ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4375
    Dolar
  • Euro
    34,7411
    Euro
  • Altın
    2.441,870
    Altın
  • Bist-100
    9.916,00
    Bist-100
  • ADANA
    19/29°
    ADANA
  • ANKARA
    13/26°
    ANKARA
  • ANTALYA
    20/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    12/22°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/18°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    13/25°
    IZMIR
  • KONYA
    14/25°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Akşener'den veda konuşması...
Akşener'den veda konuşması...
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Flaş asgari ücret açıklaması.. İkinci zam yapılacak mı?
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Milyonluk soygun... Sevgilisine dedesine soydurdu
Ünlü fenomen öldürüldü!
Ünlü fenomen öldürüldü!
22 Aralık 2023 Cuma - 14:27

CHP İzmir'den Kiraz çıkarması...

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ve il yönetim kurulu üyeleri Kiraz’a çıkarma yaptı. CHP İzmir Kiraz’ın köylerini ziyaret ederken, üretici, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti yönetimine eleştirilerde bulunan Aslanoğlu, "AKP’ye olan inanç tamamen bitmiş durumda. Bunca yıl, bunca güce rağmen ülkeyi getirdikleri hale bakarsanız vatandaş çok haklı. İktidar hala kendini buğday ambarında sanıyor ama ambar tam takır kuru bakır, onu görmüyor" dedi.

CHP İzmir den Kiraz çıkarması...

CHP İzmir’in yerel seçimlerde kazanılacağına kesin gözüyle baktığı Kiraz’da kötü hava şartlarına rağmen köy köy ilçede temaslarda bulunan CHP İzmir il yönetimi, ziyaretlerde asgari ücret broşürleri de dağıttı. Kiraz’da İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan 14. İZELMAN Kreş ve Anaokulu açılış törenine de katılan il başkanı Aslanoğlu, yerel seçime ilişkin hedeflerini de açıkladı. CHP’li olmayan ilçelere uzun süredir özel çalışmalar yaptıklarını, ilçe örgütlerinin sahada olduğunu ifade eden Aslanoğlu şunları söyledi;

"CHP İzmir olarak tam günlü bir çalışmayla Kiraz ilçemizi ziyaret ettik. Aslında yerel seçim çalışmalarından çok önce Kiraz ve belediyesi bizde olmayan ilçelerimizle ilgili özel çalışmalar yürütüyoruz. Kiraz’da sabahın erken saatlerinde köy ziyaretlerimize başladık. Farklı gruplarla ilçenin köylerinde üreticilerimiz, çiftçimiz, emeklilerimizle buluştuk. Dertlerini dinledik, taleplerini aldık. İnsanlarımız çok uzun süredir AKP iktidarının yarattığı krizlerle ve artık katlanılmaz hale gelen zorluklarla uğraşıyor. Her yerde AKP iktidarına büyük bir tepki ve kızgınlık var. İnsanlara genel seçim öncesi ne vaat etilerse hepsi koca bir balon çıktı. Zenginlik, üreticiyi destekleme, düşük enflasyon, emeğin ve ürünün karşılığının verilmesi ile ilgili bu iktidar ne söylediyse vatandaş şu an tam tersini yaşıyor. Köy kahvelerini ziyaret ettik, ilçe merkezinde esnafımızla vatandaşlarımızla dertleştik, hepsinin fikri ve söylemi aynı. AKP’ye olan inanç tamamen bitmiş durumda. Bunca yıl, bunca güce rağmen ülkeyi getirdikleri hale bakarsanız vatandaş çok haklı. İktidar hala kendini buğday ambarında sanıyor ama ambar tam takır kuru bakır, onu görmüyor."

KİRAZLILARA SÖZ VERDİK

Kiraz’da ve CHP’nin yerelde yönetimde olmadığı ilçelerde tablonun hemen hemen aynı olduğunu ve sosyal belediyecilik adına bu ilçe belediyelerinin çok kötü bir sınav verdiğini öne süren  Aslanoğlu “Bu ilçelerde vatandaşlarımız bir İzmir büyükşehir belediyemizin yaptığı hizmetlere bakıyor, bir de ilçe belediyelerinin hizmetsiz geçen yıllarına bakıyorlar ve aradaki büyük farkı görüyorlar. Kiraz bu ilçelerimizin başında geliyor. Yerel seçimlerde Kiraz’a AKP’nin kaybettirdiklerini fazlasıyla kazandırma konusunda kararlıyız. Bu ziyaretlerimizde gördük ki, Kirazlılarda artık kendilerini yok sayan, üretime köstek olan, sıradan belediye hizmetlerini bile yerine getirmeyen AKP belediyeciliğinden yılmış durumda. Artık Kiraz’da üretenin, çalışanın, emek harcayanların destekleneceği bir belediyecilik anlayışı olacak. Kirazlılar bunun sözünü istedi, biz de il yöneticilerimiz ile birlikte bu sözü verdik. İzmir’de 30’da 30 ilçe belediyesi ve büyükşehir belediyesini kazanma hedefimize ne kadar yakın olduğumuzu bir kez daha gördük” dedi.

ASGARİ ÜCRET BROŞÜRLERİ DAĞITILDI

Kiraz merkez, Karaburç, Karaman, Ceritler ve Yağlar köylerini ziyaret eden CHP İzmir, haftalık il yönetim kurulu toplantısını da ilçede gerçekleştirdi. İlçe de yapılan ziyaretlerde CHP heyeti asgari ücret broşürleri de dağıttı. Dağıtılan broşürlerde “ Asgari ücret açlık, yoksulluk, sefalet ücreti değildir. İnsanca bir yaşam için asgari ücret yılda en az iki kez belirlenmeli ve bu yıl için en az 19.372 lira olmalıdır” çağrısı yer aldı.

 
CHP lideri Özgür Özel'in İzmir programı belli oldu
 
Asgari ücret pazarlığı haftaya kaldı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP lideri Özgür Özel'in İzmir programı belli oldu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in yarın İzmir'de katılacağı programın detayları ...
CHP'den Bakan Tekin'e sert tepki... "O koltukta oturamayacaksın"
CHP Sözcüsü Deniz Yücel, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında ...
AK Parti'den yerel seçim açıklaması... "Acelemiz yok"
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, belediye başkan adaylarının açıklanacağı ...
 
CHP'de 125 başkan adayı daha belli oldu!
CHP'de, 125 seçim bölgesinde belediye başkan adayları açıklandı. Buna ...
Bornova'da Kınay muhtarlara "Doğrudan katılım" modelini anlattı
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Helil Kınay, Bornovalı muhtarlarla ...
AK Partili Saygılı'dan Kemalpaşa çıkarması...
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Kemalpaşa İlçe Teşkilatı'yla ...
 
CHP Bayraklı Aday Adayı Ulaş Aydın: 'Genç adayların çokluğu değişimin ruhunu yansıtıyor'
CHP Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, SONKALE TV'de adaylık ...
Politika Durağı’nda gündem yerel seçim...
Deneyimli gazeteciler Sercan Avcı, Mustafa Akbaş ve Onur Çakır Bir TV’de ...
Urla'ya 'meraklı girişimci' aday adayı
Kendisini "meraklı bir girişimci" olarak tanımlayan, TED İzmir Koleji ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Sokak esnafı korona günlerinde faydalı oluyor mu?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri