşın cebinden çıkarmayan bir iktidar. Kendi şaşalı hayatının faturasını vatandaşa ödetmek haramdır, kul hakkıdır. Hiç kimse merak etmesin, bu milletin hakkını yiyenlerden bunun hesabını seçim sandığında soracağız.

BAŞKALARI GİBİ OY KAYGISIYLA DEĞİL İBADET ÖZGÜRLÜĞÜ İÇİN YAPIYORUZ

Balçova saha çalışması kapsamında, yapımı Balçova belediyesi tarafından tamamlanan Balçova Cemevini ve Alevi Bektaşi Derneğini ziyaret eden CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, Alevi vatandaşların ibadet özgürlüğü önündeki engellerin CHP’li belediyeler tarafından, oy kaygısıyla değil, inanç ve ibadet özgürlüğünün sağlanması için kaldırıldığını ifade ederek “Balçova’da da ihtiyaç duyulan Cemevi, belediyemiz tarafından tamamlanarak ibadete açılmış ve alevi vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur.  Bu önemli hizmet için belediye başkanımız Fatma Çalkaya’ya bir kez daha teşekkür ediyorum.  Yıllardır Alevi vatandaşlarımızın sorunlarını görmezden gelen, onları inançları üzerinden ötekileştirmeye çalışanlar, seçim yaklaştıkça başka bir kimliğe bürünmeye başladılar. İnşallah bu kez samimidirler de, yıllarca yaptıkları ayrımcılığa, çirkin imalara ve cemevlerine olan ön yargılarına son verirler ” dedi.

SAHA ÇALIŞMASINA KİMLER KATILDI?

CHP İzmir İl Başkanlığının Balçova da gerçekleştirdiği saha çalışmalarına CHP İl Başkanı Deniz Yücel’in yanı sıra, CHP İzmir İl Başkan Yardımcıları İsmail Yüzer, Yıldız Yılmaz, Fulya Alçay, Aygül Eryılmaz, Yasin Ergül ve Güler Muhtar, İl Sekreteri Ahmet Yıldız, İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan Kılıç, CHP Balçova İlçe Başkanı Murat Aküzüm, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, İlçe Yöneticileri ve Meclis üyeleri de katıldı

 
Soyer duyurdu... Büyükşehir'den Buca cezaevi hamlesi!
 
Karabağlar'da can dostlar için kermes!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de hastane sorunu! Bedri Serter: ''Kalp krizi geçirenler 150 km mesafeden İzmir'e yetiştirilmeye çalışıyor''
CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, İzmir'de yapımı yılan hikayesine ...
Erdoğan’dan LGBT çıkışı: "Gereği neyse yapacağız"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son zamanlarda topluma LGBT’yi soktular, aile ...
Kılıçdaroğlu'dan Erdoğan'a: "Zorbasın, yasakçısın"
CHP lideri Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki başörtüsü ...
 
CHP'li Sertel'den maske cezası açıklaması: "Cezalarını ödeyenlerin paralarını faiziyle geri ödeyin"
Maske cezalarının Meclis’e sunulacak torba yasa ile silinmesi gündeme ...
CHP'li Beko: "Kapsam dışı bıraktığınız işçilere kadrolarını verin"
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, AK Parti iktidarını eleştirerek "Kapsam ...
Sevda Erdan Kılıç'tan TBMM'de Sedat Peker mesajı: ''Aranızda uykusu kaçanlar olduğunu biliyorum''
CHP İzmir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Av. Sevda Erdan ...
 
Caddeye 'Sultan Vahdettin' adını verdiler!
AK Partili Pendik Belediyesi, İstanbul'un Kurtuluş gününde caddeye 'Sultan ...
Murat Bakan'dan Bakan Soylu'ya: "Uyuşturucu kaçakçılarına işaret fişeği!"
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, “Süleyman Soylu, TRT'de şarkıcı Alişan'a ...
Son anket açıklandı... Bahçeli'ye kötü haber!
ALF Araştırma'nın 1-3 Ekim tarihleri arasında 33 ilde 2 bin 560 kişi ile ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri