ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/32°
    ADANA
  • ANKARA
    15/25°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/27°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/21°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/19°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/26°
    IZMIR
  • KONYA
    13/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Kayıp ekonomistin kafatası parçaları bulundu
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Uçak biletlerinde tavan fiyata zam!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Kapısı açık otobüsten düşen kadın hayatını kaybetti!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
Çocuğu yaralıyken canlı yayın yapan Karagül'e soruşturma!
16 Eylül 2023 Cumartesi - 11:01

CHP İzmir'de kazanan Şenol Aslanoğlu...

CHP İzmir İl Örgütü yeni başkanını seçti. Kongrede 412 delegenin oyunu alan Aslanoğlu, Şakir Başak'ı geride bıraktı. Şakir Başak ise 138 oy aldı.

CHP İzmir de kazanan Şenol Aslanoğlu...

SONKALEİZMİR-Gaziemir Fuarizmir'deki CHP İl Kongresi'ne İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP genel başkan yardımcıları Devrim Barış Çelik ve Ahmet Akın, CHP Kadın Kolları Başkanı Aylin Nazlıaka, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu, Gelecek Partisi İzmir İl Başkanı Onur Sivaslı, Memleket Partisi İzmir İl Başkanı Cüneyt Oğuz, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş, CHP İzmir milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il delegeleri katıldı.

Kongreye; CHP genel başkan adaylığını açıklayan CHP Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile CHP Parti Meclisi eski üyesi Örsan Öymen de katıldı.



Kongrenin divan başkanlığını Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre'nin yapacağı belirtildi. Adaylardan Şakir Başak ile Aytekin Tunus kongre salonuna birlikte geldi. Tunus'un Başak lehine adaylıktan çekildiği açıklandı. 

Büyük ilgi olan kongrede Şenol Aslanoğlu ile Şakir Başak yarışacak. 

ASLANOĞLU: "KAYBEDENİ OLMAYACAK"

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, kürsüye çıktığı anda salona giren Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü lehine yapılan tezahüratlar nedeniyle konusmasına kısa süreliğine başlayamadı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından konuşmasına başlayan Aslanoğlu şunları söyledi: 

"İzmir duruşu ile tüm Türkiye'ye mesaj vereceğiz. Tüm Türkiye'nin gözü İzmir İl Kongremizin üzerinde. Kavga ve bölünme bekleyenleri sukutu hayale uğratacağız. İl delegelerimiz bir karar verecek. Biz yerel seçimler için çalışmaya devam edeceğiz. Yılmadan, umutu yükselterek yeni bir yola çıkıyoruz. Bu yol, direniş, birlik yolu. Bu yol Kemal Kılıçdaroğlu'nun yolu. Bu yol Mustafa Kemal Atatürk'ün yoludur. Kaybeden olmayacak bu kongrede. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak, İzmir olacak. Yaşasın Cumhuriyet Halk Partisi."

"BLOK DEĞİL ÇARŞAF LİSTE" SLOGANI ATILDI

Kongrenin divan Başkanı Zeynel Emre konuşmasına başlarken bir grup partili "Çarşaf liste" yazılı pankart açıp, "Blok değil, çarşaf liste" sloganı attı. Zeynel Emre şunları kaydetti:

"Kol kola güçlenerek çıkacağız. 21 yıldır iktidarda bulunan AKP'nin ülkemizin her alanında yarattığı tahbirata karşı duyulan direnç, dayanışmayı sizlerle yürüttük. Bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmaya mücadele edeceğiz. Seçimde istediğimiz sonucu alamamının, seçimi kılpayı kaçırmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Neden olmadığını tartışmamız lazım. Eleştiri ve öneriler şüphesiz kıymetli olacaktır. Tek adam rejiminin neden yenilemediğini tartışırken, değişim söylemleri ve kişilerin değişimi ile meseleleri ele almak çok sığ olacaktır. Siyasetçilere ve partilere yönelik tepki artıyor. Neden partilerin ihtiyaçlara cevap vermediği inancı yaygınlaşıyor. Neden toplumun önemli kesimleri siyasi partilerden uzaklaşıyor. Partimizin yeni fikirlerden beslenmesini sağlamamız lazım. Bu düzenin değişeceğine olan inanca sıkı sıkı sarılmamız lazım. 20 yıldır devletin kılcal damarlarına yerleşmiş bir rejim var.

"ADALET VE EŞİTLİK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Yenilikçi oluşumun sadece ortaya çıkacak iyi insanlardan beklememek lazım. İnsanlar kurtarıcının kendileri olabileceğinin farkına vardığında aktif yurttaşlık bilincini de kazanacaktır. Aktif yurttaşların kamusal alandaki etkinliğini artırmak lazım. Birlikte çözümler üretmemiz lazım. Eleştiri yanlış platformda olursa etkili olmayacağını bilmek lazım. Tek adam düzeninin ve saray rejiminin hukuk adalet ve eşitlik tanımayan uygulamaları, devlet olanaklarını kullanarak yaptığı siyasi manipülasyonlarla kaybettiğimiz seçimden çıktık. Genel başkanımız ve zpartimize yönelik öfke yönlendirmesi oldu. Seçimi kaybetmek elbette bizi üzdü. Yolculuğumuzda fener olan değerlerimizi kaybetmektir kötü olan. Partimizin genel başkanının suikastlerden, saldırılardan, yılmadan, adalet, eşitlik dürüstlük gibi değerlere sahip olması gerekir. Adalet ve eşitlik için çalışmaya devam edeceğiz."

CHP İZMİR İL KONGRESİNDE LİSTE KAVGASI!


LİSTE TARTIŞMASI 

CHP İzmir İl Kongresi'nde ilçe başkanları adına söz alan Bayraklı CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, liste tartışmalarına değindi. Blok liste olmasını istediklerini dile getiren Gültekin şöyle konuştu:

"Blok liste seçilecek listenin homojen olmasını sağlar. Blok liste kişisel hesapların görülebileceği liste değildir. Kimsenin adaylık hakkı elinden alınmaz. Blok listede isteyen partililerine, kendisine güvenen herkes aday olabilir. Çarşafa karşı değiliz. Çarşaf örgütün alın teridir yazmışlar ama ben bu arkadaşları genel seçimde alanda terlerken görmedim. Blok liste antidemokratik diye algı yaratılmaya çalışılıyor. Hepimiz blok liste ile seçildik. Anti demokratik olarak seçilmiştir cümlesini hakaret sayıyorum. İlçe başkanları olarak buna müsaade etmiyoruz. 600 delege anti demokratik mi seçildi? Hangi ilçede çarşaf liste yapıldı. Bir kadın olarak az önce yapılan saldırıyı kınıyorum. Gereğini örgütün yapacağına inanıyorum. İzmir üzerinden başka hesap yapan arkadaşlar bilsin ki ilçe başkanları, örgütü, belediye başkanıyla, büyükşehir belediye başkanları ile İzmir sonuna kadar Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanındadır. İzmir var oldukça Cumhuriyet Halk Partisi'nin değerleri de var olmaya devam edecektir. 

"İLÇE BAŞKANLARINA BASKI VAR"

İl delegesi Birol Soylu ise ilçe başkanlarının blok liste konusunda baskı altına alındığını iddia etti. Soylu, "Kendinize güveniyorsanız, yiyeceğiniz çizikleri hesaplamadan delegenin karşısına çıkıp boyunuzun ölçüsünü alın" dedi.

ÇAM: "BLOK LİSTEYE OY VERMİŞ DELEGELER OLARAK TARİHE GEÇMEYİN"

Eski CHP İzmir Milletvekili Musa Çam ise şunları kaydetti:

"Herkes aklından geçeni hürce ifade etmeli ama az önceki gibi kavga etmeyi yakıştırmıyorum. İki il başkanı adayımız var. Onlardan birini seçeceksiniz. Oy verirken sizin elinize hazır birer liste tutuşturulacak. Siz özgürce il yönetim kurulu üyelerini, kurultay delegelerini seçmeyeceksiniz Sadece size verilen listeyi sandığa atacaksınız. Biz, yönetim kurulu üyelerini ve kurultay delegelerini kendi özgür irademizle seçmeliyiz. Bu demokratik değil. CHP’ye yakışan bir tutum değil. Dün biz toplantı yaptık. Çarşaf liste ve önseçim dedik. Siz bunu yok sayamazsınız. Tüzüğümüz çarşaf listeyle yapılsın diyor. Böyle bir aşamada bizim kalkıp blok listeden yana oy kullanmamız olmaz. Sizler, blok listeye oy vermiş delegeler olarak tarihe geçmeyin.”

BLOK LİSTE KARARI ALINDI

Konuşmaların ardından yapılan oylamaya göre seçime blok liste ile gidilmesi kararı alındı. Bunun üzerine salonda tansiyon tekrar yükseldi, tepki sloganları atıldı. 

NAZLIAKA: "İZMİR'DEN TÜM TÜRKİYE'Yİ AYDINLATACAĞIMIZ GÜNLER YAKIN"

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da söz alarak şunları söyledi:

"Güzel İzmir genel seçimlerde gerçekten üzerine düşeni yaptı. Güzel İzmir'deki her 10 kişiden 7'si genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na oy verdi. Çok teşekkür ediyoruz. Önümüzde zor bir sınav daha var. Yerel seçimler var. Biz eğer bugünkü gibi bir tablo sergilemeyip, birlik beraberlik içinde olursak, yüreklerimizi birleştirirsek., hedeflerimizi ortaklaştırırsak hem Büyükşehir'e hem tüm ilçelere Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikeriz. Buna inanalım. Yeter ki çalışalım. Başarı da başarısızlık da bizim. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı olarak sizlere hesap vermek istiyorum. Ortada bir sonuç var. Peki biz bu süreçte neler yaptık! 163 bin yeni kadın üye yaptık. Bugün Türkiye'deki birçok siyasi partinin toplam üye sayısından fazla. Parti tarihimizde bir ilki gerçekleştirip 303 ilçede kadın kollarını kurduk. 973 ilçede de aktif olmasını sağladık. Cesaret biziz, emek biziz, halk biziz. Halkın iktidarını da bizler kuracağız. Atamızın izinde, Altı Ok'un ışığında İzmir'den tüm Türkiye'yi aydınlatacağımız günler yakındır. "

ADAYLAR KÜRSÜDE... 

Adaylık konuşması için kürsüye çıkan Şenol Aslanoğlu, partisinin ilk kongreyi neden İzmir'de yaptığına dair CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptığı görüşmeyi anlattı. Aslanoğlu şöyle konuştu:

"Takvim açıklanır açıklanmaz genel başkanımıza 'İlk kongreyi İzmir'den yapmalıyız' dedim. İzmir tüm Türkiye'ye umut olmalı. İzmir kuruluşun, kurtuluşun şehridir. İlk kurşunun atıldığı şehirdir. İzmir Kemal Kılıçdaroğlu'na 2 milyon oy vermiş bir şehirdir. İzmir Erdoğan'a 1 milyon 20 bin oy farkı atmış ber şehirdir. On yıllardır yerel iktidar olduğumuz kenttir. Tüm Cumhuriyet Halk Partililer'in gözü İzmir'dedir. İzmir'den bu heyecanı tüm illere vermemiz lazım. 28 Mayıs'tan sonra AKP ve yalakaları topyekün bir savaş başlattı. Muhalif olan ne varsa onlara savaş başlattılar. Kafasını kaldıran kim varsa terörist diye yaftalayıp karşı çıkıyorlar. En küçük bir muhalif sese tahammülleri yok. Seçilmiş milletvekillerini meclise sokmuyorlar. Baskılarla, yalan yanlış videolarla bizi yıldıracaklarını sanıyorlar. Görüyorsunuz dimdik ayaktayız. Sizden korkan sizin gibi olsun. Bir gün mutlaka yeneceğiz. Bunların faşizan baskıları sürse de biz mücadeleye devam edeceğiz. Bir an bile terüddüt etmeden mücadelenin bayrağını daha da yükselteceğiz. Korkmuyoruz sizden. Bu mücadeleyi verebilmek için çok çalışacağız." 



"8 AYDA SABAHIN KÖRÜNE KADAR ÇALIŞTIM"


Aslanoğlu 8 aylık görev süresinde yaptıkları çalışmaları da anlatırken şöyle devam etti:

"Göreve geleli 8 ay oldu. 8 ayda sabahın köründen gecenin yarısına kadar çalıştım. 8 ayda 8 kez kendi işyerime gitmedim. Sahurda da iftarda da biz vardık. Sabah beşlerde balık halinde, gece taksi duraklarındaydık. Deprem oldu. Hem İzmir'de çalıştık, hem Osmaniye'de çalıştık. Seçim başladı bir saniyesini boş geçirmedik. 45 gün her sabah 8 buçukta ilçe başkanları ile toplantı yaparak başladık güne. Seçim bitti delege seçimi başladı. 1254 mahallede ve 30 ilçede seçimlerimizi bitirdik. Birlik beraberlik içerisinde yönettik seçimleri. Kolay değil 8 ayda bir büyük deprem, 2 seçim, 3 buçuk ay süren kongre sürecini yönetmek. Ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz. Çalıştım mı ben diye sordum. Gözleri görmeliydiniz. Tüm gözler onayladı. Herkes, çalıştın hakkını vermek lazım dedi. Evet çok çalıştım. Ama hakkımın verildiğini gördüm ya tüm yorgunluğu alıyor bu."



 "KILIÇDAROĞLU'NUN ARKASINDAYIZ"

Aslanoğlu, değişim tartışmalarının sürdüğü CHP'de Genel Başkan Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Aslanoğlu şunları kaydetti:

"Bundan sonra hep yenilikten bahsedeceğim yenilik, yenilik, yenilik. Yenilenmeliyiz. Evet. Ama yenilik dedim diye hemen genel başkanlığa getirecek basın konuyu. Sürecin en başından beri yüksek sesle haykırdım. Bu partinin genel başkanlık sorunu yoktur. Bu partinin daha verimli çalışmalara ihtiyacı vardır. Her toplantıda konuştum. Biz dimdik genel başkanımızın arkasındayız. Şimdi genel başkanın arkasındayız dedi, ama tam söylemedi, ama isim vermedi diyenler olacaksa onlar için tam söyleyelim. İzmir olarak, birlik içinde, dimdik Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun arkasındayız. Adaylığımı açıkladığım törende sormuştum. En çok çalışanımızın Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olduğuna şahit misiniz diye? Orda bulunanlar şahidiz demişti. Şimdi en çok çalışanımız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nu ayakta alkışlamaya davet ediyorum sizi. Dost da düşman da İzmir'deki birliği görüyor. Seçim gecesi Twitter sana hakkım helal dede diye yıkılıyordu, size hakkımız helal sayın genel başkanım. Bizim bu kongrede ben nasıl seçilirim, nasıl listelerde yer alırım tartışmalarından daha çok gelecek yüzyılda neler olacak, biz neler yapacağız, torunum gençlik kollarında çalışmaya başladığında onu nasıl bir Türkiye bekliyor sorularına odaklanacağız." 

Aslanoğlu konuşmasının devamında geleceğin teknolojilerinden bahsetti. Yüzen şehirler, yapay zeka, içme suyu ihtiyacını karşılayacak teknolojiler, hava trafiği gibi projelere hazırlıklı olunması gerektiğini vurguladı.

ŞAKİR BAŞAK: "AYNI ŞEYLERİ YAPIP FARKLI SONUÇLARI BEKLEMEK AHMAKLIK"

Korkma, korkma" diyerek konuşmasına başlayan başkan adayı Şakir Başak şunları söyledi:

"Bu tarihi kongrede Cumhuriyet Halk Partisi'nin örgütçü bir neferi olarak sizi selamlıyorum. 100 yıllık bir tarihin üzerinde siyaset yapıyoruz. Bu sizin sessiz çığlığınız. Bugün bu çığlığın, bu mücadelenin sesi olmak için karşınızdayım. O yüreğinizdeki çığlığın sesi ile... Ömrümün yarısını 25 yılını Cumhuriyet Halk Partisi'nde doldurdum. İnsanlar tabi ki hata yapabilirler. Ancak ilkesel hatayı siyaset affetmez. Üstünde mücadele ettiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi'nde bedel ödemişlerin ruhunu sızlatmamak lazım. Bana 'Neye güveniyorsun da aday oluyorsun?' dediler. 'Örgütümün adaletine güveniyorum' dedim. Bu sokağın, halkın sesi. Bu sokağın evininizin içindeki ses... Tarihi bir sorumlulukla karşınıza çıktım. İlk defa il başkan adayı oldum. Gereksinim duymadım. Bugünkü durumumuz, konumumuz... Herkes sokaklara dönüp bir baksın. Örgütün heyecanına bir baksın. Var mı, yok mu? Aynı şeyleri tekrar edip farklı sonuçlar beklemek çok afedersiniz ahmakların işidir. İl genel meclis üyeliği iyaptım, 3 dönem Konak gibi bir ilçede meclis üyeliği yaptım. Kurultay delegeliği yaptım. Örgütümün başını öne eğdirmedim. Örgütümün dışında bir şeye de eğilmedim."

"SOKAKTAKİ İNSAN BİZE BAKARKEN KENDİNİ GÖRMÜYOR"

Başak konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Kişilik olarak, karakter olarak sorgulayın kendinizi değerli dostlarım. Cumhuriyet Halk Partisi söylemine inanmıyorum. 25 yıllık mücadelemin içinde varıyla yoğuyla mücadele eden biri olarak söylüyorum. 25 yıldır bu şehirde iktidarız. Yüzde 50'yi tek parti olarak geçemiyoruz. Burada bir yanlışımız var. Eksiğimiz var. Yeni bir anlayış var. Değişim örgütün çarkından başlamalı. 22-23 yıldır bu iktidar bir yoksulluğu yarattı, milleti dizayn etti. Maalesef biz onları kendimize benzetmeye çalışırken, onlara döndük. Bu yaşadığımız kongrede üzülerek söylüyorum. 617 delegenin 76'sı bana imza verebildi. Niye vermediniz demedim. Bir şeyi anlatmak istiyorum. Bir anlayıştan söz ediyorum. Bu tarihi bir kongre. Önümüzde yerel seçim var. Ben ekmeksizliğin açlığın ne olduğunu bilen bir insanım. Sokak insanıyım, halkım. SOkakların düşüncelerini biliyorum. Bu halk 22 yıldır aynı iktidarı seçiyorsa bir problem var. Bu problem bizde. Bİz gidemiyorsak sorun bizde. Sokakta el ilanı dağıtarak bu insanları ikna edemiyoruz. Sokaktaki insan bize bakarken kendini görmüyor. Onun için yüzde 25'i aşamıyornuz. İl başkanlığı nasıl yapılır onu göstermek istiyorum. İlçe başkanlığı dönemimde bir afiş yaptım. 'Yapılmayanı yapmaya geliyorum' dedim. Kim örgüte bir tuğla koyduysa önlerinde saygıyla eğiliyorum. Ancak ben o arkadaşların yapmadığını yapmaya geliyorum. İnsanlar siyasetten kaçar oldu. Siyaset kirli, yalan dolan... Haksız değiller. Mazbatamı aldım, 'Bana bir davul getirin' dedim. Davulu alıp Konak Meydanı'na çıktım. İnsanlara seslendim. erefli, namuslu insanlar. Yargılayabilen, sorgulayabilen insanlar siyasete girin. Siz girmedikçe kişiliksiz ve karaktersizler tarafından yönetilmeye mahkum kalacaksınız. Siyaset kurumunu kirleten insanlardır. Temiz insanlar siyasete girerse o kurum temizlenir. Siyaset halka, ülkesine fayda sağlamaktır."

"HER GÜN ÖN SEÇİM"

Şakir Başak sözlerini şöyle tamamladı:

"Biri 'Aman ben karışmayayım', diğeri 'Ben bir şey dersem zarar gürürüm' diyor. Böyle Atatürkçülük olmaz. Sayın delegeler sizlere sesleniyorum. Bugünkü tarihi sorumluluk sizde. Ben sadece uyarı görevini yapıyorum. Bugün bunu yapmazsak önümüzdeki günler de karanlık bizi bekliyor. Devrimcilere, kendinden vazgeçmişlere, ben değil biz diyenlere ihtiyaç var. Yerel seçime hazırlanabilmek için artık örgütün iktidarının olması için karşınızdayım. Her gün ön seçim, her gün ön seçim. İl başkanı olursam bunun mücadelesini vereceğime söz veriyorum."

Adayların listeleri de belli oldu. Divan b0,aşkanlığına sunulan listeler şöyle:

ASLANOĞLU'NA 412 OY

Sandıklarda oy verme işlemi tamamlandı. Mevcut başkan Şenol Aslanoğlu yeniden başkanlığa seçildi. Aslanoğlu 412 oy alırken, Şakir Başak ise 138 oyda kaldı.

 
CHP'li Yücel'den Eris varyantı tepkisi!
 
Karşıyaka'dan 3 transfer! daha!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Yücel'den Eris varyantı tepkisi!
CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Sağlık Bakanı’nın 9 vaka var diyerek ...
CHP İzmir'de yıl dönümü kutlaması... 100 YILLIK YOLCULUK!
CHP İzmir İl Başkanlığı, CHP'nin 100. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla eski ...
Bakan Işıkhan, İzmir'de AK Partililer ile bir araya geldi
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yerel seçimlerden sonra ...
 
CHP'de Kılıçdaroğlu'na ikinci rakip!
CHP'li Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığına aday olduğunu ilan etmişti. ...
Özgür Özel CHP Genel Başkanlığına adaylığını açıkladı!
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, genel başkanlığa adaylığını canlı yayında açıkladı.
Zafer Partisi'ne İzmir şoku... İstifa etti!
Zafer Partisi İzmir İl Başkanı Seçkin Boyunağa, görevinden ve partiden istifa etti. 
 
Buğra Kavuncu'dan İBB adaylığı açıklaması!
İYİ Partili Buğra Kavuncu, isminin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ...
AK Parti'li Çankırı, Selanik'te Atatürk Evi Müzesi'ni ziyaret etti!
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Yunanistan'ın Selanik ...
CHP'li Yücel, emeklileri sordu
CHP İzmir Milletvekili Deniz Yücel, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı’na ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri