ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    32,4155
    Dolar
  • Euro
    34,7769
    Euro
  • Altın
    2.422,250
    Altın
  • Bist-100
    10.046,00
    Bist-100
  • ADANA
    18/27°
    ADANA
  • ANKARA
    10/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    21/25°
    ANTALYA
  • BURSA
    11/18°
    BURSA
  • ISTANBUL
    13/16°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    12/26°
    IZMIR
  • KONYA
    12/24°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE DÜNYA GÜVENLİK
Genç futbolcu hayatını kaybetti
Genç futbolcu hayatını kaybetti
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
FED faiz kararını açıkladı.. Altın piyasası hareketlendi!
Ankara'da sel felaketi!
Ankara'da sel felaketi!
LPG'ye indirim geliyor!
LPG'ye indirim geliyor!
14 Mart 2021 Pazar - 10:33

CHP'li Bakan'dan, AK Partili Dağ'a Kılıçdaroğlu yanıtı

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti sonrası AK Parti cephesinden gelen tepkilere yanıt verdi. Bakan, "Biz halkımızı dinliyoruz, derdine derman oluyoruz. Halk derdini size anlatmıyor. Sizin insanların karşısına geçip onları dinlemeye cesaretiniz var mı?" diye konuştu

CHP li Bakan dan, AK Partili Dağ a Kılıçdaroğlu yanıtı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyareti sonrası “CHP Genel Başkanı her İzmir’e gelişinde vatandaştan benzer tepkiler alıyor. Sn. Kılıçdaroğlu milletvekilli olduğu İzmir'de yakında ya sokağa çıkamayacak duruma gelecek ya da artık İzmir'e gelince tanınmamak için tebdil-i kıyafet gezmek zorunda kalacak” ifadelerini kullanan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a yanıt geldi.

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, "Bir video yapmışlar. Videoda vatandaşlar derdini, sorununu anlatıyor; düzeltilmesini istediği şeyleri sayın Genel Başkanımıza ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımıza bizzat iletiyor. Genel Başkanımız ve Belediye Başkanımız da vatandaşı dinliyor. Bu videoyu sosyal medyada #İzmirİsyandaChpRüyada yazarak paylaşıyorlar. Zahmetler etmişler madem o kadar, bu muhteşem çalışmalarına gerçekçi bir perspektif sunmak bizlerin de boynunun borcu" dedi.

"HALK DERDİNİ ANLATIYOR"

Halkın oy verip seçtiği siyasetçiler arasında sadece kendileriyle yüz yüze ilişki kurup her şeyi rahatlıkla dile getirebildiğini söyleyen CHP'li Bakan, "Halk, karşısında biz varken derdini gönül rahatlığıyla söyleyebileceğini, eleştirdiği için başına bir şey gelmeyeceğini biliyor. Halk, bize ilettiği sorunlarla sonuna kadar mücadele ettiğimizi, edeceğimizi de biliyor. Biz halkımızı dinliyoruz, derdine derman oluyoruz da ya siz? Halk derdini size anlatmıyor, anlatamıyor. Çünkü bir sorunu dile getirdiğinde ya da bir uygulamayı protesto etmek istediğinde ya meydanlarda yuhalanıyor, ya günlerce terörist ilan ediliyor, ya ceza mahkemelerinde yargılanıyor ya hapse atılıyor. En iyi ihtimalle bu kişi AKP’li ise, kafasına keyif çayı fırlatılıyor. Asıl siz hangi rüyadasınız sayın AKPliler?" diye konuştu.

"BAŞKA SES DUYMAYA YÜREĞİNİZ VAR MI?"

Halkın karşısına çıkarak eleştirileri dinlediklerini ve çözüm ürettiklerini dile getiren CHP'li Bakan şunları söyledi:

"Sizin şeffaflığa, çoğulculuğa, bu kadar sese cesaretiniz var mı? Sizin kendi sesinizden başka bir ses duymaya yüreğiniz var mı? Rahatlıkla sokaklara çıkıp, önceden nereye gideceğinizi, kime selam vereceğinizi ayarlatmadan, insanların karşısına geçip onları dinlemeye, onların söyleyeceklerini duymaya cesaretiniz var mı? Yüzüne karşı ‘Evimize ekmek götüremiyoruz’ diyen vatandaşa, ‘Bunu abartılı buldum’ cevabını verip sonra da ‘Al bu keyif çayını iç’ diye kafasına çay torbası fırlatan şahsımın cesareti var mı? ‘Bin lira verdiler ne bu pazar harçlığı mı’ diyen esnafa verecek cevabınız var mı? Ayçiçek yağının çay bardağıyla satın alındığı, bebek mamalarına alarm takıldığı, gencecik müzisyenlerin işsizlikten intihar ettiği bir topluma ‘Ay’a çıkacağız’ müjdesi verirken halkın halinden haberiniz var mı? Bırakın tebdil-i kıyafet gezmeyi, ülkenin ekonomisini batıran bakanı aylardır orta yok. Halkın buhar olan parası ve bunun sorumlusu nerede? Sizin siz olduğunuzu bilmeden, sizi size anlatsınlar bakalım kaldırabilecek misiniz?"

"4. MURAT'TAN YANA O KIYAFETİN ARDINA SIĞINMIŞ"

CHP'li Bakan sözlerini şöyle tamamladı:

"Bunların siyaseti 4. Murat’tan yana ‘o tebdil-i kıyafetin’ ardına sığınmış. O tebdil-i kıyafet; insanları susturan, sindiren, toplumdan ayrıştıran, hayattan koparan ve otosansüre iten tahakkümdür. O tebdil-i kıyafet; sadece kendi ideolojisini kendi siyasetini zorbalıkla hakim kıldığı ve sadece kendi sesini yankılattığı bir yanılsamadır. Tüm siyasetinizi, yaşamınızı ve hatta gündelik hayatınızı bile bu tahakkümle ve bu yanılsama ile sürdürmek zorundasınız artık sayın AKP’liler. 18 yıllık iktidarınızın size tek mirası bu. Kurduğunuz; siyasette totaliter, adalette otoriter, ekonomide yağmacı talancı, kültürde gerici yobaz hegemonya çökecek. Solun evrensel değerleri; adalet, eşitlik, özgürlük ve barış galip gelecek. Bu tarih boyunca böyle oldu. Gerçekler korkutmakla, sindirmekle susturulamadı, susturulamaz. Son olarak; 4. Murat’ın koyduğu yasakları kontrol etmek için sık sık başvurduğu o yöntemi, esas size tavsiye ederim. Çıkarın AKP rozetini, çıkın sokağa bakalım vatandaşın gerçek gündemi neymiş? Sizin siz olduğunuzu bilmeden, sizi size anlatsınlar bakalım kaldırabilecek misiniz?.”

 
Buca'da sağlık emekçilerine karanfilli moral
 
İzmir'de esrarengiz olay! Genç çift banyoda ölü bulundu...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti İzmir'den Kılıçdaroğlu'na yerel yönetimler tepkisi
AK Parti İzmir, 'İzmir İsyanda CHP rüyada' etiketiyle sosyal medyada Türkiye ...
AK Parti'den Kılıçdaroğlu tepkisi...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Buca'da hal ziyaretinde bir esnafın ...
Esnaf Akşener'e dert yandı
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Mardin’in Midyat ve Ömerli ilçelerinde ...
 
Tire-Belevi Yolu için nihayet tarih verildi...
Şimdiye kadar üç Ulaştırma Bakanı gören 4 Eylül 2018 tarihinde biteceği ...
CHP'li Bakan: Birkaç yıllık hekimler sınır ötesi askeri üslere gönderiliyor
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, zorunlu askerliğini yapmamış birkaç ...
CHP'li Akın İzmir'den yüklendi... "FATURALARA ÇAĞ ATLATAN İKTİDAR"
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, CHP ...
 
İYİ Parti'den 'İzmir Buluşması'
İYİ Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen "Ekonomi ve Kalkınma Politikaları ...
CHP'li Sertel'i isyan ettiren yanıt... ''TAM BİR KAĞIT İSRAFI''
CHP İzmir Milletvekili ve KİT Komisyonu üyesi Atila Sertel, Tarım ve Orman ...
AK Parti İzmir'de görev dağılımı... YÜRÜTME KURULU BELLİ OLDU
AK Parti İzmir'de 7. Olağan İl Kongresi sonrası görev dağılımı yapıldı. ...
 
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Eski günlerdeki gibi bu kriz günlerinde seyyar esnafımızın mahalle aralarında zorunlu sağlık tedbirlerine uyarak hizmet etmesini ister misiniz?

Evet
Hayır
Bilmiyorum

Sonuçları göster Anket arşivi
PUAN DURUMU
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri