ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/23°
    ANKARA
  • ANTALYA
    18/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    13/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Polisten kaçtı, vurularak yakalandı!
Polisten kaçtı, vurularak yakalandı!
17 gündür aranıyordu... Acı haber geldi!
17 gündür aranıyordu... Acı haber geldi!
Külünk'ten flaş iddia: Erdoğan'a sahte anketler sunuldu!
Külünk'ten flaş iddia: Erdoğan'a sahte anketler sunuldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
Karakolda dehşet: 2 polis şehit oldu!
10 Şubat 2023 Cuma - 20:57

CHP İzmir'de gündem depremzede yardımları

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu haftalık olağan kurul toplantısını, CHP İzmir il başkanı Şenol Aslanoğlu başkanlığında yaptı. Toplantıda, İzmir’de Büyükşehir Belediyesi'nin öncülüğünde başlatılan, ilçe belediyeleri ve ilçe örgüt başkanlıklarınca desteklenen yardım kampanyasının koordinasyon çalışmaları ve deprem bölgesindeki il başkanlıklarıyla iletişimin daha da güçlendirilerek bölgedeki ihtiyaçların karşılanması konusunda planlama yapılması konuları ele alındı.

CHP İzmir de gündem depremzede yardımları

Yönetim kurulu toplantısı sonrasında, toplantının gündemine ilişkin açıklamalarda bulunan, CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Yıldız şunları söyledi;

DEPREM BÖLGESİNDEKİ İL BAŞKANLIKLARIYLA KOORDİNASYON

Yönetim kurulumuzun ana gündem maddesi, İzmir’den deprem bölgesine yapılan yardımlar ve belediyelerimizin yaptıkları yardımlara karşı, belediyelerimize kurulmak istenen baskılardı. Kurulumuzda, depremin ilk saatlerinden itibaren İzmir büyükşehir belediyemiz öncülüğünde başlatılan yardım kampanyalarındaki koordinasyon çalışmalarımız hakkında bilgilendirmeler yapıldı. İl başkanlığımız, İzmir’de büyükşehir belediyemizce belirlenen tüm yardım toplama merkezlerinde il başkan yardımcılarımızı zaten görevlendirmiş, hem ilçe örgütlerimizden hem de vatandaşlarımızdan gelen yardımların yerine ulaşması konusunda bir çalışmayı ilk günden başlatmıştı. Bu merkezlere yardım getiren ilçe başkanlıklarımız ve partililerimiz, il başkan yardımcılarımız tarafından karşılanıyor ve yönlendiriliyor. Bu koordinasyon, il başkan yardımcılarımızın katkısıyla eksiksiz bir şekilde sürdürülecek. Ayrıca deprem bölgesinde Hatay, Osmaniye, Adıyaman, Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm afet bölgesi il başkanlıklarıyla birlikte çalışılacak. O illerimizin ihtiyaçları, o bölgeden İzmir’e gelmek ve konaklamak isteyen vatandaşlarımızın karşılanması, yerleştirilmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için İzmir il başkanlığımız yine koordinasyon görevini sağlayacak. Amacımız hem deprem bölgesindeki hem de İzmir’e gelecek depremzedelerin hayatlarını kolaylaştırırken, acılarına ortak olmak ve dayanışmayı arttırmak.

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ BASKIYA İZİN VERMEYECEĞİZ

Kılıç, CHP’li büyükşehir belediyelerinin afet bölgesinde, iktidarın organizasyon bozukluğu ve yetersizliğinden kaynaklanan sorunların giderilmesi ve yaraların sarılması için yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ortaya koyduğu iradeye sahip çıkılacağını ifade ederek “İl yönetim kurulumuzda,  İzmir büyükşehir belediyesi başta olmak üzere tüm CHP’li belediyelere destek verilmesi konusunda tam bir görüş birliğine varıldı. Belediyelerimizin, deprem bölgesindeki acılı vatandaşlarımıza yardım ediyor, hizmet üretiyor, yaralarını sarıyor olması nedeniyle baskıya maruz kalmasına müsaade etmeyeceğiz. İzmir il yönetim kurulu olarak bu konuda belediye başkanlarımızın yanında olacağız” dedi. Kılıç sözlerini şöyle sürdürdü;

İzmir il yönetimi kurulu olarak, İzmir büyükşehir belediyemiz öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına çok büyük bir destek veren İzmirli vatandaşlarımıza, esnafımıza, iş insanlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarımıza ve bu kampanyaları çeşitlendirerek, doğru organizasyonları sağlayan, başta büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza, bu kampanyalara sahip çıkarak büyüten ilçe örgüt başkanlarımız ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. İzmir dayanışmasını bir kez daha otaya koyan kentimizin, bu dayanışmayı daha da büyüteceğine inancımız ve desteğimiz tamdır.

Yönetim kurulu toplantısında, deprem bölgesine gönderilen yardımlar için İzmirlilere teşekkür etmek amacıyla esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin de gerçekleştirileceği Şubat ayı saha çalışmalarının da planlandığı belirtildi.

 

 
109 saat sonra enkazdan sağ çıkarıldı
 
Akşener'den deprem bölgesi için dikkat çeken çağrı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Çıray'dan hükümete tepki: 20 YILDIR NE YAPTINIZ?
İYi Parti Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, ...
AK Partili Sürekli’den, Tunç Soyer’e yanıt: ''Devlete haksızlıkla yol almaya çalışmaktalar''
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den, İzmir Büyükşehir Belediye ...
AK Partili Sürekli: ''Böyle bir acı basamak yapılmamalı''
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli,10 ilde büyük yıkım yaratan ...
 
AK Partili Adil Yüksel ve kardeşi otomobilde ölü bulundu
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Eski Başkanı Adil Yüksel ve kardeşi ...
AK Partili Sürekli: "40 TIR'ı yola çıkardık, yardımlar artarak sürecek"
AK Parti İzmir İl Başkanlığı, Kahramanmaraş merkezli depremin yaralarını ...
CHP'li Aslanoğlu deprem bölgesinde... 'HİÇBİR ÇALIŞMA YOK'
Depremde büyük yıkım yaşanan Gaziantep Nurdağı ilçesinde bulunan CHP İzmir ...
 
AK Parti İzmir'den 7 TIR yola çıktı
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İl başkanlığı binasında toplanan ...
Cumhur İttifakı İzmir’de deprem alarmı....
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; İttifak ortağı MHP İl Başkanı ...
MHP’li vekilden ilginç yüksek enflasyon açıklaması!
MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkiye'deki ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri