ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,3374
    Dolar
  • Euro
    34,8108
    Euro
  • Altın
    2.393,270
    Altın
  • Bist-100
    10.277,00
    Bist-100
  • ADANA
    14/20°
    ADANA
  • ANKARA
    7/16°
    ANKARA
  • ANTALYA
    15/22°
    ANTALYA
  • BURSA
    10/19°
    BURSA
  • ISTANBUL
    12/17°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    11/23°
    IZMIR
  • KONYA
    6/9°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
TRT'nin Kıbrıs Temsilcisi tutuklandı!
TRT'nin Kıbrıs Temsilcisi tutuklandı!
Erdoğan'dan Cumhur İttifakı'na değişim mesajı
Erdoğan'dan Cumhur İttifakı'na değişim mesajı
Hatay'da yurttaşlar sandık başına gitti
Hatay'da yurttaşlar sandık başına gitti
100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar!
100 bin lira maaşla çalıştıracak çoban bulamıyorlar!
17 Nisan 2023 Pazartesi - 20:21

CHP Konak ve Buca seçim ofisleri açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 13’üncü Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Buca ve Konak’taki seçim ofislerini açtı. Barış güvercinlerinin havalandığı açılışta konuşan Başkan Soyer, 14 Mayıs’ta refahın adil paylaşıldığı yepyeni bir Türkiye’nin birlikte kurulacağını söyledi. Başkan Soyer, “Çok çalışmaya, göğsümü siper etmeye uykusuz çalışmaya söz veriyorum. Hırsızlara, haramilere hakkımızı yedirmeyeceğiz” dedi.

CHP Konak ve Buca seçim ofisleri açıldı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Konak ve Buca’da Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim ofislerini açtı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) ev sahipliğinde düzenlenen açılışa Başkan Tunç Soyer’in yanı sıra CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, CHP İzmir Milletvekilleri ve Millet İttifakı'nın milletvekili adayları, ilçe belediye başkanları, ittifak partilerinin ilçe başkanları, partililer,  muhtarlar, meclis üyeleri ve çok sayıda yurttaş katıldı. Başkan Tunç Soyer ve CHP milletvekillerinin büyük bir coşkuyla karşılandığı Buca seçim ofisi meşaleler eşliğinde açıldı.  Konak’ta ise barış güvercinleri havalandı.

“Hırsızlara, haramilere hakkımızı yedirmeyeceğiz”

Seçim ofislerinin açılışında konuşan Başkan Soyer, “Bu olağanüstü memleket kendine yeten ekonomisi olan, dünyaya buğday ihraç eden ülkelerden biriydi. Sonra ne olduysa gübreyi, samanı, her şeyi ithal eden bir ülke olduk.  Tarihte en fazla yoksullaştığımız dönemleri yaşıyoruz. Bu topraklar üzerinde yaşayan hiç kimse bu yoksulluğu hak etmiyor. Peki neden bunu yaşıyoruz? Bu memlekette yüzyıl önce atalarımızın kurduğu cumhuriyet, iradeyi halka verdi. Halkımızın seçtikleri hırsızlardan, haramilerden yana oldular. Bundan sonra hırsızlara, haramilere hakkımızı yedirmeyeceğiz. Atalarımızın yüz sene önce başardıklarını biz başaracağız. Şimdi bizim vaktimiz. Cumhuriyeti bugün demokrasiyle taçlandıracak olan bizleriz” ifadelerini kullandı.

“Bir şey değişecek, her şey değişecek”

Belediyenin 30 bin çalışanıyla birlikte, kendilerine inanan kimsenin başını eğmeyerek en iyi hizmeti yapmaya devam edeceğini söyleyen Başkan Soyer, “Çok çalışmaya, göğsümü siper etmeye, uykusuz çalışmaya söz veriyorum. Gelin İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni iktidarın belediyesi yapın. Emin olun bizim önümüzü kesecek hiçbir şey kalmayacak. O iktidara çok az kaldı. Tek tek herkesi ikna etmek için çalışacağız. Uyku yok. Sadece çalışacağız. Göreceksiniz bir şey değişecek,  her şey değişecek” şeklinde konuştu.

“Eğer refahı halka verirseniz bu memleketin dağlarında çiçekler açar”

Yepyeni bir ülkeyi hep beraber kuracaklarını ifade eden Soyer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Eğer refahı halka verirseniz bu memleketin dağlarında çiçekler açar. Bu memlekette iki kuşak var.  Bir 1923 kuşağı yani Mustafa Kemal Atatürk’ün kuşağı;  bir de 2023 kuşağı. Yani gençlerin 2023'ü demokrasiyle taçlandıracağı bir kuşak var. Gençlerle şahane bir memleketi birlikte kuracağız.”

“Bu vatanı, bu karanlık iktidardan kurtaracağız”

Kadınların ve gençlerin 21 yıldır tüm haklarını kaybettiğini söyleyen CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Bizi karanlığa boğdular. Kadınlarımız, gençlerimiz kaybettikleri hakları birlikte alacaklar.  İzmir’in 21 yıldır elinden alınan haklarını önce kadınlar ve gençler söke söke geri alacak. Bu hakları alabilmemiz için önce Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşkü’ne göndermemiz gerekiyor. Ne kadar hile yapmaya çalışırsa çalışsınlar, sabahlara kadar sandıklara sahip çıkacağız. Bir oyun bile heba edilmesine izin vermeyeceğiz. Biz bu seçimi büyük farkla kazanacağız. O tek bir oy dağların arkasında olsa gidip alacağız. Bu vatanı, bu karanlık iktidardan kurtaracağız” ifadelerini kullandı.

“Konak, Kılıçdaroğlu için yüzde 80 oy çıkaracak”

Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya’ya taşıyacaklarını belirten Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Artık son günlere geldik. 13’üncü Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu  Çankaya’ya taşımak içi hepimiz alanlarda olacağız. Hepimiz bir olduk. Başkanımız Tunç Soyer başta olmak üzere bütün örgütümüz sahadayız. Bu rezalete son vermemiz lazım. İnsanların yaşama arzusunu elinden aldılar. Yerel seçimlerde 'yüzde 65 oy alacak' demiştik. Gülmüşlerdi. Bu sefer Kemal Kılıçdaroğlu için Konak’tan en az yüzde 80 oy çıkaracağız. Artık iktidar olmak istiyoruz. Projelerimiz sekteye uğrasın istemiyoruz. Önümüzdeki engeller kalksın istiyoruz” dedi.

“Ampulleri tek tek patlatacağız”

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç ise,  “Bugün 14 Mayıs’a olan inancımız ile Buca’dan bir adım daha atıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu bereketin, huzurun, ve hasretin adayıdır. Bir seçimden fazlasına adaydır. Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye için bir umuttur. Kader dedikleri bu bozuk düzeni birlikte değiştireceğiz. 14 Mayıs’ta Türkiye haritasındaki ampulleri patlatacağız. Yerine CHP’nin altı okunu şimşek gibi çakacağız” diye konuştu.

“Onları bir araya getiren Millet İttifakı korkusu“

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP İzmir Milletvekili Adayı Yüksel Taşkın, “İzmir’de olmaktan çok büyük gurur duyuyorum. Tüm Türkiye’yi karış karış gezdik. Maraton koşan bir genel başkanımız var. O maratonun en güzel yüz metresini koşmaya hazır mısınız? Son oy sayılana kadar  görev başında olacağız. Biz Millet İttifakı olarak demokrasi ve ekmek için bir araya geldik. Ben buradan söz veriyorum. 15 Mayıs’ta İzmir iktidarın kenti olacak” dedi.

“Saldırılara pabuç bırakmayız”

CHP Milletvekili Adayı Haydar Altıntaş, “Biz anayasanın ilk dört maddesinde yer alan demokratik, laik, hukuk devleti ilkelerine sonuna kadar bağlıyız ve sonuna kadar savunmaya devam edeceğiz. İlke ve prensiplerin korunması için bize verdiğiniz oylara asla emanete ihanet etmeyeceğiz” ifadesini kullandı.

CHP İzmir Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili Adayı Sevda Erdan Kılıç ise, “Hiç durmadan çalışacağız, her kapıyı çalacağız. Saldırılara pabuç bırakmayacağız. 14 Mayıs gecesi burada halaylar çekeceğiz. Yüzyıl önce gelen Kemal’den sonra yüzyıl sonra gelen Kemal’i Çankaya Köşkü’ne taşıyacağız” dedi.  


 

 
İzmir'de iş yerine kurşun yağmuru: 3 yaralı!
 
Başkan Gürbüz'e Bosna Hersek Foça'dan ziyaret...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer, Aslanoğlu ve Engin'den soğanlı poz!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Şenol ...
AK Partili Sürekli: "İzmir'in kentsel dönüşüm sorununu AK Parti'den başkası çözemez"
AK Parti İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, seçim çalışmaları ...
Dikkat çeken anket... İkinci tura kalırsa kim kazanacak?
14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimlerine ...
 
CHP'li Yücel'den AK Partili adaylara tepki: "Yalan siyaseti yapıyorlar"
CHP İzmir Milletvekili Adayı Deniz Yücel, AK Parti adaylarının saha çalışmasında ...
CHP'li Nalbantoğlu'ndan "Et kuyruğu" çıkışı: AK Parti 'Kuyruklu iktidar'a dönüştü!
CHP PM Üyesi ve 2. Bölge İzmir Milletvekili Adayı Rıfat Nalbantoğlu; et ...
AK Partili Bursalı'dan CHP'li Aslanoğlu'na tepki
AK Parti'nin 1. Bölge Milletvekili Adayı Şebnem Bursalı, CHP İl Başkanı ...
 
AK Partili Çankırı’dan EYT açıklaması...
AK Parti İzmir Milletvekili ve 2. Bölge Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez ...
AK Partili İnan: Gençlerimiz için var gücümüzle çalışacağız
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp ...
AK Partili Kaya: "Cezaevini yıktık, arazisini Buca'ya kazandırdık"
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha çalışmalarını Buca ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri