CHP PM toplandı! A takımı belli olacak

CHP’nin 22’nci Olağanüstü Kurultayı’nın ardından Parti Meclisi, ilk adres olarak Anıtkabir’i ziyaret etti ve ardından Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde toplantısını yaptı.

  • | Son Kale İzmir

CHP’nin “Darbeye ve Kayyıma Hayır” sloganıyla 21 Eylül’de düzenlenen 22’nci Olağanüstü Kurultayı’nın ardından Parti Meclisi (PM), ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti. Ziyaretin ardından PM, Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında parti genel merkezinde ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantı basına kapalı yapıldı. Özel, PM üyelerine sunuş konuşması yaptı ve mevcut Merkez Yönetim Kurulu’nu (MYK) PM’ye sundu. PM üyelerinin salt çoğunluğunun onayıyla yeni MYK göreve başlayacak. Olağan kurultay sürecinde görevde olan MYK üyelerinde ise yaklaşık bir buçuk ay süreyle herhangi bir değişiklik öngörülmüyor.

YORUMLAR

Bu habere henüz yorum yapılmamış.İlk yorum yapan sen ol...

Yorum Yap

Bu Alan Boş Bırakılamaz
Bu Alan Boş Bırakılamaz
Yorum Yapma Şartlarını Kabul Etmediniz