ege yıldız, sessiz boru
Son Kale İzmir
  • Dolar
    45,6152
    Dolar
  • Euro
    53,0474
    Euro
  • Altın
    6.610,150
    Altın
  • Bist-100
    13.634,00
    Bist-100
  • ADANA
    15/24°
    ADANA
  • ANKARA
    9/18°
    ANKARA
  • ANTALYA
    17/26°
    ANTALYA
  • BURSA
    15/20°
    BURSA
  • ISTANBUL
    16/21°
    ISTANBUL
  • IZMIR
    16/25°
    IZMIR
  • KONYA
    9/18°
    KONYA
Facebook Twitter
ANA SAYFA GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ SPOR MAGAZİN KÜLTÜR-SANAT TÜRKİYE RESMİ REKLAM
Schengen'de 'karaborsa' krizi büyüyor: Randevular bin Euro'ya ulaştı!
Schengen'de 'karaborsa' krizi büyüyor: Randevular bin Euro'ya ulaştı!
Kurban keserken kalp krizi geçirip öldü
Kurban keserken kalp krizi geçirip öldü
Özgür Özel'in liderliğindeki CHP'nin bayramlaşma programı belli oldu
Özgür Özel'in liderliğindeki CHP'nin bayramlaşma programı belli oldu
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na kurultay yanıtı: 'Mesele niyet meselesidir'
Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na kurultay yanıtı: 'Mesele niyet meselesidir'
16 Kasım 2021 Salı - 11:43

CHP'li Beko'dan Bakan Kurum'a sert yanıt!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un, TBMM Plan Bütçe Komisyonunda CHP’yi ve İzmir'in belediyelerini hedef alan sözlerine “İzmir’in dik duruşundan ötürü; devletin bütün imkanlarını iktidar oldukları 20 yıl boyunca neredeyse kesen AKP'nin ve İzmir’e kurulan ‘Bakanları’nın; Anadolu’dan ekonomiye dair çığlıklar yükselince, yine Atatürk ve yine İzmir üzerinden saldırıya geçmelerini, çamur atmalarını garipsemiyoruz” diyerek yanıt verdi.

CHP li Beko dan Bakan Kurum a sert yanıt!

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un TBMM Plan Bütçe Komisyonunda, milletvekillerinin soru ve eleştirilerini yanıtladığı sırada “Gazi Mustafa Kemal'in 'mağrur İzmir'ini' 20 yılda, 'mağdur İzmir' siz yaptınız” çıkışına “İzmir’in mağrur duruşunu size boyun eğmediği için mağdur görmek size yakışır” diyerek tepki gösterdi.

Beko, “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün içerdeki ve dışardaki düşmanları gönderdiği kent olan İzmir, mağrur duruşunu her dönemde ve her şartta yine tüm düşmanlara, rantçılara, benliğini değiştirmek için 40 takla atanlara karşı koruyor. İzmir, Büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle çalışma azmi ve başarıda AKP iktidarına rağmen tarih yazıyor. Bu şehirde işler belediyelerimizin gayretiyle, bizlerin çabasıyla halka hizmet için tıkır tıkır yürüyor da İzmir’de halkın yararına olmayan her şeyde imzanızın olduğunu biliyoruz. Açılan imarlarda, halkın yararına olan işlere verilmeyen izinlerde, onaylarda, doğaya rağmen verilen maden izinlerinde tıkır tıkır yürüyen rantı İzmirlilere en iyi siz anlatırsınız Sayın Murat Kurum.. Anlatın da bilsin İzmir halkı” dedi.

SOYER’İN BULDUĞU KREDİYİ NEDEN ONAYLAMIYORSUNUZ?

Depremzedelere yapılan konutlar üzerinden yaptığı eleştirilere bir örnekle tepki gösteren CHP’li Beko, “İzmir Büyükşehir Belediye başkanı Tunç Soyer ve ekibinin çalışmasıyla Dünya Bankası’ndan kısa sürede temin edilen ve depremde zarar gören orta hasarlı binaların dönüşümünde kullanılacak 330 milyon dolarlık, 30 yıl vadeli 5 yıl ödemezsiz krediyi Tayyip Erdoğan onaylasa projeler hazır, çalışma başlayacak. Ama 6-7 aydır onay verilmiyor. Madem bu kadar İzmir halkını düşünüyorsunuz neden bunun peşine düşmüyorsunuz. Çünkü Büyükşehir yapmasın, CHP’li belediye başarmasın. Sizin tek derdiniz siyaset, ne hizmet ne vicdan bunların hiç biri sizde yok! Sonra kalkmış CHP’li belediyelere ve İzmir halkına hakaret etme cüretinde bulunuyorsunuz. İzmir’in mağrur duruşunu sizin gibiler anlayamaz. İşte bu yüzden anlayamadınız! İzmirlinin vicdanı vardır her şeyden önce; sizde esamesi olmayan vicdan…” ifadelerini kullandı. 

 
İzmir'de bisikletli ulaşım... 74 bin kişi yararlandı!
 
Göztepe'de eksikler dönecek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dikili'deki RES için kapasite artırım talebi!
İzmir'in Dikili ilçesinde tarım ve orman vasıflı alanda RES santrali kuran ...
Yeni uyarı: Burundan yayılıyor!
Dünya çapında 5 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olan corona virüsü ...
Yediği kraker yüzünden can verdi!
Adana’da, babasının cep telefonundan video izlediği sırada yediği krakeri ...
 
Birbirlerine sarıldıkları için dayak yediler!
Gökçe K. ve sevgilisi Mehmet Oktay B.’yi, sokakta sarıldıkları gerekçesiyle ...
Fatih Tezcan'a Atatürk'e hakaretten ceza!
İktidara yakınlığıyla bilinen 'gazeteci' Fatih Tezcan, Atatürk’e yönelik ...
İzmir’de hazırladı, UNESCO’ya ulaştı
İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Tekstil ve Moda Tasarımı Bölüm Başkanı ...
 
İzmir merkezli 21 ilde saadet zinciri operasyonu!
İzmir merkezli 21 ilde, 'saadet zinciri' yöntemiyle dolandırıcılık yaptıkları ...
İzmir için fırtına uyarısı!
İzmir Valiliği İzmir için fırtına uyarısında bulundu. Çarşamba gününe ...
Beton mikseriyle çarpıştı!
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, beton mikseri ile çarpışan hafif ticari ...
 
urit,
YAZARLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA SON KALE İZMİR
TWITTER'DA SON KALE İZMİR
ÇOK YORUMLANANLAR
PUAN DURUMU
# TAKIM O G B M A Y AV P
1 Galatasaray 34 24 5 5 77 30 47 77
2 Fenerbahçe 34 21 11 2 77 37 40 74
3 Trabzonspor 34 20 9 5 61 39 22 69
4 Beşiktaş 34 17 9 8 59 40 19 60
5 Rams Başakşehir 34 16 9 9 58 35 23 57
6 Göztepe 34 14 13 7 42 32 10 55
7 Samsunspor 34 13 12 9 46 45 1 51
8 Çaykur Rizespor 34 10 11 13 46 52 -6 41
9 Tümosan Konyaspor 34 10 10 14 43 50 -7 40
10 Kocaelispor 34 9 10 15 26 38 -12 37
11 Corendon Alanyaspor 34 7 16 11 41 41 0 37
12 Gaziantep FK 34 9 10 15 43 58 -15 37
13 Kasımpaşa 34 8 11 15 33 49 -16 35
14 Natura Dünyası Gençlerbirliği 34 9 7 18 36 47 -11 34
15 ikas Eyüpspor 34 8 9 17 33 48 -15 33
16 Hesap.com Antalyaspor 34 8 8 18 33 55 -22 32
17 Zecorner Kayserispor 34 6 12 16 27 62 -35 30
18 Mısırlı.com.tr Fatih Karagümrük 34 8 6 20 31 54 -23 30
19
ARŞİV
Son Kale İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri